pondělí 9. prosince 2013

"Květinové" laky Forever21

Ahojda, všem přeji krásné a pohodové pondělí!:)
Dnešní článek je o sadě laků, které jsem zhruba před půl rokem vyhrála v jedně zahraniční giveaway. Jedná se o laky z obchodu Forever21, bohužel ale nemají žádné názvy, ani na internetu jsem nic nenašla, tak jsem si je pracovně nazvala "Květinové laky" a to díky tvaru lahvičky, které jsou právě ve tvaru kytiček, kde víčko symbolizuje květ. Říkala jsem si, že by bylo fakt přijít se všemi laky najednou a ne je postovat každý zvlášť. A teď konečně nadešel ten čas, kdy vám je všechny můžu ukázat:) Tak jdeme na ně ;)


Zlatý Forever21

Tento zlatý lak jsem z celé čtveřice lakovala jako první, zdál se mi totiž, že by mohl být nejvíce pigmentovaný (v tu chvíli jsem neměla na nakování moc času). A světe div se, trefila jsem to správně:) Lak je zlatavé barvy a obsahuje velké množství holografických částeček. I na nehtu se jich uchytí celkem dost. Lakování ale úplná pohádka nebyla.. Lak je hustší konzistence a poměrně dlouho schne. Ani jeho výdrž není vůbec oslnivá. Již první den (v den lakování) mi pomalu začal slézat ze špiček, a to doslova.. prostě jako by rovnoměrně slézal a mizel. Větší odloupnutí pak přišlo "až" třetí den. Plně kryje ve druhé vrstvě.

Zelený Forever21

Na tohoto fešáka jsem se již obrnila, protože už pohled v lahvičce napovídal tomu, že je to spíše vrchní efektový lak.. ale i tak jsem to s ním zkusila jako s normálním lakem:) A.. myslím, že to nebyl krok vedle:) Konzistence je v pořádku, tak akorát.. nedělala mi žádné problémy. Co je ale faktem je, že tento krasavec velmi špatně kryje.. Na fotkách můžete vidět 4 vrstvy s topcoatem a i tak to v některých místech není úplně ideální. Nicméně, mně se takto hrozně líbí.. je takový.. neotřelý:) Tekutina se mi zdá být úplně čirá, ale finálovou barvu určují zelinkavé střípky a částečky, které opět mají holografické odlesky. I s výdrží to bylo u tohoto kousku lepší, neporušený mi vydržel 2 dny, třetí pak už začal slézat ze špiček a pátý den už se začal loupat.

Červený Forever21

Na tento kousek jsem se těšila asi nejvíce.. a nezklamal mě:) Jedná se o červenorůžovou, snad až malinovou barvu (barva odpovídá na horním pravém a dolním levém obrázku) plnou holografických třpytků. U tohoto laku je efekt snad nejviditelnější. Odlesky jsou od žluta, oranžova až po modré a fialové.. opavdu krása pohledět :) Konzistence byla opět hustší a lak i špatně kryl. Opět jsem nanášela 4 vrstvy s topcoatem. Výdrž bych obzvláště u tohoto krasavce ocenila dělší, protože už druhý den se mio začal mírně loupat a třetí den už tento lak úplně dodělal...

Modrý Forever21

A naposled jsem si nechala tohoto modráska plného stříbrných částeček a opět větších holografických glitrů. I u tohoto laku holografický efekt celkem vynikl (viz. lahvička). Z lahvičky se mi to moc nezdálo, ale na nehtech mi to už bylo jasné.. to nejlepší přišlo až nakonec:) Tento lak je na nehtech úplně bezkonkurenčně nejhezčí! Barvu bych popsala jako.. no, tmavě tyrkysovou ve které plave nespočetné množství stříbrných částeček, které laku dávají úplně jiný rozměr. Konzistenci měl úplně nejlepší ze všech, nanášení šlo jedna báseň. Kryl ve 3 vrstvách. A výdrž také nebyla nejhorší, 3. den se mi začaly odlupovat špičky a den následující už šly dolů po větších kusech.

Taak.. jak to zhodnotit...:) Laky mi udělaly velkou radost, všechny jsou hezké:) I když první zlatý mi přijde asi jako nejobyčejnější, ale ty další tři.. no krása, nemám slov:) Jen kdyby se některé lépe nanášely, měly lepší krytí a déle vydržely.. Ale já jim to ráda odpustím, za ten pohled to stojí ;)

Co na ně říkáte vy? Vyhrály jste taky nějakou zahraniční soutěž?
mějte se hezky, Luci

11 komentářů:

  1. Červený lak vypadá moc hezky a stejně tak i ten modrý.
    Taky mi přijde zlatý jako nejobyčejnější, ale i tak vypadá na pohled příjemně a hezky.
    Zahraniční soutěž jsem ještě nevyhrála :)

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekne vyzerajú, no škoda tej výdrže :)

    OdpovědětVymazat
  3. A zrovna ten poslední mi přijde nejslabší z té čtyřky :) Ten zelený je hrozně zajímavý :) Moc pěkná výhra :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten růžový je nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  5. sice neviem čo je to za obchod forever21 ale tie su teda kraasne a ten posledny nemá chybu:))

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se tedy líbí všechny kousky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se nejvíc líbí ten zlatý, ten ti taky strašně moc sluší. :) V těsném závěsu je zase ten červený.

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou krasavci :)! Zahraniční soutěž jsem ještě nevyhrála, vůbec jsem už dlouho nikde nevyhrála :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Barvičky vypadají hrozně moc krásně.

    OdpovědětVymazat
  10. Kromě té žluté mě unesly všechny...krásné :-)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...