sobota 16. března 2013

Catrice - Let´s Mauve On!

Ahoj všem!
Mám za sebou poměrně hektický týden a ještě nárošnější mám před sebou, je toho teď opravdu moc, proto se zase budu snažit předpřipravit nějaké články, aby to tu nezelo prázdnotou ;) V záloze toho mám přeci jen dost:) Např. dnešní článek čeká v pořadí již od září :D Ano, srandu si nedělám.. dřív se sem prostě nedostal:) A o čem že je?


Je o laku, který jsem kdysi - do z ní divně - dobře, tak loni v létě vyhrála v nějaké soutěži. Bohužel - utrhněte mi za to hlavu třeba - si ale už nepamatuji kde a u koho :( Je to už hrozně dávno, ani nevím, jestli se lak stále prodává.. Catrice stojany nikde v mém okolí nejsou, proto jsem byla moc ráda, když ke mě tento kousek doputoval, ještě ke všemu fialový :)


Mimo stáří fotek mě zarazila i délka mých nehtů.. dřív jsem si opravdu zakládala aby byly co nejdelší, ale teď s odstupem času to vidím úplně jinak.. takováhle délka mi přijde až nehezká :/ Proto ji prosím omluvte :( Jsou to až drapáky :D Každopádně k laku, samozřejmě si po takové době nic moc nepamatuji, ale díky svým skromným poznámkám Vám o něm přeci jen mohu něco napsat:) - V lahvičce se tváří jako fialový duochrom s odlesky do šedozelena, opravdu krása, škoda jen, že je takový jen v lahvičce. Na nehtech je už jen takový fialovou stříbrný, po zelenavých podtónech a odlescích není ani stopy..


Lak navíc dost silně kruhuje, což úplně nemusím, chce to totiž opravdu šikovné ručičky, aby to alespoň k nečemu vypadalo :D Co se výdrže týče, tak mám napsáno, že již druhý den se mi ošoupaly konečky, ale jinak držel v pořádku, takže za mě je to takový průměr. Bohužel jsem ho lakovala v období mých topcoatových a basecoatových nezradů - všechny mi bublinkovaly, což můžete vidět i zde. Nicméně si myslím, že lak je to hezký, zajímavější by však byl s těmi odlesky, které jsou k vidění pouze v lahvičce. Od té doby jsem ho nelakovala, ale myslím, že jeho čas ještě přijde:)

Co Vy a Catrice laky? Máte stojany této kosmetiky někde v okolí, nebo jste na tom jako já?
přeji hezký zbytek víkendu, Luci

11 komentářů:

  1. Ten vypadá moc půvabně, takovouhle barvičku už hledám dlouho :)))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si říkala, že už jsem u tebe opravdu dlouhé nehty dlouho neviděla, takže to není nic aktuálního :D. Ty opravdu dlouhé také nemám ráda, ale zase moje kratičké, které nikdy nevyrostou a hned se zlomí také nejsou zrovna procházka růžovým sadem a občas je přímo nesnáším :D. Ale co, někdy mi naopak připadají roztomilé, navíc nezáleží na délce, ale na úpravě :). Jinak barvička se mi moc nelíbí, na ty perleťové nejsem, mám jenom jednu modrou a to stačí :D :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, mně se taky hodně lámou.. tohle ale bylo období, kdy mi nehty docela držely, tak jsem za to byla ráda, ale s odstupem času se mi to fakt nelíbí :D každopádně, ještě se tu párkrát objeví.. něco v záloze ještě mám :D
      já taky perleťové úplně nemusím, ale když je to fialová, tak to i přivřu očko:)

      Vymazat
  3. Je nádherný, ten bych brala okamžitě.:) Ani v mém okolí se tato značka nenachází a mrzí mě to, protože bych ráda zkusila...

    OdpovědětVymazat
  4. Mám od téhle značky jeden, a to tmavě modrý a jsem s ním docela spokojená =) A ten tvůj vypadá taky moc hezky, ale takhle samostatně bych ho asi nepoužila =)

    OdpovědětVymazat
  5. u nas su vsade ja ich mam pomerne vela a som spokojna :) aj tento je pekny!

    Inak ak sa o seba rada staras mozno ta potesi sprava o tom, ze Philips prisiel na trh s revolucnou novinkou v odstranovani chlpkov. Uz nikdy nemusis mat porezane nohy pretoze Lumea Precision Plus odstrani chlpky na zaklade sveta a uz sa nikdy neobnovia!
    Recenzia u mna tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/philips-lumea-precision-plus.h

    OdpovědětVymazat
  6. Má krásnou jemnou barvu:) Catrice je v Praze na Národní a v Myšákovi, ale moc často tam nejezdím. Škoda, že není v každém DM, myslím, že mají docela hezké věci:)

    OdpovědětVymazat
  7. ten odtien je naozaj krásny :) catrice je normálne v dmke u nás, hned tolko krásnych lakov pokope :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...