středa 25. prosince 2013

Co mi Ježíšek letos naježil (2013)

Ahoj všem, doufám, že si užíváte 1. svátek vánoční:)
Stejně jako před rokem, jsem tu s článkem ohledně mých dárků ;) Sama mám takové články ráda, tak snad to nebudete brát jako nějaké vychloubání či něco podobného a rády se třeba na fotky podíváte ;) Nefotila jsem úplně všechny dárky, letos to byly spíše praktické dárky ke škole, na kolej a tak.. nechyběly samozřejmě ponožky, pyžama a další potřebné věci:) Vyfotila jsem jen některé kousky, které by vás mohly zajímat nebo třeba určitým způsobem s blogem souvisí ;) Dnešní článek bude spíše o fotkách, takže se na ně můžeme vrhnout :)
Pro porovnání loňšký článek ;)


Stromeček jsme měli tento rok o dost menší, dokonce jsme ho postavili na stolek a i špičku měl! :D Myslím si i, že to byl dobrý nápad, na stolku je to mnohem praktičtější - stromek se neckácel během rozdávání dárků :) Barevnou sladěnost jsme opět nijak moc neřešili.


Jako první tu mám takovou menší zásobičku bot. Je to zvláštní, ale můj taťka mi hrozně ráda vybírá a kupuje boty :D Skvělé že? Navíc, když má takový vkus:) Rozhodně se mi trefil do noty;)


O všech těchto kouscích jsem věděla, kupovala jsem si je totiž sama k babičce pod stromeček. V poslední době jsem přímo posedlá krajkou a různými kamínky, což je předpokládám vidět:) Černý svetr s kamínky, světle růžový s kamínky (na fotce vypadá bíle:(), modré střičko s "hroty" na ramenou a krajkové bílé tričko se zlatým zipem vzadu:)


Stěžovala jsem si, že na koleji nemám žádného plyšáka (ano, dodnes s nimi spím:)) a tak jsem dostala rovnou dva:) Růžového králíčka a chlupatou ovečku, která poslouží i jako polštář. Dále USB lampičku, kterou zapojím k notebooku a bude svítit, náušnice se Swarovski elementy, termosku ze Starbucks (doufám, že tato něco vydrží!) a symbolicky i fonendoskop:)

zdroj

V neposlední řadě mi Ježíšek nadělil i permanentku na lednový Davis cup v Ostravě :)) Tenis já můžu, takže mi to udělalo obrovskou radost a s taťkou si uděláme výlet - teda, já spíš Ostravě přivezu návštěvu :) :D S kým se uvidím? ;) :D


A nakonec jsem si nechala kosmetiku:) Není jí tolik jako loni, protože i mý blízcí si začali všímat, že se mi doma nebezpečně hromadí.. a je to pravda :D Takže jsem nakonec i ráda, že to nijak nepřeháněly ;) Jen mě trochu mrzí, že jsem babičku vyslala do Tety, kde měli dávat k určitému nákupu L´Oréal micelárku zdarma a oni jí místo ní šoupli odličovací mléko. Jako nevadí mi, že mám odličovací mléko, ale ten princip.. na co by dávali něco lepšího, když "nevědomému" můžou dát i něco jiné... Fakt mě ty "teťácký" ženský u nás štvou... :D Jinak mám ale ze všeho samozřejmě radost, určitě vše využiji:)


A na úplný závěr je tu naše zvířátko - Mikinek, který se tento rok (jeho už druhý) v papírech přímo vyžíval!:)

Tak.. a to je už úplný závěr. Snažila jsem se to nijak neokecávat, tak snad jste se čtením dospěly až sem ;) Pokud ano, tak jste mi udělaly velkou  radost a ještě větší mi uděláte, když mi napíšete nějaký komentář ;) Třeba co udělalo nějvětší radost vám, co jste dostaly.. třeba můžete hodit odkaz do komentářů, ráda se podívám na vše články ;) 

Užívejte si zbytek vánočního času!
mějte se hezky, Luci

14 komentářů:

  1. kraaasne ty si teda musela posluchať,, :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď, říkám si.. že jsem snad musela být nejhodnější ze všech:))

      Vymazat
  2. Pěkné dárečky :) hlavně, že nechybí lak na nehty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si říkala :D jen teď váhám, jestli ho už nemám.. u Flormarů u mě to je dost složité.. :D

      Vymazat
  3. Mně už drogerie Teta taky pěkně leze krkem.. občas si klepu na čelo. Přítel mi koupil k Vánocům poukázku na nákup právě tam, protože mě moc dobře zná a ví, jaké jsou mé úchylky (:D) a paní napsala platnost do června roku 2013, tudíž je poukázka prošlá.. Takže teď jen doufám, že se to nějak vyřeší..

    A tatínka se zálibou v botách bych taky chtěla:D Jinak super dárečky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. achjo.. v poslední době jde Teta dost dolů, hlavně díky těm jejím prodavačkám.. alespon u nás tomu tak je. ale snad uznají svojí chybu a poukaz ti uznají, byla by to škoda ;)

      Vymazat
  4. Tu USB lampičku jsem dostala taky :) jinak pěkné dárky

    OdpovědětVymazat
  5. naozaj krásne! všetko!
    a tie červené boty, tie sú božské!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsou:) jen jsou o číslo menší, než nosím normálně.. takže se toho trochu bojím. ale tím že jsou na platformě, tak je obuju, jen mi trochu tlačí... :( :D

      Vymazat
  6. Pozdravujem BJ, že tie červené sa mi páčia a 41/42 sú mi tak akurát !
    Luca, ja ťa normálne žerem !!!!! :* :* :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasnačka, vyřídím :D jen ty červené jsou 40 :( :D
      lalalalala :)))) aj já těba Simonka :))):*

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...