pondělí 30. prosince 2013

Přeji vám všem příjemného Silvestra a šťastný vstup do roku 2014!

Je to vůbec možné, že rok, ten krásný a úspěšný rok 2013 je u konce? Bohužel je.. Strašně to utíká. Konec smutných řečí, budeme se radovat a veselit :) Nicméně, chci vám popřát už dnes, protože zítra tu nebudu.. a tak vůbec, přání přece neuškodí ani o den dříve ;)

Všem vám tedy přeji, ať si poslední den v roce 2013 užijete tak, jak uznáte za vhodné, ať ho trávíte s lidmi, které máte rádi (a oni vás!) a ať to nového (i Nového :)) roku společně vkročíte tou správnou nohou:) Ať je rok dva čtvrnáct pro vás šťastný a úspěšný!


Na závěr si dáme ještě trochu bilancování.. Jaký ten končící rok vlastně pro mě byl? Jednoduše skvělý! Tak nějak ho odstartoval vydařený maturitní ples, dotáhla jsem do úspěšného konce svoji maturitní práci, odmaturovala na vyznamenání a objela si (více než) pár přijímacích zkoušek. Užila jsem si dovolenou v Řecku, nastoupila na svoji první brigádu... a co víc, nastoupila jsem na svoji vysněnou školu!, poznala jsem spoustu nových skvělých přátel a kamarádů, zvládla zápočty z anatomie... a teď, teď tu sedím, píšu, učím se na zápočet a zkoušku.. a s napětím očekávám rok nový, který doufám, bude neméně úspěšný než ten končící. Protože rok 2013 byl prostě můj rok, moje šťastná třináctka :)

Co se týče blogu, je mi velkou ctí opět uveřejnit čísla, která se od minulého roku významně rozrostla:))
Tento blog už existuje 1 rok a 10 měsíců! Za tuto domu se vás zde sešlo 234 skvělých čtenářů (nárůst o 92 oproti loňsku!), na facebooku nás je rovných 70 (o 59 více, než loni!). Toto je 140.článek, který jsem na blogu uveřejnila, což ukazuje na to, že jsem se o něco polepšila, za tento rok jsem zveřejnila 82 příspěvků a vy jste mi na ně odpověděli celkem 862 komentáři, což je také více než loni! Shlédnutí blogu šlo také rapidně nahoru, teď je to už více něž 44 000!!! - tedy nárůst o neuvěřitelných 33 000!, nejčastěji se tu objevují "návštěvníci" z České republiky (30 302), Slovenska (7 717), Spojených států (1 528), Ruska (1 064) a Německa (660). Nejčastěji blog vyhledáváte pod hesly: loverofaccessories.blogspot.com (30x), balea tělové máslo, miss sporty check matte (oboje 12x), balea kakaové máslo a miss sporty laky (oboje 9x). Nejoblíbenějšími články jsou: Balea - Slupovací pleťová maska (1057x), 25 followers giveaway! - UKONČENO (735x), Balea - Tělové máslo s kakaem (727x), Co mi Ježíšek letos naježil (2013) (564x) a Nákupy vs. spotřebováno za březen 2013 (535x). 
Všechno to jsou tak krásná čísla, které mě až dojímají. A vděčím za ně jenom a jenom vám, mým čtenářům! :) Mé díky nelze vyjádřit slovy, mám z toho neskutečnou radost, kterou mi děláte hlavně tím, že blog stále navštěvujete a píšete mi komentáře. Moc moc moc vám děkuji! A proto si přeji do dalšího roku (stejně jako loni), abychom se tu i nadále scházeli a bavili se nad všemi články, které naše oblíbené bloggerky připraví:)

Ještě jednou, za všechno moc děkuji a přeji vám do roku 2014 jen to nejlepší!
vaše dojatá ale šťastná Luci ♥

2 komentáře:

  1. Luci i já přeji jen to nejlepší do roku 2014 a bezproblémové studium a ať se Ti stále dobře daří :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tobě také jen to nejlepší do nového roku :))!

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...