pondělí 3. června 2013

Nákupy vs. spotřebováno za květen 2013

Zdravím Vás všechny!
Doufám, že se máte v rámci možností co nejlépe.. protože co se všude kolem děje, to je něco neskutečného... :( My naštěstí v blízkém okolí žádnou řeku ani vodu nemáme, takže tady je to celkem v klidu.. ale to, o čem čtu na internetu a vidím v televizi, z toho je mi opravdu na nic.. :( Doufám, že některé ty obrázky se netýkají Vás.. a pokud ano, tak se držte!!! 
Tolik na "úvod".. musela jsem si trochu ulevit, protože to co se děje, to je něco hrozného.. Každopádně dnešní článek nebude o ničem jiném než o kosmetické statistice za květen. Díky těmto pravidelným článkům si všímám, jak ten čas neuvěřitelně letí.. jako by to bylo nedávno, co jsem si připravovala obaly k úplně prvnímu focení spotřebována.. a to bylo prosím na konci minulého roku.. a už je červen.. je to holt tak :)

Nákupy za květen 2013

Nákupy jsou i tentokrát poměrně střídmé, řekla bych.. :) Tento měsíc jsem se dopočítala šťastné 13-tky. A z toho 6 věcí je ze Senzaboxu, kterým jsem si chtěla udělat radost po maturitě (článek se připravuje). Vatové tamponky jdou u mě "nadračku", takže jsem si koupila dvoje do zásoby. Korektor od Rimmelu jsem už hrozně dlouho chtěla vyzkoušet, plánuji ho používat hlavně pod oči. A jelikož mi pomalu dochází báze od Dermacolu, rozhodla jsem se vyzkoušet jinou a to opět od Rimmelu. Colortattos se pomalu stávají pojí závislostí, takže mi do sbírky přibyl nový odstín:) Balzám na vlasy jsem už nějaký potřebovala, protože jsem doma - světe div se - žádný nenašla, tedy žádný, který by nebyl s něčím v duu (ty chci používat současně) a tak jsem vzala na milost Baleu a nakonec odlakovač, opět od Ebelinu. Chtěla jsem v budoucnu zkusit ten z Rossmanna, ale den před obhajobou maturitní práce (nebyla jsem doma) jsem si vzpomněla, že vlastně nemám odlakované nehty na kterých jsem měla tou dobou již oprýskaný lak.. a tak bych si nedovolila jít obhajovat :D A tak jsem skočila pro jeden odlakovač.. opět tedy ted mandlový. Máte s něčím z tohoto zkušenost?

Spotřebováno za květen 2013

Spotřebovaných věcí není tentokrát tolik, jako minulý měsíc (17!), ale i tak je jich poměrně dost a to celkem 9 kusů. A jak mě přesvědčily?
Ebelin - Odličovací tampony ze 100% bavlny - co říct, klasické odličovací tampony. Nicméně mezi mé oblíbené se ale nezařadily, preferuji raději nějaké silnější. Tyto byly poměrně slabé a rychle prosakovaly.
AVON naturals - Obnovovací sprchový gel s malinou - další sprcháč, který jsme měli doma hrozně dlouho. Voněl, tak lehce po (chemických) malinách, cekem slušně pěnil, ale na kůži nevydržel. Žádný zázrak to není.
Gabriella Salvete - XXpress volume & long curl regeneration mascara - moje nejoblíbenější řasenka! Nemám co dodávat, pro mě je skvělá a stále se k ní vracím - recenze ZDE
Benecos - Natural kajal přírodní tužka na oči - takový "špaček" mi z ní zbyl, že už ani nešel ořezat, dokonce ani vyndat z víčka:) Celkem mi vyhovovala, ale asi jsem za ní našla adekvátní náhradu ;) - recenze ZDE
Balea - balzám na vlasy, pro přirozeně hnědé nebo barvené vlasy - KONEČNĚ, KONEČNĚ!! Víc k tomu říct nejde, jsem ráda, že je konečně vypotřebovaný.. Tento balzám mi tak neuvěřitelně smrděl, že jsem si ho jednoduše nechtěla ani na ty vlasy dávat, ale nějak jsem to zvládla a je pryč! Už ale nikdy více!
Greenline - Odličovač očního make-upu - Vyhovuje mi, jen mi vadí špatná mísitelnost obou složek, je to trošku posilka s ním :D - recenze ZDE
Balea - slupovací pleťová maska - tato je s výtažky z meruňky a řekla bych, že se nijak neliší od té dřívější s výtažky medu. Je to zatím jediná slupovací maska, která mi z pleti něco vytáhne. Ale dost záleží na kusu, protože po některých jsem měla pleť zarudlou jako rajče:/ U téhle se mi to nestalo, klidně si ji tedy koupím znovu. - recenze ZDE
Moschino I love love - Perfumed bath & shower gel + Perfumed body lotion - Obojí voní hezky po citrusech, bylo příjemné je používat, ale já tyhle navoněné produkty příliš nevyhledávám, navíc sprcháčů a tělových mazadel je vždy dostatek. Takže jsem ráda za možnost vyzkoušení, ale kupovat si je nebudu.

Abych minulý měsíc shrnula, tak to vlastně byl měsíc maturit, neměla jsem čas chodit po nákupech - viz. poměrně malé číslo u nákupů, ale na druhou stranu jsem byla doma a pořád něco používala :) Takže celková bilance činí + 4 výrobky. To je slušné ne? Už dva měsíce za sebou se tak nějak držím:) Snad tomu bude tak i nadále;) A nakonec nesmí chybět porovnání krabiček.


Jaký byl Váš kosmetický květen? Z čím ze zmíněného máte zkušenosti?
v rámci možností se mějte hezky.., Luci

3 komentáře:

  1. Zkušenost mám s rtěnkami MUFE, color tattos a s korektorem od Rimmelu. Se všemi jsem moc spokojená! :) JInak můj kosmetický květen viz. zde : http://lightscapade.blogspot.cz/2013/06/kvetnove-nakupy-prirustky.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já s MUFE rtěnkami trochu bojuji.. nejsou to zrovna odstíny, které bych unosila.. ale tak třeba jednou se k tomu odhodlám:)

      Vymazat
  2. Nákupy teda nic moc tenhle měsíc :D obdivuju :).. řasenka na tvých řasách vypadá výborně, ale mě to nějak táhne k hustším kartáčkům, mám pocit, že by mi to řasy jen nějak poslepovalo :/

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...