pátek 1. března 2013

Nákupy vs. spotřebováno za únor 2013

Ahoj všem!
Měsíc opět skončil a není tu nic jiného, než měsíční kosmetické bilancování:) Taky máte tyto články rády jako já? :) Ráda je čtu, ale o to méně je pak sleduji u sebe.. je to totiž hrozný, vždycky mám tak viditelný nepoměr mezi koupenými a spotřebovanými věcmi, že je mi z toho až špatně.. Udělejte si obrázek sami... :)


Nákupy za únor 2013

Celkem jsem napočítala 27 výrobků (což je jen o jeden méně než minulý měsíc a to v něm byly "mimořádné nákupy" jako byl beautybox a objednávku u E.L.F....) nicméně, ne vše jsem si kupovala sama, což mě tak trochu omlouvá (alespoň já si to tak budu namlouvat :D). Sama jsem si koupila 13 věcí, tedy laky (3), rtěnku, rozjasňovač (vše nalevo), odličovací ubrousky, tonizující vodu, odličovací mléko (zhruba uprostřed) a šampony (nahoře). To není tak hrozné ne? :) Pak jsem taky něco dostala, bylo přeci jen po vysvědčení a babička mi vždycky něčím udělá radost:) Tentokrát to byly laky (4) z kolekce Hugs & Kisses a od mamky jsem dostala nový odlakovač:) I tak jsme stále na 18 výrobcích.. co ten zbytek? Tentokrát se mi i dařilo v soutěžích :) Vyhrála jsem stíny a zázračný kelímek u Oriflame Morava a také velice štědrou giveaway u Duhové kočky, která kromě kosmetických věcí (vzorky make-upu, tělového mléka a peelingu, miniaturek od Moschino ILoveLove) obsahovala ještě krásné srdíčkové náušnice, zdobící kamínky a propisky :) Z obou výher jsem měla opravdu velkou radost:) Je tu něco co by vás enormně zajímalo? Dejte vědět do komentářů:)

Spotřebováno za únor 2013

U spotřebována se objevuje historicky nejměnší číslo, bohužel.. pouze 5. Ale jsem ráda i za tak malé číslo samozřejmě.. Jen by fakt mohlo být o něco větší, když vezmu v potaz číslo u nákupů :D Co jsem tedy spotřebovala?
Garnier FRUCTIS - Šampon proti lupům - tento šampon jsem měla snad více než rok. Ano čtete dobře.. měla jsem ho u taťky, kde až tak často nejsem a jestli jsem si s ním myla vlasy 2x do měsíce, tak je to hodně.. :D Nemůžu tedy posoudit jeho účinky proti lupům, protože jsem ho pravidelně fakt nepoužívala.. Byl to normální šampon, který mi dělal vcelku pěkné nadýchané vlasy. Nebránila bych se další koupi, ale šamponů mám teď poměrně dostatek:)
Ellie - odličovací tampony - Klasika, co více říct:) Odličovalo se mi s nima dobře, klidně se k nim v budoucnu vrátím, vzhledem k ceně (tuším kolem 20,-) a množství (100ks) se opravdu vyplatí ;)
Dermacol - Čistící a odličovací pleťové ubrousky - U těchto ubrousků jsem zvažovala, jestli je sem vůbec zařadit.. protože z množství 25ks jsem já vypotřebovala asi tak 5ks :D Začala mi je totiž "krást" mamka.. jak jsem později zjistila, když jsem obalu vytáhla poslední :D Nicméně se na ni fakt nezlobím, protože mi tyto ubrousky nijak zvlášť nevoní.. není to ošklivá vůně, ale je hrozně vtíravá a mě to prostě vadí.. Jinak odličují bez problému (nevím jak voděodolný MU, ten nepoužívám).
CHI - Regenerační výživa vlasů - Byl součástí listopadového Senzaboxu. Nevím, já jsem k té vlasové péči taková laxní.. :D Ráda jsem toto vlasové hedvábí vyzkoušela, ale nijak zvlášť mě neučarovalo.. (jsem divná? :D). Dávala jsem si ho na konečky po každém umytí a nějakou změnu jsem zaznamenala pouze při prvním použití, to mi opravdu přišlo, že konečky mám krásně vyživené, hebké a zdravé.. ale při dalším používání tento efekt nějak vymizel.. Nepředvědčilo mě to ke koupi plného balení.
Mary Cohr - Nouvelle Jeunesse Contour Yeux - Prostě vzoreček očního krému, ten název je opravdu krkolomný :D Byl součástí lednového Ladyboxu. Opět jsem ráda za vyzkoušení, ale vzhledem k ceně.. ne-e. Oční krém mi přišel takový normální, velice příjemně voněl, pleti se přitpůsobil.. obsahoval jemný shimmer, který oči prozářil. Co bych ale vytkla je balení, kolikrát mi z tubičky "vyjelo" krému až moc a nevěděla jsem co s ním, škoda.. bylo by ještě na další použití:)

No a jsme u konce:) Celková měsíční bylance tedy u mě činí + 22 produktů... budu se snažit zlepšovat se, slibuju! :D A nakonec opět poměrová fotka v krabičkách :) Jedna vrchovatě plná a druhá poloprázdná :( :D




Co vy měsíční statistika? Máte vyzkoušený některý z výrobků, ať už spotřebovaných nebo nakoupených?
přejí hezký víkend, Luci

10 komentářů:

  1. nič som nekúpila ani nespotrebovala ;D

    OdpovědětVymazat
  2. Odličovací tamponky obou značek také používám, jinak s ničím jiným zkušenosti nemám.

    Včera jsem psala článek o spotřebě http://mojekosmetika.blogspot.cz/2013/02/spotrebovano-unor.html
    a dnes zveřejním článek o novinkách.

    OdpovědětVymazat
  3. tady je mnou nakoupená dekorativka :) http://lightscapade.blogspot.cz/2013/02/unorove-nakupy-i-dekorativni-kosmetika.html
    moc jsem toho nespotřebovala. snad jen jediný sprchový gel :D Jinak mám zkušenosti s tím vzorečkem očního krému, který ale moc nepoužívám, takže ho pořád mám. Dále pak se zázračným kelímkem (jestli ho ted vidím na obrázku správně) a šampony glisskur. A tuším, že i garnier fructis jsem někdy měla :)

    OdpovědětVymazat
  4. hned bych brala všechny laky z limitky od Essence. Včera jsem je měla v ruce a jsou opravdu krásné, zvlášť ten třpytivý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni ty sis pořídila věcí. Ve srovnání se spotřebovanými je to nepoměr, ale baví mě to :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Já tedy mám nákupy většinou menší, naštěstí :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Konečně mám nákupy menší! O kousek, ale i to se počítá :-D Ten odlakovač je super, taky jsem si ho pořídila a určitě budu dokupovat, až zmizí :-) Tip na něj mám možná dokonce od tebe :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tip asi nebude ode mě ;) tenhle odlakovač mám úplně poprvé:) ale jsem ráda, že se ti osvědčil, třeba na tom budu stejně :)

      Vymazat
  8. To hedvábí na vlasy jsem měla také. A opravdu nic mov

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...