pondělí 26. srpna 2013

China Glaze - Aquadelic

Přeji příjemné pondělní dopoledne všem!:)
Dneska načínám poslední týden v práci, yay!:) Jsem už celkem ráda, chci už trošku volna, před tím shonem, co mě čeká.. V pátek se jedu do Ostravy zapsat a pak už bude jen týden do začátku zimního semetru.. Vzalo to strašný spád, prostě.. je to na mě trochu rychlý, ale co.. to je život:) Na jednu stranu se těším, na druhou se i trochu bojím, jak to budu zvládat.. uvidíme časem:) Je něco, co byste mi v Ostravě doporučily? Mám odtud nějakou čtenářku?:)
Jinak dnešní článek bude o laku, který mě svým způsobem štval, ale zároveň i příjemně překvapil.. nemám na něj ucelený názor, pořád váhám.. tak vám ho alespoň přiblížím:)


Aquadelic je výrazná tyrkysová barva, kterou jen tak nepřehlédnete.. obzvláště v létě. Záměrně tuto barvu nechci nazývat mintovou, ale já nevím.. pro mě je mint barva trochu víc do bíla, tato je až moc výrazná, ale je to věc názoru, jak chcete ;) Podobnou barvičku doma asi nemám, ale věřím, že se i u jiných značek najde;) Barva je to pěkná, to ano.. ale z jejího lakování jsem byla dost nešťastná.. 


Konzistence laku byla taková.. normální, ani hustá, ani řídká, ale lak se i tak příšerně táhnul, nevím čím to.. Navíc nešla nanést tenká vrstva, štěteček je špatně třižený, takže nabírá šíleně moc laku a pak to stéká všude možně jen ne tam, kam byste chtěly.. Taky můžete vidět, že nalakováno nemám úplně dokonale.. snad to omluvíte. Opravdu, stačilo ponořit štěteček celý do lahvičky a když jste to poté vytáhly, tak celá "tyčka" byla plná laku.. nevím, jiný ChG mi to nedělal..


K tomu všemu mi na nehtech i zbublinkoval.. Byla jsem fakt zklamaná. Ale psala jsem, že mě na druhou stranu i příjemně překvapil.. Měla jsem ho na nehtech 4 dny.. a za ty čtyři dny se vůbec nezměnil! Žádné ošoupání či odloupnutí laku.. přežil i mytí hlavy, které mi obvykle nehty dost poničí. To zase palec nahoru! Prostě.. přežít lakování, mít trochu štěstí s bublinkama a je to v poho:) Barva je to moc hezká, líbí se mi, ale ty jeho vlastnosti.. ty to trošku kazí, škoda.. Jinak jsem nanášela 2 vrstvy s topcoatem.

Co vy, máte rády ChG laky? Jaký je váš nejoblíbenější?
mějte se, Luci

11 komentářů:

  1. Přesně na takových podobných barvách teď ujíždím mint tyrkys apod. škoda, že děla neplechu. Já teď uvažuji jestli mám pořídit China Glaze Too Yacht To Handle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Žiadny lak tejto značky som ešte nevyskúšala, ale táto farbička sa mi veľmi páči :) Na leto skvelá, fakt neprehliadnuteľná :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barva je úžasná! Škoda toho lakování...

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná barva. Možná bych do něj zkusila kápnout trošku ředidla ? Třeba by ho to trochu usměrnilo. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná barvička, takovou ve své sbírce ještě nemám

    OdpovědětVymazat
  6. Lak je krásný! Od China glaze nemám žádný lak.. ani mě nějak nelákají, spíš Essie :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam China glaze strasne rada, sama mam teraz od nich na rukach taky rubinovo cerveny (neviem z hlavy farbu), tvoj je tiez uzasny!


    Inak nezabudni sa zapojit do Weleda giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Nepužívám, ale vypadá dobře :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...