pátek 8. března 2013

Mix minirecenzí

Ahoj všem!:)
Dnešní článek bude takový mišmaš všeho. Jsou to většinou věci, produkty, které jsem koupila už dávno, nebo to jsou limitky a pravděpodobně už k sehnání nebudou.. maximálně nějaké obdobné. Přijde mi škoda je nechat všechny nehybně ležet, když je mám nafocené, ozkoušené.. Tak snad Vám to vadit nebude ;) jdeme na to, protože toho fakt bude víc:)


Essence - 24h ochranný balzám na ruce ( vůně Perníku a čeje chai, horké čokolády s karamelem)
Božsky voňavé krémíky, které většina z Vás zná:) Loni mi utekly, teda předloni.. a tak letos (loni:D) jsem si je ujít nenechala! Bohužel jsem nesehnala ten nejlákavější jablečný, prostě nikde nebyl. Tak jsem si vzala alespoň tyto dva a mohu potvrdit, za málo peněz hodně muziky:) Nejsou to nejlepší krémy, které jsem kdy vyzkoušela, ale na mé ruce v pohodě stačí (moc netrpím na suché ruce). Rychle se vstřebávají, nenechávají mastný film, jediné s čím fakt musím nesouhlasit je 24h ochrana, to nedokáže snad žádný krém, pocit namazaných rukou mám tak hodinku max. dvě. Čokoládový voní fakt krásně, taky ho mám už skoro spotřebovaný:) Perníkový taky není špatný, ale na mě je vůně až moc výrazná a kořeněná. Nicméně doufám, že Essence přijde s další zimní limitkou, protože ta vůně.. u jenom kvůli ní to stojí za koupi!:)


Balea - Krém na nohy Evropa
Krém na nohy je v mé kosmetické výbavě stálicí, potřebuju ho neustále, protože mé nohy "zdobí" puchýře a strupy po celý rok.. bohužel, ať si vezmu jakékoli nové boty, vždycky to odnesu odřenýma nohama, které se pak hodně dlouhou dobu vzpamatovávají. Tento krém mi tyto chvíle trochu zpříjemňoval a urychloval. Jeho hydrataci bych si dokázala představit lepší, ale i tak na mé suché nohy zabrala. Je vhodní spíše na léto, obsahuje totiž jemný stříbrný shimmer, který je v sandálích opravdu skvělý! Měla jsem tu možnost ho párkát na konci loňského léta zahlédnout a opravdu to stojí za to! Vůní mi hrozně připomíná dětské žvýkačky, nemůžu si pomoct :D Pokud s něčím takovým Balea opět přijde, určitě nezaváhám:) Co bych vytla je poměrně chatrné balení, hned na začátku se mi urvalo otevírání a teď ke konci praská i tuba, ale co, posloužil mi více jak dobře:)


Balea - Krém na ruce Mango
Tento krém jsem si koupila na základě pozitivních recenzí, ale já jsem z něj hrozně zklamaná. Problém, který s ním mám je, že mi neskutečně smrdí.. Nevím, prostě mi ta vůně nesedla.. o co hůř, na těch rukách se drží poměrně dlouho, což je samozřejmě dobře, ovšem pokud je Vám vůně příjemná.. Proto jsem používání tohoto krému omezila pouze na chvíle, kdy mám čerstvě odlakované nehty a potřebuji ruce trochu zjemnit a "setřít" nepříjemný pocit odlakovače.. Na tohle zabírá dobře, ale většinou u toho musím větrat, abych jeho vůni neměla permanentně pod nosem :D Je poměrně hutný a mastnější, ruce pěkně zvláční.. ale ta vůně, ta si mě fakt nezískala.. od té doby se mangu vyhýbám obloukem, i když mu možná křivdím..


Balea Young - Balzám na rty malina a Fruity kiss
Mám ráda jak balzámy v tyčince, tak i ty v kelímku, které používám zejména doma a před spaním. Kupovala jsem je najednou a prvně jsem nebyla nadšená ani z jednoho. U malinového kalíškového mi nesedí konzistence, je to taková voňavá  vazelína, která mi na rtech není úplně příjemná, ale zase.. když si jí namažu před spaním (silnější vrstvu), tak ji ještě ráno cítím, takže na rtech opravdu vydrží. Co ale ještě podotknu je fakt, že se balzám poměrně špatně nanáší, musíte opravdu hodně zatlačit, abyste prstem něco nabraly.. Druhý tyčinkový je s příchutí mandarinek. Někde jsem četla, že voní jako Marťánci :D Mohu potvrdit, jako malá jsem je nesnášela a tajně je házela za lavici, místo to abych je snědla :DD Takže ani tahle vůně mě neokouzlila, ale nakonec jsem jí přišla na chuť. Oproti malinovému balzámu je mnohem příjemnější, ale zase o něco méně vydrží.. Kalíšková balzám mě nepřesvědčil, proto si asi jiný kupovat nebudu, ale tyčinkový si ráda koupím i další :)


Essence - Glam liner liquid eyeliner (03 stage diva), Breaking dawn glitter eyeliner (01 Alice had a vision - again)
Mám tady další zklamání. Jako první jsem si koupila ty fialové glitrové linky z upíří kolekce. Nevím co jsem si myslela, asi že budou fakt fialové a že budou vidět.. Ony na fotce vidět jsou, ale jsou to asi tak 3-4 vrstvy, což mě fakt nebaví a navíc jsou stále vidět "holá" místa, kde se linka neuchytila vůbec.. Druhé stříbrné linky jsem vzala z výprodejového košíku, za tu dvacku jsem si řekla, že mě to nezruinuje. Tyhle linky sice nevynechávají, ale zase.. nejsou moc barevné, takže nejsou skoro vidět.. je to jen pro opravdu jemné líčení. Nicméně, ani jedna z nich mě nepřesvědčila, proto už pravděpodobně po další lince od Essence nesáhnu, nebo je alespoň předtím ozkouším, i když to nemám ráda...


Miss sporty - Fabulous lash building mascara (001 Xtra black)
Řasenka, kterou mám doma už hrozně dlouho. Dostala jsem si v dárkovém balíčku někdy předloni k Vánocům. Přiznávám, nechala jsem si v něm asi půl roku a pak jsem ji vytáhla.. samozřejmě že byla už vyschlá.. ale vzhledem k tomu, že jsem ji neotvírala, tak jsem čekala, že bude stále použitelná.. nestalo se tak. Proto jsem ji občas využila o víkendech, kdy jsem nikam nešla a řasy zase nevypadali tak špatně. Celkem je prodlouží, i natočí, ale.. nevím, nemůžu objektivně hodnotit, když vlastně nebyla úplně nová. Každopádně mě k další koupi nepřesvědčila.



Lednový Ladybox
A jako poslední tu mám lednový LB. Byl to můj první a na nějakou dobu zase poslední. Nejen proto, že si teď dávám od boxů pauzu, ale taky proto, že mě jednoduše moc nezaujal. Zaprvné jsem se těšila na krabičku - došel pytlík a za druhé jsem neočekávala jenom dekorativku, chtěla jsem i nějaké to mazadlo, kterými je LB pověstný.. nestalo se tak. Ale obsah nebyl zase tak špatný, využiji skoro vše.. Vzorky krému Mary Cohr mám již vyzkoušené, neurazily ani nenadrchly. Lesk na rty v pohodě, moc se mi líbí jeho vůně, vanilku můžu. Řasenka se vždycky hodí, zatím čeká na své využití. Hydrofilní olej, ok, vyzkouším, ale nečekám od něj zázraky. Lak.. ten je... strašný, nelíbí se mi barva, vzhled lahvičky.. prostě mě neučaroval, vypadý jako když ho vezmou někde u Vietnamce.. nemůžu si pomoct :D A personalisovaná značka Cosm´etika, já našla v boxu krémové oční stíny v hnědé barvě, v tom se opravdu trefily! Z ničeho jiného bych asi radost neměla :) Jak jsem psala, obsah není špatný, ale ničím zvlášť si mě nezískal. I nadále je mi sympatičtější konkuretní boxík..

Taaak, kdo to dočetl až sem? Tleskám Vám! Je to článek opravdu dlouhý, ale mám ho přichystaný už dlouho, přijde mi líto ho zahodit ;)

Máte s něčím z uvedených výrobků zkušenost?
mějte se a smějte se!, Luci

11 komentářů:

  1. Super článek :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. ach, samé krásní věci od Balei!

    OdpovědětVymazat
  3. Se vším co mám také, musím souhlasit a je to většina z věcí :D.

    OdpovědětVymazat
  4. dočetla jsem celé :D :)S ladyboxem jsem také spíše nespokojená, ovšem musím říci, že nějak zvláště mne nezaujal ani jeden z boxů. Kromě LB s ničím zkušenost nemám. Zaujal mě ten balzám, který voní jko marťánci. Ty jhsem vždycky milovala :D!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ti tleskám! :D ne, jsem ráda ;) mně se většinou hodně líbí boxy, který si neobjednám.. samozřejmě :D

      Vymazat
  5. Ten kulatej balzámek od Balei mam taky ,ale není to žádna sláva, moc rty nehydratuje:) Ale ty Baleácký vůně, to je nádhera:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak, Balea mě většinou naláká právě na vůni:) občas i na lákavý obal..:)

      Vymazat
  6. tu linky od Essence mám tiež modrú, a tiež pre mňa sklamanie :( ..... ale používam ju tak, že si nanesiem klasicky čiernu linku a potom na ňu dam túto, ako trblietavý nadlak na nechty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie krémy na ruky od Essence proste milujem, majú krásne, šikovné a veľmi vydarené balenie a tiež pekne voňajú, najradšej mám ružový variant s vôňou bambuckého masla, to je tak krásna vôňa.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...