neděle 4. srpna 2013

lavera - Přírodní korektor Trend sensitiv

Ahoj všichni!
Dnešním dnem končí mé jediné volno v práci a od teď až do konce prázdnin už se nezastavím (vlastně jo, každý druhý víkend:D). Každopádně.. nevím jak budu stíhat psát články, samozřejmě se budu snažit, aby byl nějaký výdy ob den, ale víte jak to chodí.. ;) Určitě se vynasnažím, ale nic neslibuji..
Je čas zase na nějakou dekorativku. Tentokrát padla řada na přírodní korektor, který se objevil v jedné z edic SenzaBoxu.. takže je mnohým s vás určitě velmi dobře známý ;)


Konkrétně jde o přírodní korektor Trend sensitiv od lavery v odstínu Light. Byla jsem z něj celkem nadšená, když jsem ho z boxu vybalila, protože mi zrovna korektor docházel a já tím pádem nemusela hledat a kupovat žádný nový:) Zprvu jsem se trochu bála odstínu, že bude moc tmavý, jak to většinou bývá.. ale bylo to zbytečné. Tento korektor dostál svému odstínu a je opravdu světlý.


Aplikuje se klasickou "houbičkou" přímo na určité místo a poté se prsty nebo štětcem zapracuje. Je poměrně lehké konzistence. Nastává velké ALE.. Tomuhle bůhvíčemu nenáleží, aby si to říkalo korektor! Já osobně mám u korektoru pouho pouhý požadavek - krytí. Jenže tenhle nezakryje zhola nic! NIC! Ze začátku jsem se ho snažila omlouvat před ostatními, že zas tak hrozný není.. z načervenalými místy si poradí.. jo, ale jenom malililičko.. Však se koukněte..


U očí nevidím žádný rozdíl. U červených flíčků pouze minimální.. Zarudlost sice sníží, ale zvýrazní suchá místa.. Nechtělo se mi to moc říkat, ale opravdu je k ničemu. Je hezký, že sice do světa hlásá, jak moc přírodní je, ale to že vůbec nekryje.. no.. škoda mluvit. Hlavně že se SenzaBox kasal s tím, že (cituji) precizně zamaskuje začínající vrásky, stopy únavy i drobné nedokonalosti pleti. AHA, nevšimla jsem si.. a to jsem se s ním trápila víc jak půl roku.. spotřebovala jsem ho jenom proto, že jsem ho spotřebovat chtěla.. jinak mi ale žádnou službu neudělal, bohužel.

Měly jste s tímto "korektorem" zkušenost? Je nějaký, který mi můžete doporučit?
mějte se hezky, Luci

11 komentářů:

  1. Osobně mám s korektory špatný zkušenosti. Asi mám fakt nějakou divnou pleť, protože po zakrytí kruhů pod očima mám vždy divný mapky a suchá místa. To samý okolo nosu - no prostě ty oblasti, kam se většinou korektor dává. Vyřešila jsem to tak, že pod oči už nic nedávám. Jen mám takový žlutý prášek od Alverde proti kruhům pod očima a na to pak nanesu ještě klasický pudr. Jediný korektor, co se mi za poslední dobu osvědčil, je od Astoru ( klasický v tyčince, vysunovací jako rtěnka ). Tak ten mi připadá mastnější a asi na mou sušší pleť lepší. Ale stejně, pod oči ho nedávám, tam dělá to, co všechny ostatní. Ale rozšířený póry a pupínky, zamaskuje celkem dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já na kruhy zatím taky nic nenašla.. ale vzdát to rozhodně nechci, budu hledat dál:)
      jeden takový v tyčince jsem vyzkoušela, ale pod oči mi nepřišel moc dobrý.. na pupínky a nedokonalosti v pohodě, ale pod oči mám radši nějakou tekutější formu:)

      Vymazat
  2. Tento mi hrozne dráždil oči. Vždy keď som si ho naniesla do tejto oblasti, začala som slziť ako šialená. Preto tento produkt už znova nie.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš pravdu, moc toho nezakryje, ale! Dovede mi úžasně rozzářit okolí očí a za to mu dávám palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidíš, toho jsem si třeba ani nevšimla.. možná proto, že valnou většinu času, co jsem ho používala jsem ho dávala pod BB krém, který byl o dost tmavší, takže jsem si nemohla dovolit ho dát až na něj.. tudíž mi tahle jeho vlastnost koněkud unikla.. no stejně, od korektoru čekám něco jiného:)

      Vymazat
    2. Jasně, prostě svou primární funkci moc nezvládá :D Já ho občas použiju v kombinaci s hydratačním MU od Gabrielly Salvete, to je fajn :)

      Vymazat
  4. Mám problémy s kruhy pod očima. Tenhle korektor by u mě letěl hned do koše :))

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám ještě zkušenosti s tímto konektorem a jak vidím ani si ho nepořím. :) Zatím vlastně nemám žádné zkušenosti s korektorama takže neporadim jaký je dobrý... :/

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho jednou ozkoušela a poslala dál. Byl dost divný...

    OdpovědětVymazat
  7. uff no nic moc teda :( ja nedam dopustit na Miss Sporty :)

    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...