sobota 14. prosince 2013

Lumene - Blueberry Volume Mascara (Řasenka pro zvětšení objemu)

Ahoj všem, přeji vám příjemný sobotní den:)
Zdravím i speciálně tebe Simonko, přesně tak jak jsem to slíbila.. tak doufám, že si to přečteš :) :D
Chci se vás zeptat, jak vám vyhovuje četnost článků, kterou se snažím na blogu ustálit, tzn. 3 články týdně (pondělí, středa, sobota) většinou nastavené na 13hod.? Ráda bych věděla, zda vám to tak vyhovuje, nebo máte jiný tip:) Více článků týdně asi není momentálně v mých silách, ale myslím, že ty tři jsou tak akorát, nebo ne? :) Budu ráda za každý názor ;)
A dnes se v recenzi podíváme na zoubek řasence od finské (♥) značky Lumene. Našla jsem jí v některém z beautyboxů, jinak by se ke mě asi nedostala:) 


Řasenku jsem měla doma více jak půl roku - měla jsem poměrně velké řasenkové zásoby a chtěla jsem se i nadále držet toho, že budu mít načatou pouze jednu :D - avšak neotevřenou, tak jsem alespoň trošku doufala, že bude po otevření stále použitelná. Byla.. ale všechno to mělo velmi rychlý spád.. o tom za chviličku. Řasenka mimojiné obsahuje olej z arktických borůvek, které by měly řasy posílit a vyživit. Nevím, asi bych ji musela používat delší dobu, abych se něčeho všimla.. takže účinky oleje posoudit nemůžu.


Její kartáček je pružný plastový, který by měl vykouzlit řasám objem, a měl by zvýraznit každou řasu zvlášť a natočit je pro dokonalý pohled očí. Toť popis od tvůrců Ladyboxu. S čím mohu souhlasit je prvně zmiňovaný objem. Řasenka opravdu dodá celkem slušný objem, obzvláště u kořínků řas. I s tím, že zvýrazňuje každou řasu zvlášť, s tím taky mohu souhlasit.. řasy nijak zvlášť neslepuje, dobře rozmístěné štětinky je drží od sebe (delší a kratší štětinky jsou vždy naprosti sobě).


Ze začátku jsem byla s řasenkou spokojená, nicméně, jak už jsem psala, šla velmi rychle kvalitou dolů. Dala žmolkovatět, drolit se, opadávat pod oči.. a nakonec už s ní nešlo ani pracovat.. zhruba po měsíci. Připisuji to době, kterou jsem ji měla doma jen tak.. Kdybych ji používala "za čerstva", myslím si, že by tahle recenze byla o něčem jiném, ale nedá se nic dělat.. je to tak, jak to je. Jak z fotek vidíte, řasenka udělá velmi přirozený vzhled. Občas jsem ale měla problém s tím, že se mi obtikávala na horní víčko, to je ale asi mou šikovností:) Na fotce vypadá efekt celkem hezky, sama mám ale radši řasenky, které více prodlouží a vůbec více zvýrazní řasy. O další koupi tedy neuvažuji.

Co vy a tato řasenka? Máte zkušenosti s jiným produktem od této značky?
mějte se, užijte si zbytek víkendu, Luci

4 komentáře:

  1. Mě se po čase začla rozmazávat pod očima, ale jinak super. Taky jsem ji začla používat později, takže mi nijak extra dlouho nevydržela.

    OdpovědětVymazat
  2. Já už jí teda pěkně dlouho nemám, ale byla jsem s ní hrozně spokojená, nic z toho, co prováděla tobě, mně nedělala :).

    OdpovědětVymazat
  3. ja ju prave tiez pouzivam a presne tak ako pises - mne ten kartac velmi vyhovuje a som z neho nadsena ale po hodke mam pod ocami kopec opadanej riasenky a to sa mi ani s najlacnejsimi riasenkami nestava... skoda, lebo inak by bola super. A myslim, ze to ze dlhsie stala na to vplyv nemoze mat - aj ta moja bola dlhsie odlozena ale nikdy nebola otvarana a potom by vsetky riasenky v obchode museli byt zle - nevies ako dlho tam stali a cakali na to kym si ich niekto kupi :-) Aspon ja si to myslim...

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si veľmi veľmi rada prečítala toto, Lucinka :*

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...