sobota 30. března 2013

Miss Selene - 213

Přeji krásné sobotní odpoledne!:)
Jako středoškolák mám právě velikonoční prázniny a pro mě jako maturanta je to prakticky poslední volno před maturitou.. je to hrozný jak to uteklo, proto nevím, jak to v dohledné době bude vypadat s články.. Samozřejmě se budu snažit vždy něco přednastavit dopředu, ale víte jak to je ;)

Předem upozorňuji, že v dnešním článku se objevují opět ultra dlouhé nehty, kdo se na ně nemůže dívat (naprosto tomu rozumím:)), tak ať radši zmáčkne červený křížek vpravo nahoře:) Kdo to přežije, tak ať pokračuje dále:) Nehtům se tu přeci jen věnovat nechci, ale pohled upoutá především jejich délka, alespoň si to myslím :D Fakt nechápu, jak jsem je takové mohla nosit... a že vůbec mi takové vydržely...


213-ctka je můj vůbec první a stále jediný lak od značky Miss Selene. Absolutně nevím, kde se prodávají, nevíte? :) Tento jsem vyhrála loni v létě v soutěži u tonkiss společně s náušničkama:) Na první pohled mě strašně zarazila velikost laku, lahvička je opravdu maličkatáá, menší jsem snad ještě neviděla:) Ale vypadá to hrzně roztomile :D Další co mě poměrně překvapilo byl poměrně malý štěteček, se kterým se mi vzhledem k nehtům nepracovalo úplně nejlíp.


Konzistence laku tomu taky moc nepomohla, je totiž hrozně řídká a musíte lak hodně hlídat. Paradoxem však je, že když jsem ho teď po půl roce vytáhla, tak se lak v lahvičce ani nehnul!!! Zhoustnul tak, že pár kapek ředidla bylo naprosto nevyhnutelných. Bohužel ani moc nekryl.. na fotkách vidíte 3 vrstvy a na některých nehtěch bylo i to málo..


Lak celkem rychle schnul, bohužel ale jen povrchově.. Odlupoval se už druhý den, čtvrtý den už nebyl nositelný.. Na začátku jsem se ptala, kde tyto laky sehnat, k průběhu recenze jsem si ale uvědomila, že vlastně ani není co, co bych na tomto laku mohla pochválit.. možná pěknou neonovou oranžovou barvu, ale trofnu si říct, že takových je dnes už více i u jiných značek. Všechna fakt čerpám ze svých poznámek, přesně si je totiž nepamatuju, ale dle nich je vidět, že to opravdu nebyla žádná sláva. Bohužel, je to škoda..

Jaké máte Vy zkušenosti s laky od Miss Selene?
užívejte víkendu, Luci

7 komentářů:

  1. Jejich laky mám moc ráda, jen nechápu, že mají 5 ml, stejně jako staré Essence a přesto vypadají o dost menší :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo! taky mi to přišlo absolutně nesrovnatelné! :D

      Vymazat
  2. Měla jsem od Miss Selene neonově zelený lak. Mě naprosto vyhovoval. Byl dostatečně výrazný i v 1 vrstvě, schnul rychle, vydržel týden. Nedávno jsem ho vyhazovala, protože mi zbyteček vyschnul. Kupovala jsem ho v nějaké zapadlé malé drogérce.

    OdpovědětVymazat
  3. ta barva se mu hrozně líbí :)


    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám s těmito laky dobré zkušenosti, jejich konzistence mi náhodou vyhovuje :) Ale je pravda, že po nějaké době hrozně zhoustnou a už se s nimi moc lakovat nedá..Jinak já tyhle laky kupuju v menších českých drogériích, jako je třeba Teta nebo Jasmín :) A máš krásný tvar nehtů! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku prodávají většinou v Tetě okolo 25kč :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...