pondělí 12. srpna 2013

Astrid - Čistící pleťová voda bez alkoholu pro suchou a citlivou pleť

Ahojda všem!:)
Konečně mám zase ranní, takže nemám úplně "zabitý" celý den, v případě, že tedy odpoledne nepůjdu spít, což dneska nechci:) Trošku jsem pozměnila rozměry stránky a díky tomu budu zvětšovat i fotky, snad vám to bude takto vyhovovat:) Je mi jasné, že kolikrát se vám ani nechce zvětšovat fotky nějakým kliknutím, tak teď už to snad nebude třeba:) Pokusím se ještě nějak pozměnit design, ale uvidím.. bojím se toho, že si to celý "rozhasím" a už nebudu vědět jak zpět :D Tak uvidíme, snad se zadaří:)
Jinak dnešní článek bude o jednom odličovacím produktu, který jsem měla možnost vyzkoušet. A který mohu jen a jen doporučit:)


Jedná se o čistící pleťovou vodu od Astrid. Já sama si pamatuju Astrid jako značku opalovacích krému, max. nějakých balzámů, ale fakt jsem nevěděla, že mají i takové produkty, jako je například tato pleťová voda. A jelikož byla za velmi přijatelnou cenu (bohužel si už nepamatuji, ale tak do 100Kč byla určitě), skončila u mě v košíku:) Nic moc jsem od ní nečekala, přeci jen to není nijak specializovaná značka na odličovací produkty, ale jsem opravdu mile překvapena:) První co mi vyhovovalo, bylo balení. S tímto mám 100% jistotu, že voda neskončí jinde než na tamponku, možná i díky tomu mi vydrželo vůbec nejdéle, co mi jakékoli pleťové vody či tonery vydržely.


Dalším plusem pro mě je, že je bez alkoholu (mají i verzi s ním). Díky tomu poměrně příjemně voní, trochu jako jejich opalovací mléka:) V lahvičce se vodička zdá být narůžovělá, ale to asi díky zabarvení samotného obalu, protože ve výsledku je voda čistě průzračná. Co mě ale opravdu nadchlo je způsob, kterým zbavila mnou pleť nečistot. Takhle účinnou pleťovou vodu jsem ještě asi neměla. Asi je to i dím, že mléko, které jsem zrovna používala bylo dost na prd, ale zato tento odličovací přípravek se opravdu vyznamenal! Co nedokázalo mléko, zvládla tato čistící voda:) (fotit jsem to nechtěla, pardon:D)


Používala jsem si každý večer na takovéto doodlíčení a ráno před nanášením make-upu. Jak jsem psala, nečistoty a zbytky make-upu odstranila na jedničku, osvěžující byla taky.. takže já jí nemám co vytknout:) Pleť mi nijak nedráždila, vlastně jsem s ní neměla vůbec žádný problém. Vhledem k tomu, že je neskutečné množství podobných přípravků, tak se k této vodě asi v dohledné době vracet nebudu, jsem přecijen zvědavá:) Nicméně bych se další opětovné koupě nebála a vám ji mohu jen doporučit:)

Jaká je vaše oblíbená pleťová voda/toner? Věděly jste, že Astrid vyrábí i podobné přípravky, máte s některým zkušenost?
mějte se a smějte se!:), Luci

5 komentářů:

  1. ja mam od astrid pleťovy krem ale o vode som ešte nepočula:))

    OdpovědětVymazat
  2. Vody střídám a tuhle asi vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Astrid jsem používala v pubertě, někde na začátku :) Návrat k Astridu neplánuju, nepůsobí na mě zrovna důvěryhodně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i já měla trochu obavy, ale dost zbytečně:) i když musím přiznat, dál Astrid zkoušet neplánuji.. leda, že by mě chvilkově něco zaujalo:)

      Vymazat
  4. Mam jí víc jak rok a jsem docela spokojená,bohužel jsou lepší! Zkus třeba od značky Blanchette z Kauflandu za 30,- hromada lidí jí porovnává s Biodermou. A ta od Blanchette stojí jen 30,- a je skvělá mam dost citlivý oči ale tahle neštípe,skvěle odličuje a natož že Astrid stojí nějakých 55,- tahle je prostě desetkrát lepší!

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...