neděle 24. března 2013

Essence - Love it or leave it + Dreams for sale (LE Hugs&kisses)

Přeji příjemný nedělní večer! :)
Bohužel píši až teď, protože se nám v týdnu pokazil počítač a nestihla jsem přestím přednastavit nějaké články, snad se ale tolik nestalo a teď už to zase poběží normálně ;) Dneska opět o nehtech:) Vyhovuje Vám toto střídání článků (recenze x nehty)? Nebo byste upřednostnily pouze jeden typ? Budu moc ráda za Váš názor ;)


Love it or leave it je poměrně výrazný světle zelený lak s kapičkou žluté. Čekala jsem, že na nehtech bude opravdu hodně křiklavý, ale naštěstí ne:) Tak nějak se dokázal přizpůsobit a pohledem nijak nerušil, alespoň já si to myslím, neboť u nikoho zvláštní pozornost neprobudil :D


Konzistenčně je tak akorát, ani hustý, ani řídký. Poměrně dobře kryje, k dokonalosti stačily 2 vrstvy. Co mě ale hodně překvapilo, bylo opravdu bleskurychlé schnutí. Což máme rády snad všechny:) Jak už ale u mě v poslední době bývá zvykem, nestačilo mi to a musela jsem lak něčím ozvláštnit:) Volba padla na jeho "limitkového brášku" Dreams for sale.


Dreams for sale je průhledná tekutina se spoustou duhových třpytek a větších hexagonek. Všechny krásně mění barvy od oranžové po zelenou a modrou:) Opět jsem pro větší a dle mého lepší efekt nanášela dvě vrstvy. I tady musím zmínit skvělé schnutí, za chvilku jsem mohla dělat cokoli, a to jsem měla nalakováno 6 vrstev :D Nehty mi vydržely zhruba 3 dny naprosto v pořádku, pak už se začaly odlupovat hrany nehtů, ale i tak byl nositelný. 
Slibuji, že na nějakou dobu si dám od Essence limitek pokoj, mám sice ještě jeden lak, ale s ním už Vás "otravovat" nebudu a nechám si ho v záloze na horší časy ;) :D

Co Vy a Essence limitky - kupujete/nekupujete? Nosily byste takovouto zelenou?
přeji úspěšný vstup do nového týdne!, Luci:)

10 komentářů:

  1. Přesně tenhle lak jsem si nedávno koupila ve výprodeji :) Taky ho mám teď na nehtech. Strašně mi připomíná Velikonoce a jaro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím:) taky mi připomínal jaro, tak jsem ho nalakovala a napadla kupa sněhu:/ :D

      Vymazat
  2. Já na nehtech snesu jakoukoliv barvu, až se tomu občas divím, jak jsou všichni nervní z toho, že mají červený lak a je to hodně výrazné a já tam můžu mít neonovou žlutou a je mi to fuk :D. Ale to na tom budeme asi stejně, jsme přece bloggerky :D :).

    OdpovědětVymazat
  3. Je to super barva, klidně bych si ho dala na nehty, zrovna dneska jsem si nalakovala žlutý nehty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá krásně a moc mě potěšila zpráva, že rychle schne, protože jsem ho nedávno nakonec taky koupila a ještě se nedostala k jeho nalakování, ale vypadá bezvadně, takže se už těším. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná kombinace! Já takovéhle výrazné jedovaté miluju :))

    OdpovědětVymazat
  6. ja kupujem, ked ma nieco zaujme, co ma teraz dlho akosi nic neodlovilo, ale tvoja manikura je zato nadherna!

    OdpovědětVymazat
  7. oba tieto laky mám :) ten zelený si naplno užijem v lete :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...