pondělí 29. prosince 2014

Vánoční nehty: Miss sporty Oh My Gem! - 002 Gorgeous Red

Čauky!
Dneska jsem tu naposledy s článkem s vánoční tématikou. A jak už je mým zvykem, budou to mé vánoční nehty. Už asi tři roky po sobě volím červenou kombinaci, je to pro mě už tak nějak automatické. Nějaká třpytivá červená k mým Vánocům patří:) A letos tomu nebylo jinak.
Předem se chci omluvit za fotky, které se mi ne úplně vyvedly. Bohužel jsem to ale zjistila až moc pozdě (taky se vám to stává? já vždycky úplně zuřím :/ :D), ale tak nějaké fotky jsem nakonec zvládla vybrat, nicméně nejsou až tak detailní, jak jste možná zvyklí. Ale tak snad to omluvíte:)


Letos padla volna na nádherný červený glitrový lak od Miss sporty z edice Oh My Gem!. Já celkově mám glitrové a různé třpytkaté laky ráda, takže se mi vlastně zalíbila celá tato kolekce. A konkrétně tento jsem si schovávala až na vánoční čas:) Lak má základní červeno růžovou tekutinu, která v prvních dvou vrstvách vypadá spíše jako růžová, ale třetí vrstva - ty taky můžete vidět na fotkách, už dodá nehtům krásnou šťavnatou červenou barvu:)


Jinak lak obsahuje spoustu malý červených glitříků a o něco méně, za to ale větších stříbrných glitrů, které hází odlesky do růžova. Pro mě je toto velmi zdařilá kombinace a k vánocům mi přijde jako dělaná :) Co mohu pochválit je také rychlé schnutí. Ač jsem nanášela tři vrstvy laku, tak nehty byly poměrně rychle suché. 


I s výdrží je na tom lak celkem dobře. První poškození přišlo 3.den po nalakování, a to díky rozbalování dárků:) Trošku se mi oštípal na palcích, protože jsem si jím samozřejmě pomáhala při rozbalování :D Jinak mi ale hezky držel až do nějakého pátého dne, pak už začaly mizet z nehtů i větší kousky. Nicméně to mi přijde jako nadprůměrná výdrž, a s tou já jsem spokojená:) Lak jsem odklakovávala s alobalem, se kterým šel úplně krásně dolů. Na to, že je lak červený, tak mi ani nehty nijak nezabarvil. Celkově tento lak hodnotím veskrze kladně, v podstatě mu nemám ani co vytknout! Pokud máte ráda glitrové laky, určitě se po této Oh My Gem! kolekce podívejte:)

Jaký lak jste zvolily na Vánoce vy? Máte rády glitrové laky?
mějte hezký začátek nového týdne, Luci

7 komentářů:

  1. Tenhle lak mám doma a taky jsem ho okolo Vánoc lakovala - snad ho nepřestanou vyrábět, taky mi přijde jako krásná vánoční barva! :) Ale při odlakování mi i s alobalovou metodou někdy zůstaly na nehtech ty větší třpytky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na Vánoce nehty vůbec nalakované neměla - nestíhám. :-D Ale tenhle lak je krásný, nečekala bych, že Miss Sporty má takovou nádheru v sortimentu. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ten je nádhernej :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten teda nevypadá vůbec špatně, moc se mi na tobě líbí. :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...