neděle 10. března 2013

China Glaze - Sweet hook + Essence - Crazy in love (LE Hugs&kisses)

Přeji krásné nedělní dopoledne! :)
Tak schválně, kdo si všiml, že se teď více věnuji blogu? :D Sama mám z toho radost, začala jsem si totiž články připravovat dopředu.. a jak to najednou všechno stíhám, tak jak bych chtěla:) Včera mi konečně má vedoucí práce odsouhlasila mojí maturitní práci, takže z toho mám strašnou radost a dokonce i více času:) Ale jen na chvíli, protože maturitní otázky už na mě pomalu začínají křičet ze šuplíku, že by chtěly ven...:/ Konec vykecávání, jdeme k podstatě článku:)


Dnešní článek je trochu NOTD - nail of the day, stále je totiž na nehtech mám a nemůžu se jich nabažit! Fialová a různé třpytky, glitry.. to je fakt moje! :) Vůbec poprvé jsem použila lak z mé vánoční nadílky a to - Chinu Glaze v od stínu Sweet hook. Říkám si, jak jsem to mohla sakra vydržet, nezkusit ani jeden :D Každopádně Sweet hook je nááádherná šeříková fialová, krémová, naprosto bezproblémová. Na této první fotce krásně vynikne její barva (na nehtech, v lahvičce se zdá trochu do šediva, to ale není), ale zase neodpovídá kontrast mezi barvou a glitry.


Ten odpovídá až tady, není ten přechod tolik výrazný. Co ještě k "Chině" říct.. trochu mě překvapil štěteček, je poměrně úzký, což mi naprosto vyhovuje, ale je děsně dlouhý, takže mi chvíli trvalo, než jsem se s ním sžila:) Ale lakování bylo naprosto v pohodě, velice dobře kryje, ve dvou vrstvách naprosto dokonale! I poměrně rychle schne.. a moje očekávání od tohoto laku se naplnila, rozhodně nezklamal! Rozhodně ho tady budete moci vidět v budoucnu znova, a to samotný ;)


V poslední době jsem si hodně oblíbila zdobení pomocí nějakého efektového laku, i tentokrát to nebylo jinak a sáhla jsem po laku z limitky Hugs&kisses, konkrétně po fialovém Crazy in love. Je to průhledná, trochu hustší tekutina se spoooustoouu různě velikých fialových glitrů a velkých duhových srdíček. Někomu to může připadat kýčovité, ale mě se to líbí:) Možná by se mi lak líbil ještě více, kdyby srdíčka nebyly duhová a ve fialové barvě, na druhou stranu ty duhové odlesky dodají nehtům na zvláštnosti:)


Pro větší výraznost jsem dala 2 vrstvy. Trochu jsem se bála, aby to už nebylo přeplácané, ale musím říct, že se mi to fakt líbí:) Se srdíčky byl sice občas trochu boj, protože jsem minimálně jedno vždy chtěla nabrat. Při troše štěstí a "lovení v lahvičce" se na štětečku vždy nějaké objevilo:) Moc mě překvapilo schnutí, mám na nehtech celkem 6 vstev :D (basecoat - 2x China Glaze - 2x efektový lak - topcoat) a byl suchý snad do 20 minut:) Asi jsem už konečně našla ten správný basecoat a topcoat.. třikrát huráá:) Navíc na výdrž, lakovala jsem ho ve čtvrtek večer, tedy před 3 dny a pořád je jako čerstvě nalakovaný, nikde odloupnutý ani sebemíň ošoupaný... prostě paráda!:)

Co vy a třpytky/glitry/efektové laky? A vůbec, jak se Vám líbí tato kombinace?
přeji šťastný a úspěšný vstup do nového týdne, Luci

23 komentářů:

  1. mně se to moc líbí, stejně jako všechny třpytkaté laky od Essence! Také chystám post s podobným lakem od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  2. Akurát mám na nechtoch tiež fialový lak a na tom trblietky, aj keď len na prstenníku, snáď to stihnem dnes hodiť na blog :) Fialová s glitrami za mňa veľké áno, aj v mojom aj v tvojom prevedení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych asi toho efektového lakovala jenom jednu vrstvu, ale vypadá to moc dobře. :)
    Dřív jsem moc s vrstvením neexperimentovala, ale poslední dobou mě to baví, zkouším kde co a zjišťuju, že mám těch topperů nějak málo... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :D v poslední době spíše rozšiřuju řady svých efektových laků, než těch normálních :D nějak jsem tomu úplně propadla:)

      Vymazat
  4. Jé ten lak je úžasný! :-) A přeji ti hodně štěstí s maturitou!

    http://www.nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Třpytky miluju a tahle tvá kombinace je strašně krásná. Stále vídám na blozích efektové laky od Essence z téhle limitky a stále víc nechápu, jak jsem ho tam mohla nechat a alespoň jeden si nevzala..:/ Dost se těším na ten ChG samotný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je fakt škoda, ale třeba je seženeš ještě někdy ve výprodeji nebo zapadlé drogerce ;) každopádně já tu ještě budu otravovat minimálně se dvěma :D

      Vymazat
  6. ja som si to všimla :-) plánovanie dopredu je super, že? :-) tento som si kvôli srdiečkam nekúpila. videla som ich predtým na iných blogoch a tak som si radšej kúpila ostatné :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš pravdu, hodně podobná Prickly Pears a i ten efekťák vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja takuto kombinaciu pouzivam dost casto, je podla mna super. Flitre mam velmi rada len keby isli lahsie odlakovat :(

    Pozyvam ta na TOP giveaway o balicek Macadamia hair produktov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Jak jsem uviděla na fotkách ten efektový lak od Essnece, tak se mi vybavilo, že se mi o něm na dnešek vlastně zdálo :D Konkrétně teda o tom červeném, měli ho poslední v drogerce a já se rozhodovala, jestli si ho mám vzít nebo ne :D Ve skutečnosti z té limitky nemám ani jeden. Už mi z těch laků asi docela hrabe :D
    Ta tvoje kombinace je pěkná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aaa.. zrovna po tom červeném jsem toužila nejvíce.. a nikde nebyl k dostání, resp. už byl vyprodaný :( a ty ho tam necháš.. takového krasavce! :D

      Vymazat
    2. No já ho u nás taky právě ani nezahlídla, jen ve snu :D

      Vymazat
    3. i tam jsis ho měla vzít! :D

      Vymazat
    4. Zaváhala jsem a vzbudila se :D

      Vymazat
  10. Páni! Ty nehty jsou vážně super! =)

    Jinak u mě na blogu právě probíhá soutěž, tak bych tě na ní ráda pozvala : http://dullsinea.blogspot.cz/2013/03/soutez.html
    Budu moc ráda, když se zúčastníš :) :)

    OdpovědětVymazat
  11. Téda já osobně používám Essence třpytky a taky se mi to hrozně líbí :) Tak jsem hledala v drogerkách a a tam ty laky Cgina glaze asi nemaj co?
    www.ammesworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. China Glaze v drogerce určitě neseženš, bohužel.. maximálně v nějakém specializovaném kamenném obchodě, ale i tím si nejsem jistá.. jistotou je určitě internet, nebo, já třeba jsem ty své "chiníky" sehnala na Interbeauty;)

      Vymazat
    2. Díky za tip :)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...