středa 5. června 2013

Flormar - P06

Zdravím a přeji příjemný středeční podvečer!:)
Na začátek mám takovou na Vás takovou otázku, která mě stále více "hlodá"... na blog chodí čím dál více lidí, ale čím dál míň lidí komentuje články (zejména ty, které se netýkají nehtů).. Čím to? Nevim, jestli je to třeba časem, který teď moc lidí nemá, nebo tím jak články píšu, obsahem.. nebo... vůbec nemám tušení, proto by mě zajímal Váš názor, názor mých čtenářů:) Pokud k tomu máte co říci, prosím podělte se v komentářích.. určitě se nebudu zlobit za žádnou kritiku;) Beru i návrhy na změny, nebo nápady na články, co byste tu chtěly vidět.. jen do toho!:)

A dnešní článek bude opět o laku (kosmetické a nehtové články se snažím střídat, přeci jen těch kosmetických mám v zásobě mnohem více než těch lakovacích, takže se to lakování snažím nějak dohánět:)). Tentokrát o maličkém Flormaru, konkrétně z kolekce Pretty. Tyto laky jsou snad nejmenší, co jsem kdy měla možnost vyzkoušet (možná ještě Miss selene by jim konkurovaly), tyto mají 6ml a myslím, že pro lakové nadšence jako jsem já, je to naprosto ideální objem:)


P06-tka je svítivě žlutá, až taková ta zvýrazňovačová barva, která se podle mě jen tak nevidí. Alespoň já jsem podobnou ještě neobjevila ;) Asi víte, že já se ani takovéhle barvy nebojím a proto jsem ji nalakovala hned v lednu :D Je fakt, že v létě bude vypadat o mnoho lépe, ale i v tom chladném a šedavém lednu se mi nosila dobře, bylo to něco, co každého upoutalo:)



Mohl sice o něco lépe krýt - na fotkách vidítě 3 vrstvy, ale myslím, že mu to snad odpustím:) Jeho konzistence je klasická bezproblémová - ani řídká, ani hustá. Co mi ale dělalo trochu problémy je víčko laku, které je hrozně krátké a chvilkama jsem i nevěděla, jak si ho při lakování chytnout, aby mi to šlo co nejlépe.. Mám radši ty dlouhatánské, které Flormar má u klasické kolekce. Ale co, nějak jsem se s tím poprala;)


V poznámkách o tomto laku mi úplně chybí cokoli o jeho výdrži. Z čehož vyplývá, že mě asi nijak zvlášť nenaštval ;) Nějakou neplechu bych si určitě poznamenala:) Celkově mám laky od Flormaru dost ráda, mají širokou barevnou škálu laků a jsou i cenově dostupné. Vůbec se divím, že je naše maloměstská Teta prodává :) Navíc jich mám doma ještě tolik nevyzkoušených.. rozhodně se můžete těšit na další "flormaří" kousky ;)

Co Vy, dělají Vám problém takovéto křiklavé barvy? Máte vůbec přístup k Flormar lakům?
mějte se hezky, Luci

19 komentářů:

  1. Flormary mám taky ráda :) akorát do týhle barvičky bych osobně nešla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám problém ako ty. Teda, nevnímam to ako problém, ale tiež ma zaujíma čím je spôsobené to, že aj keď si čitatelia pozrú článok, tak ho nekomentujú. Keď sa však na to pozriem zo svojej strany, uvedomujem si, že robím niečo podobné. Prečítam si článok s krásnymi fotkami, skvelým a pútavým textom, ale aj tak ho niekedy jednoducho neokomentujem. Neviem prečo. Hlavne nehľadaj chybu v sebe a nech ťa to v žiadnom prípade nehnevá ;)
    Lak vyzerá krásne sýto. Ja by som však mala odvahu ho nosiť len na jednom nechte, pričom ostatné by som mala dolakované jemnejšou farbou :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to také zajímá, ale není to nic, kvůli čemu by se zbořil svět:) Blogovat mě baví, a chci psát dokud to okolnosti dovolí, ale samozřemě mě to i trochu mrzí.. ale je fakt, že to co jsi popsala dělám taky.. v případě, že ke článku nemám moc co napsat (smysluplného), tak prostě odejdu a komentář nezanechám.. možná i to je ten problém. No uvidíme, každopádně děkuji za názor, vidím, že tahle otázka nehlodá jen mě;)

      Vymazat
  3. Ahoj:)
    Pisu ti sem muj prvni komentar,tak si toho vaz:D
    V zadnem pripade bych nevidela problem v tobe nebo v tvych clancich.Jen tady jsou taci(ano-jako ja),kteri si prectou temer vsechny tvoje clanky,ale proste nevi,co by meli napsat nebo jsou tak liny tukat to na malinkaty klavesnici mobilu(ano-taky ja :))...ale tvoje clanky jsou super,takze at te to neodradi v psani dalsich clanku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, opravdu si tvého komentáře vážím, beze srandy:) Děkuji za názor, možná tohle je právě onen kámen úrazu, ale přeci jen pak má člověk pocit, že jeho články nikdo nečte.. Ale i tak díky, že mě a můj blog čteš.. určitě mě to od dalšího psaní neodradí ;)

      Vymazat
  4. Loni jsem si ho koupila, ale ještě jsem nějak neměla příležitost ho lakovat :D v létě možná, jináč mám radši růžové neonky :)

    OdpovědětVymazat
  5. prišla som na to, že v teta drogérii majú flormar laky a to som ich považovala za nedostupné na SR :) mám už jeden veľký lak, miracle či ako sa volajú, také trošku meniace farbu, trblietkavé- tmavomodrý, čo sa mení na fialovú a predvčerom som si kúpila tento mini lak, pravú červenú farbu, lebo taká "basic" farba mi práve chýba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně ten co jsi popsala mám doma také, alespoň to tak podle poposi vypadá.. měla jsem ho i zhruba měsíc zpátky na nehtech, takže se co nevidět objeví i na blogu ;)

      Vymazat
  6. Teda to je zvýrazňovač! :) Fakt pěkná barva na drogerkový kousek:)
    Já za sebe můžu říct, že nekomentuju nelakovací články, protože mi prostě kosmetika tak nebere, zajímají mi hlavně laky :) Ale i přesto většinou i kosmetické články čtu (abych byla trochu v obraze:) ) a určitě nepíšeš špatně :) Ale já k tomu prostě nemám co říct (napsat), tak nekomentuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, chápu.. já sama vyloženě vyhledávám lakovací články;) díky za názor:)

      Vymazat
  7. Nedělá mi problém žádná barva.Od Flormar mám jenom jeden lak ve sbírce a taky dobrý, nevím čím to, ale nějak mě nelákají, i když mají krásné barvy.

    OdpovědětVymazat
  8. Brutaaalna farba :) ak by si niekde videla podobny odtien ale inej znacky napis :) flormar sa u nas nepredava :/

    OdpovědětVymazat
  9. U nás ve městě se asi nikde Flormar neprodává..u nás se skoro nic, co bych chtěla neprodává..:D Tenhle lak se mi docela líbí, je to teda divočina, ale to mi nevadí, taky bych si nalakovala snad cokoli. :))
    A k otázce. Snad vždycky komentuju na oblíbených blozích nehty a líčení, ale přiznám se, že mě ne úplně vždy baví číst recenze na koupelovou nebo pleťovou kosmetiku ( krémy, péče, vodičky apod.), takže se pak často stává, že jen přejedu fotky, co že se teda probírá a většinou i když článek přečtu, tak tak nějak nemám, co bych řekla. Občas se samozřejmě stane, a třeba i víckrát po sobě, že mě něco z toho zaujme a to pak koment hodim, ale moc často se to neděje. Já jsem prostě na ty nehty a dekorativku. A taky si často říkám, že na to, kolikrát byl můj příspěvek zobrazen, by mohlo být komentářů víc...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je v pořádku, já jsem ráda za každý názor:) občas to mám i dost podobně, co si budu nalhávat :D a co jsi mi připomněla, dekorativce jsem se zatím moc nevěnovala, ale taky na to dojde..:) vždy se snažím mít napsaný recenze na věci, které mi docházejí.. a to je každou chvíli něco z tělovky nebo pleťovky, takže na dekorativku, která vydrží dlouho už pak čas nezbývá.. ale věřím, že se k tomu postupně dopracuju:D:)

      Vymazat
  10. Super barva na léto nebo na oživení černého outfitu :) já mám taky ráda takové "neonky" ale spíš růžové a oranžové :) laky Flormar mám docela ráda protože mají dost velký výběr barev i za rozumné ceny :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten je super, minule som na tieto mini laky pozerala, tak si ho možno kúpim :) A k tej otázke.. tak u mňa na blogu je to napríklad tak, že najviac sú vždy komentované moje líčenia.. čo ma aj teší, pretože to je to, kvôli čomu som blog zakladala. Ale samozrejme by ma potešilo aj viac komentárov napríklad k recenziám, lenže ja sama recenzie moc nekomentujem, tak ma to ani neprekvapuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Flormary můžu rozhodně doporučit, ať už tyhle maličké nebo ty velké flaštičky:)
      a máš samozřejmě pravdu, na každém blogu se najde něco, co čtenáře zajímá více než ostatní články.. je to tak asi všude ;) na druhou stranu nechci mít blog zaměřený pouze jedním směrem, takže se tím budu snažit nějak prokousat.. holt nehtové články budou asi vždycky oblíbenější:)) děkuji za reakci na otázku ;)

      Vymazat
  12. lak vyzera uplne krásne, velmi sa mi páči, na leto ideálny :) inak u mna na blogu su najviac komentovane članky s líčeniami, ktore spacham za 5 minut a take dlhe recenzie, na ktorych si dam zaležat a ich priprava mi dlho trva ma dva komentáre..ale trochu to chapem, pretože ked si to premietnem, tak tiež skor si prečitam tu recenziu no a dalej sa k tomu nevyjadrujem, takže komentar nezanecham...

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...