středa 9. dubna 2014

MOTD: Líčení s Naked Basics

Ahoj, zdravím vás všechny!
Jak už jsem kdysi slibovala, ráda bych občas uveřejnila i nějaký můj pokus o líčení. Nejsem v tom nijak sběhlá, ale v podstatě se bez stínů už ani nelíčím, tak si troufám říci, že se (snad) neustále zlepšuji.. když se podívám na fotky rok staré a ty aktuální, určitě posun v tom vidím:) Takže, snad si neutrhnu nijak velkou ostudu..:) Nejsme žádná kosmetička, ani nikdy nebudu, ale jednoduše mě to baví.. tak na menší nedokonalosti prosím berte ohled :)


V podstatě mě ani v jiných barvách, než v neutrálních nepotkáte. Na barevnější kreace si netroufám a dokonce si i myslím, že mi nesluší. V hnědých a šedých tónech jsem se prostě našla:) Toto nebo velmi podobné líčení se pro mě stalo denní rutinou, které mi ráno nezabere více, než 20min. Možná to je pro někoho hodně, ale já mám ráda svůj klid, když nikam nemusím spěchat, tak si s tím prostě vyhraju:)
Mojí klasikou je: báze pod make-up, make-up, korektor pod oči, (občas korektor na nedokonalosti), pudr, báze pod oční stíny, nude tužka na waterline, stíny, linky, set na úpravu obočí, tvářenka, rozjasňovač, řasenka a nějaký lesk či balzám - přesně v tomto pořadí:)


Pro tektokrát jsem zvolila líčení s Naked Basics paletkou od Urban Decay. Použila jsem z ní všechny stíny kromě jednoho - odstínu Foxy (druhý zleva; nažloutlý). Tělový W.O.S jsem použila na celé víčko + pod spotní víčko, pomocí Naked 2 jsem vystínovala oční záhyb, do vnějšího koutku jsem postupně nanesla Faint a Crave a oba rozblendila. Na projasnění vnitřního koutku jsem použila Venus.


Všechny použité produkty: 
Dermacol - Zmatňující báze pod make-up (recenze)
Gabriella Salvete - Skin Balancing Foundation Matte Finish - 01 sandy
Rimmel - Match Perfection 2-in-1 Concealer & Highlighter - 010 Ivory (recenze)
Rimmel - Stay Matte Powder - 001 Transparent
E.L.F. - Eyelid Primer - Sheer
Milani - Shadow Eyez - 10 Almond Cream (chybí na obrázku)
Urban Decay - Naked Basics paletka
Miss Sporty - Studio Lash Eye Liner - 001 Extra Black
Alverde - Set na úpravu obočí - 01 Blond (recenze)
W7 - Candy Floss Brightening Face Powder
MUA - Undress Your Skin Shimmer Highlighter
Maybelline - Great Lash - Blackest Black
Astor - Soft Sensation Lipcolor Butter - 002 Loved Up (recenze)


Není to žádné veledílo, ale je to přesně to, co si myslím, že mi sluší:) Byla bych moc ráda, kdybyste mi do komentářů daly vědět, jestli takovéto články mají smysl, nebo jestli jeden a dost, stačí:) 

Co vy říkáte na toto líčení? Jaké barvy obvykle volíte vy?
mějte se krásně, Luci

10 komentářů:

  1. Líčení je moc hezké :) Sama nosím, když už mám na to čas, spíše neutrální barvy. Linky ještě moc neovládám, ale mám doma jedny fixové a s těmi se mi zdá, že to jde fakt lehce, tak snad budou jednou vypadat nositelně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, podle mě ti to neuvěřitelně sluší, úplně jsi mě dostala ! :) A jak krásně to máš vystínovaný. Určitě takových článků uvítám víc. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přirozené líčení, obvykle volím podobné barvy :).

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi pekné líčenie, Luci. väčšinou volím takéto aj ja

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě ti to sluší a nalíčila si se velmi pěkně. Myslím, že i výrazných barev by ses nemusela bát, jen je dobře skombinovat. A možná bych přece jen i tohoto líčení použila více tvářenky. To je můj názor ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je asi pravda :) jen ten foťák absolutně nezabere žádnou tvářenku, takže tady není ani vidět.. výraznější tváří se ale trochu bojím, to pak vypadám jak Marfuša:) navíc se mi během dne sami od sebe dost začervenají, takže to by asi nedělalo úplně ten efekt, který bych si představovala.. :) ale děkuji! :)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...