sobota 7. prosince 2013

Rimmel - Podkladová báze Fix & Perfect

Ahoj, přeji vám všem příjemné sobotní odpoledne:)
Jak jsem psala v minulém článku, v pátek jsem měla zkoušku z anatomie a teď už můžu říct - jupí, pro zimní semestr ji mám zdárně za sebou!:)) Mám z toho velkou radost, že se musím podělit.. některé jste mi i v komentářích psali, že mi držíte palce.. moc vám děkuju, určitě to pomohlo, protože jsem měla opravdu velké štěstí:) Jinak vím, slibovala jsem článek o medicíně, psaly jste si, že by vás to celkem i zajímalo, tak nebojte.. počítám s tím, ale pravděpodobně bude až po novém roce, kde shrnu celý jeden a svůj první semestr ;)
Dost o škole:) Tento víkend chci pojmout tak trochu odpočinkově.. a k tomu patří i blog:) Dneska jsem tu s produktem, který používám denně více jak měsíc, možná už dva a pomalu ale jistě sahám na jeho dno, takže je čas se mu podívat na zoubek i tady:) Není jím nic jiného než další podkladová báze pod make-up, tentokrát od Rimmelu:)


Teď už si svou každodenní make-up rutinu nedokážu představit bez báze, a to hlavně díky té od Dermacolu, řekla jsem si ale, že dost bylo této značky a tak jsem v drogerce sáhla po této od Rimmelu (myslím, že jiná drogerová značka ani bázi nemá, pokud ano, tak mě opravte, ráda dostanu tip na další:)). Konkrétně jde o Fix & Perfect Primer v odstínu 002 Transparent - po pravdě, jiný tam ani nebyl :D Tato báze slibuje zjemnění, vyhlazení, projasnění, zmatnění a ochranu pleti. A jak že tedy obstála u mě?


Musím říct, že jsem z tohoto produktu taková rozpačitá... Tak trochu podezřívám Rimmel, že téměř obyčejný krém vydávají za bázi. Alespoň tak se mi to zdálo, minimálně ze začátku jejího používání. Je opravdu transparentní, jak už její odstín říká, gelové konzistence, která se velmi dobře nanáší. Háček ale přichází ve chvíli, kdy chci na bázi nanést make-up. Báze se poměrně dlouho vsakuje, jako by snad ani s pletí nechtěla splynout a nanášet pak na ni MU je docela umění.. Make-up totiž na ní nechce držet, vytváří se viditelné pruhy a tahy štětcem, které jde jen těžko rozmazávat a zamaskovávat. Je pravda, že žádný make-up od Rimmelu nemám, vždy jsem používala jiné značky, ale báze mi měla fungovat s každým make-upem. S těmi mými (Maybelline Affinitone a Yves Rocher Pure Light) to nebylo zrovna nejšťastnější.. Bohužel mi i (pravděpodobně) dost ucpává póry, poderřívám z toho právě tuto bázi, protože jiné produkty jsem neměnila a před jejím používám to tak hrozné nebylo.. Avizované vlastnosti celkem obstály, pleť je vyhlazená a zjemněná, nějakého výrazného zmatnění a projasnění jsem si nevšimla a ochranu.. to posoudit nemohu. Celkově jsem tedy z báze rozmrzelá, je mi líto, že ji nemůžu hodnotit moc kladně, ale nedá se jinak.. S mými make-upy se nedokázala sžít a po jejím používání se mi více zanášejí póry.. Navíc dost rychle ubývá.. Takže ne, nemohu ji doporučit.

Co vy a tato báze, máte s ní zkušenost? Používáte vůbec báze, jaká je vaše oblíbená?
užívejte víkendu, Luci

7 komentářů:

  1. Slyším o ní prvně teď u tebe. Nebudu ani zkoušet, protože mi to připadá podobný jako od NYC, co jsem měla. Z toho se mi ještě navíc vytvářely šupinky a hned to letělo do koše. :/ Já fakt radši ty gelový jako dělá Dermacol. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zase ani nevím, že NYC nějakou má :D i mě se nejvíc osvědčil Dermacol, taky už mám doma jednu od nich.. :)

      Vymazat
  2. Pěkná recenze a musím přidat, ale taky jsem o něm ještě neslyšela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. o něm, o ní.. primer nebo báze, však je to jedno.. hlavně že si rozumíme :) :D

      Vymazat
  4. Já jsem jí měla a nemohla jsem si jí vynachválit a to mám hodně špatnou pleť takže potřebuju velké krytí, make-up na ní držel perfektně a krásně se roztíral, neměla jsem sebemenší problém a make-up mi vydržel celý den :)..ale sto lidí sto chutí. Já po ní zase ráda šáhnu někdy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono asi záleží jak který make-up, s těmi mými se bohužel moc nesžila, ale je to tak.. každému prostě vyhovuje něco jiného:)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...