čtvrtek 8. srpna 2013

Essence - Cotton candy + Space queen

Čauky!
Já to věděla.. jakmile mi začne odpolední směna, nestíhám nic. Je mi to opravdu líto, ale chodím domů v 7 večer a jsem vyřízená.. a ráno sotva něco stihnu, věčně lítám na poštu, protože jsem se rozhodla rozprodat učebnice.. a světe div se, ono to fakt jde!:) Tak alespoň něco:) Snad už se na příští odpolední směnu lépe připravím - tzn. zkusím přednastavit nějaké články:) A jak vy zvládáte tyto umorná vedra? Já je v práci pod klimatizací ani nevnímám:)
Dnes jsem tu s nehty, které mé ruce zdobily na maturitním vyřazování. Měla jsem na sobě černé šaty, ale černé nehty jsem si udělat nechtěla.. a tak jsem zvolila něco decentnějšího a myslím, že jsem neprohloupila:)


Nude barvám jsem dlouhou dobu nemohla přijít na chuť, v poslední době se mi ale líbí mnohem více:) Už někdy v zimě jsem si koupila tohoto Essence krasavce z řady Nude glam (nevím, jestli je konkrétně tento lak stále v prodeji), ale nalakovala jsem ho až o pár měsíců později. A musím říct, že jsem se na něho nemohla vynadívat:) Je hoodně světle béžový, vidím v něm hodné bílé a snad i kapku růžové. Není ani tak do hněda, jako spíše do růžova, prostě takové cukrátko, jak už vypovídá název:)


Navíc vytváří efekt pěstěných nehtů, je prostě slušivý :) Jen škoda, že mé ruce nebyly tentokrát úplně ve formě.. přeci jen, maturita a nervozita jim dala trochu zabrat:) Tak snad to omluvíte. Lak sám o sobě je ale poměrně řídký, sama jsem nanášela 2 vrstvy, ale možná by prospěla ještě jedna. Bohužel mi i zbublinkoval, což ten celkový dojem dost kazí, ale asi mu to odpustím..;) A pro oživení jsem použila ještě jednoho Essence krasavce.


A tím není nic jiného než světle růžové průhledné želíčko plné maličkých glitrů s holografickými odlesky. Konkrétně se jedná o odstín Space queen, která už ale, pokud se nemýlím, není k mání, resp. už se neprodává. Myslím si ale, že je to celkem škoda, protože nehty dokáže oživit opravdu parádně. Nanášela jsem ho pouze na prsteníček ve dvou prstvách (pro lepší efekt). Celé jsem nakonec zafixovala topcoatem. Manikúra jako taková mi moc nevydržela, již první den jsem měla ošoupané konečky (myla jsem si hlavu:/) a od druhého dne se mi začínaly pomalu loupat kousky laku.. škoda, ale i tak se mi tahle kombinace moc líbí a nevylučuji, že se k ní ještě nevrátím:) Na slavnostní příležitosti je totiž jako dělaná!:)

Co vy, jako byste zvolily vy manikúru na takovouto příležitost? Ladily byste k oblečení, nebo vsadily na něco neutrálního?:)
mějte se hezky, Luci

18 komentářů:

  1. Krásné :)
    Laky od Essence patří k mým oblíbeným stálicím, z kolekce nude mám dokonce dva a jsou fajn :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/08/prazdninova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mají krásné barvy, ale ty inovované laky jsou na tom dost na prd s výdrží, což je škoda..

      Vymazat
  2. Pěkná barva a sluší Ti. Jen ta vydrž mizérie prostě. Proto od Essence řadu Nude a Color and go nechci, přitom mají spoustu krásných barvičkek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Hani:) přesně tak, všechny inovované verze jsou dost na prd.. však jich mám doma jen pár a většinou to je s výdrží dost podobný..

      Vymazat
  3. takato kobminacia je krasna taka elegantna fakt super:)
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle barva je nádherná. Nude barvy na nehtech vypadají roztomile :)

    Můj blog:http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne laky:) Aj ja mám cukrúšika. Ja by som volila niečo Nude, niečo neutralne.

    sunrise-e.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vado , ten je krásný !!!!! Vypadají úžasné tvé nehty! Jako kdyby jsi měla akrylové !!! Ja mám hodne značkových laku na nehty a s mnoha nejsem spokojena, zkusím tedy tento dostupný lak až budu v cr :)
    Přijde se podivat i ke me budu rada :)

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju!:) s Essence laky to je dost na vážkách.. mají širokou škálu barev, ale ta výdrž.. i když, za tu cenu.. se snad ani člověk nesmí tolik rozčilovat:)

      Vymazat
  7. Krásné a elegantní, na podobné příležitosti taky volím spíše nenápadné a pěstěné nehty :)

    OdpovědětVymazat
  8. nežné a elegantné nechtíky, k čiernym šatám si si vybrala veľmi dobre, tá čierna by už bola veľa

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné, čisté, elegantní... Dostala jsem chuť na nude nehty :D

    OdpovědětVymazat
  10. Nude laky mám ráda z toho důvodu, že i když se kousek odlomí, tak to nevypadá tak výrazně jako když mám barevné nehty.

    Myslím, že právě cotton candy byl odstín, který jsem si koupila 2x, jednou ještě ve starém Essence balení, poté v nové (větší) verzi... musím uznat, že ten novější byl mnohem řidší a přišlo mi, že méně vydržel, ale přesto jsem obě dvě lahvičky vypotřebovala. Znovu už jsem si ho ale nekoupila, momentálně zkouším ''tělový'' lak od Catrice.

    OdpovědětVymazat
  11. veľmi krásna kombinácia, takú mám rada :)

    OdpovědětVymazat
  12. To si zrovna pamatuji, jak jsi psala, že nude laky nejsou vůbec nic pro tebe :D. Já si myslím, že nehty s nimi vypadají velmi žensky a elegantně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty máš ale pamatováka:) :D ale jo, je to tak.. momentálně to říkám o růžovkách, ale musím prozradit.. že už taky pomalu měním názor :D a děkuji:)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...