úterý 30. června 2015

"Československý" swap s Kristínkou

Zdravím vás:)
Po kratší časové odmlce, za kterou samozřejmě může učení, jsem tu zpět:) Dnes to bude zase trochu netradičně, a to o swapu, který jsme uspořádaly společně s Kristínkou. Kika mě oslovila přes email, jestli bych s ní nechtěla někdy v létě uspořádat swap. S radostí jsem souhlasila, takže jsme se už někdy během března domluvily a postupně střádaly dárečky do balíčku (no ve výsledku to byly slušné balíky :D).


Dohodly jsme se na cílové částce (40 €, 1100 Kč) a poslaly si vzájemně různé informace o sobě, tak aby jsme se co nejvíce trefily do vkusu té druhé. Zároveň jsem si na Kiky doporučení založila wishlist na stánce dejmidarek.cz, kde mě najdete pod nickem LuciLOABlog - klidně si mě přidejte, myslím, že je to fakt stránka, kde si ukládáte svá přání, případně wishlist sdílíte svým blízkým a dáváte jim tipy na dárky, které vás 100% potěší:) A dohodly jsme se na odesílání na konci června, měly jsme teda skoro tři měsíce na sbírání a kupování dárečků.


Od pošťáka jsem přebírala úplně obří krabici, až jsem se její velikosti lekla:) Uvnitř ní se skrývalo plno dárečků. Některé byly volně nezabalené, většinou to bylo něco na zub (mňam), některé byly obalené v bublinkaté fólii (to musím Kice opravdu pochválit, každý dárek byl vzorně zabalený v bublinkové fólii, to já tohle celkem podcenila, ale jsem ráda, že vše nakonec dorazilo v pořádku:)) a zbylá většina dárečků byla zabalená v roztomilém růžovobílém dárkovém papíru s Mickym a Minnie:)


A tohle všechno jsem si nakonec rozbalila. Je to slušná hromádka co? :) Ani pořádně do záběru se mi to nemohlo vejít, proto se postupně podíváme blíž na skupinky dárků:)


V balíčku na mě čekal šampon od Timotei, který slibuje objem, což já rozhodně potřebuji:) Kdysi jsem nějaký šampon od této značky měla, ale už si nepamatuji jaký byl, uvidíme vyzkouším:) Dále jsem tam našla sprchový peeling s malinami od Palmolive. Na ten se obzvlášť těším! Nějaký sprchový peeling jsem si přála, žádný jsem totiž nikdy neměla.. a tato vůně určitě bude na léto jako dělaná:) Dálším dárkem je balzám na vlasy s vanilkou a mandlovým olejem od Balei. Jeden balzám už jsem od Balei měla, ale bohužel mě příliš nenadchnul.. přijdou mi ty jejich balení strašně velká, brala bych klidně o půlku menší. Uvidíme, vyzkouším, snad bude lepší než ten můj minulý:) A poslední z větších balení je "okurkový toník" (:D označení vypůjčeno od Lucky (Jahoda v čokoládě), které jsem ho já nadělila v našem swapu také, sama jsem ho ale nikdy nezkoušela), asi moje první věc od Ziaji, těším se na vyzkoušení.


Z antibakteriálního gelu od Bath & Body Works mám velkou radost! Nikdy jsem ho neměla možnost vyzkoušet, tak mi určitě bude dělat společnost v kabelce:) Balzám na rty v tyčince se doma nikdy neztratí, od Alverde jsem taktéž žádný neměla ještě. Balea krém na nohy s ureou je známý i pro mě. Byl to asi nejlepší krém, který jsem kdy měla. Jsem ráda, že si ke mě opět našel cestu:) A konečně taky vyzkouším něco od Cien. V poslední době slyším na tuto lídláckou značku jen pozitiva, Kika mi dala do balíčku sprchový peeling, s vanilkou... miluju vůni vanilky, abyste věděli:) Moc se na něj těším.


Dostala jsem taky svůj první vosk od Yankee Candle, zatím jsem měla pouze svíčky, tak jsem moc zvědavá. Třeba díky němu začnu místo svíček kupovat vosky:) Krásný modrý zápisníček se určitě bude k něčemu hodit, třeba k blogovým poznámkám:) Bílé růžičkové náušničky jsou opravdu krásné, už několikrát jsem po nich sáhla. A nakonec super veselé ponožky:) Kika dokonce nevědomky trefila i velikost :D


Dále něco na zub, jak už jsem psala:) Všechno pro mě je novinka, takže ráda vyzkouším:) Čaje z Marks&Spencer jsou dost známé, tak jsrm ráda, že konečně taky nějaký mám. Latte je moje oblíbené kafe, takže za dva pytlíčky jsem moc ráda:) Máslová sušenka v čokoládě? No to vám je! Mňam, ujídám to pomalu, abych si ji mohla dlouho vychutnávat:) Za to Bio perníčky padly hned.. jejich vůně byla cítit úplně všude, provoněla celou krabici, tak jsem nemohla odolat:) A byly opravdu výborné! Doporučuju, od Zemanky i Čoko kokosky!:)


V balíčku jsem našla i některé kousky s dekorativní kosmetiky:) Za lak od Avonu jsem moc ráda, k této kosmetice se běžně nedostanu. Kika mi dala super mentolový odstín Ocean Blue. Dále jsem dostala Liquid Metal stín od Catrice, ten jsem si mooc přála.. mám doma už jeden narůžovelý, tak ted mám i jeden do zlatava, na léto bude ideální:) I Bella Eyes od Milani jsem měla na wishlistu, tady mi Kika evidentně chtěla nějaká přání vyplnit.. Moc se těším, až oba stíny vyzkouším:) A protože Kika věděla, že Catrice je pro mě docela vzácnost, přihodila mi i černou kajalovou tužku. Černý tužek mám ted nějak moc, ale určitě se mi doma neztratí:)

Taaak.. a to je vše:) Musím říct, že jsem se swapem moc spokojená. Dostala jsem věcičky, pro které mám využití. S většinou zkušenosti nemám, takže zase vyzkouším něco nového:) Kristínko, tobě bych ještě jednou chtěla poděkovat, prostřednictvím tohoto článku za to, že jsi mě oslovila a že jsi do toho se mnou šla. Věřím, že jsi taky tak spokojená, jako já:) Ještě jednou děkuji!

Tak co říkáte na náš swap? Swaputeje občas také?
mějte hezký začátek prázdnin/léta:), Luci

9 komentářů:

  1. Krásný swap, všechny věci by mě potěšily a nejvíc asi ten peeling od Palmolive, protože vypadá fakt lákavě! A perníčky - ♥! Já zatím nikdy s nikým neswapovala ale chtěla bych :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden z najlepšie vyskladaných balíčkov, aký som vo swape videla!
    A urobili ste mi chuť na Ritterku :-D

    Krabičkový

    OdpovědětVymazat
  3. O nějakém swapu také přemýšlím :) Jinak Tvůj balíček je plný skvělých věcí

    OdpovědětVymazat
  4. Jee, Kristínce se to povedlo :) Plno skvělých věcí.

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Takové super baličky dostáváš a pak se divíš, že jsi ve spotřebováno +50 :D :)
    Na kosmetiku mě zase tak moc neužije, ale ten notýsek! *_*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. +50 jsem nikdy nebyla :( :D Ale máš pravdu ;) Já jsem ted jen zvědavá na to číslo za poslední tři měsíce, kdy jsem statistiku nepsala.. ani počítat se mi to moc nechce :D

      Vymazat
  6. Wow, tolik super věcí :)! Líbí se mi všechno.

    OdpovědětVymazat
  7. Aj ked s oneskorením ale som velmi rada že sa ti balíček takto páčil a dúfam že budeš spokojná :) U mna už vela vecí padlo za obet a som nesmierne spokojná :) Nevedela som či lúbiš Latte a ešte aj aké tak som prihodila obidve a vidím že si moja krvná skupina pretože ja ho milujem ♥ dakujem aj ja a dúfam že sa v budúcnosti ešte stretneme pri nejako vymienaní balíčkov :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...