neděle 18. srpna 2013

Nubar - Dolcetto

Ahojky:)
Chtěla jsem napsat už včera, ale nakonec na to v samé euforii ani nedošlo:) Musím se s vámi podělit o jednu radostnou zprávu, jsem nakonec PŘIJATA na vějšku!!!:)))) Jsem z toho dost zaražená, protože jsem už byla smířená s nulťákem, dokonce jsem tam v pátek (to, že jsem přijatá, jsem se dozvěděla ve čtvrtek) měla jet na zápis.. a teď je všechno úplně jinak.. za tři týdny už ze mě bude Ostravačka, studentka medicíny.. neuvěřitelné:) Tak uvidíme, jak to s emnou bude.. i s blogem.. ale samozřejmě se ho budu snažit vést dále, i když otázkou je JAK.. Uvidíme ;)
Tímto ale pozitiva končí. Dnes to bude o laku, který mě poměrně zklamal, je mi to fakt líto.. protože Nubar laky jsem si celkem oblíbila.. ale, tento je prostě jiný...


Nubar v odstínu Dolcetto je jedním z mých úlovků z loňského Interbeauty. Dlouho jsem odkládala než ho nalakuji, protože velmi podobných odstínů mám doma poměrně dost.. a přeci jen chci barvy střídat:) Ale když už na něj došlo, žádná sláva se nekonala.. V lahvičce vypadá jako švestkový (s výrazným teplým podtónem), opravdu krásná barvička. Na nehtech mi už ale takový nepřipadá.. Dost ztrácí na sytosti a vůbec, není to prostě ono.. Je takový temně vínový, vůbec ne v barvě sladkých štvestiček..


I nanášení nebyla vůbec žádná pohoda.. Nubary mají štěteček skvělý, pro mě více jak vyhovující.. ale bohužel lak dělal neskutečnou neplechu.. Dělal mi nepěkné díry a holá místa.. na která se i v druhé vrstvě špatně chytala barva.. takže ve výsledku byly nehty takové zvláštně flekaté, někde světlejší, někde tmavší.. však si toho můžete všimnout i na fotkách. Nicméně jsem na tento lak neměla moc nervů, takže jsem skončila právě tou druhou vrstvou.. nevím, třeba by to tak třetí zakryla, ale nechtělo se mi s ním už bojovat..


I ty fotky jsou dost otřesný, tento lak je snad i nefotogenický.. :D Měla jsem problém vybrat 3 alespoň trochu povedené.. tak je prosím omluvte. Bohužel jsem si zapomněla poznamenat, jak na tom byl s výdrží.. nosila jsem ho 6 dní, což je fakt dost na to, jak tento lak vypadal.. Ale vzhledem k tomu, že si o něm nic jiného nepamatuji, tak asi držel vcelku dobře.. věřím, že bych si nějaké větší poškození pamatovala, zrovna u tohoto neřáda ano:) Je mi líto, že na něho musím psát skoro samá negativa, ale nejde to jinak.. Snad budou mé ostatní Nubary jiné a stejně skvělé, jako je mám zafixované:)

Co vy a Nubary? Jaký odstín mi doporučíte, co říkáte na tento?
mějte se moooc hezky:)), Luci

15 komentářů:

  1. Jéje moje oblíbená značka Nubar a takovouže neplechu :( zatím a musím zaklepat žádný z mých nic takového nedělá. Jinak moc gratuluji k přijetí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to škoda :( já doufám, že i mé ostatní, co doma mám už tohle dělat nebudou:) a jinak moc děkuji!:)

      Vymazat
  2. Nubar nemám zatím žádný, snad to někdy taky napravím..Tahle barva mi připadá taková nezajímavá a moc je nevyhledávám, ale na druhou stranu si umím představit, že bych ho na podzim nosila. A samozřejmě k přijetí ti taky moc gratuluju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zase měla období, kdy jsem takovéto odstíny vyhledávala.. proto jich mám doma více:D ale na podzim musí být opravdu fajn:) a jinak děkuji, Romčo!:)

      Vymazat
  3. V první řadě ti moc a moc gratuluju k přijetí na VŠ! :-)
    Přestože mám doma Nubarů poměrně dost, lakovala jsem zatím jen tři. Vino a Jewel byly v pohodě, ale Blue Raspberry bych nejraději prohodila oknem. Během lakování mi dělal něco podobného, co tobě ten tmavý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo, moc děkuji:) na jednu stranu jsem ráda, že nejsem jediná, komu se to přihodilo, na druhou je to ale škoda.. Nubar mi přijde jako fajn značka, ale je třeba si asi dát pozor na některé laky..

      Vymazat
  4. Mám 3 nubary, 2 špatně kryjou, ale jsou tak hezké, že jim to odpouštím (Paradise a Brilliant).
    Ä s takovýhlemi barvami mám taky problém - vždycky se mi líbí v lahvičce a nehtech jsou o dost tmavší a to se mi vůbec nelíbí :( Navíc koukám, že tenhle dělá mapy a díry...
    Mně se z Nubarů vždycky nejvíc líbil, neshhnatelný Iris Dust, Reclaim (ten mám) a Gem (brzo bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se hrozně líbí Nubar Prize, to je prostě srdcovka.. ten si chci jednou pořídit:) jinak mám i další holografy, ale zatím jsem lakovala jen jeden a na podzim, takže jsem si ho až tolik neužila.. snad budu mít ještě štěstí:)

      Vymazat
  5. A to mně se teda zase líbí, takové barvy já můžu :) Na podzim jako dělaný.
    Gratuluji k přijetí na VŠ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i já takové můžu:) hlavně, když je lak do fialova :D
      a děkuji:)

      Vymazat
  6. Gratuluji k super zprávě - přijetí! :)

    Já mám Nubarů víc, ale ani s jedním (z těch, co jsem lakovala), jsem zatím tenhle problém neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kyky, moc děkuji:)
      tak to jsi šťastný člověk, doufám, že ti taková zkušenost vydrží i nadále:)

      Vymazat
  7. Tak to ti moc gratuluji :)! Lak vypadá v lahvičce vážně krásně, vůbec se nedivím, že tě zklamal.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...