středa 10. prosince 2014

Tváře se značkou Makeup Revolution

Ahoj!
Jak jsem slibovala, jsem tu s dalším článkem, který se bude týkat značky Makeup Revolution. Tentokrát vám ukáži a sdělím vám svůj názor na dva produkty na tvář, které jsem si díky spolupráci mohla vybrat. A co že jsem si vybrala?


V poslední době mám dva typy produktů, kterých prostě nemám pořád dost. Jsou to oční stíny a tvářenky, takže nepřipadala v úvahu, abych si nějakou tvářenku nevybrala:) Nakonec jsem sáhla po zapečené tvářence Vivid Baked Blush v odstínu All I Think About Is You. A aby tvářenka nebyla na to zkráškování tváří sama, tak jsem si k ní vybrala i rozjasňovač Vivid Baked Highlighter v odstínu Peach Lights.


Tvářenka je oproti rozjasňovači opravdu malinká, ale přitom její velikost je naprosto dostačující, má 6g. Balení je celkem bytelné, avšak pořád plastové. Nicméně drží úplně v poho, k jeho otevírání musím používat nehet (ale zatím to neodnesl:)). Vršek je průhledný a vypouklý, což podle mě dodává na zajímavosti. Zlatavé nápisy se opět poměrně rychle ošoupávají.


Balení tedy hodnotím veskrze kladně, avšak nápisy by mohly alespoň trochu vydržet, ale po těch třech týdnech jsou slezlé opravdu celkem dost. Na druhou stranu balení stále pěkně drží.


Jak už z názvu vyplývá, tvářenka je zapečená a na povrchu má moc pěkný mramorovaný vzhled. Stejně jako u očních stínů jsem i u této tvářenky celkem překvapená pigmentací. Není sice tak pigmentovaná, jako stíny, ale na zapečenou tvářenku je pigmentovaná opravdu moc hezky. Stačí mi párkrát "zašmrdlat" štětcem a stačí mi to na nalíčení celé jedné tváře. Na druhou stranu zase tvářenka maliličko práší, ale skoro si toho ani nevšimnete, nebýt černého spodku balení:)


Barevně bych ji popsala jako světlou růžovou se stříbrnými odlesky, ve výsledku tvoří takový sametový finish, který na tvářích vypadá opravdu moc hezky. Co se týče výdrže, tak já mám bohužel s většinou tvářenek problém, a to i u těch, na které se pějí ódy. Prostě mi nedrží, neustále si opírám tváře o ruce, tak se ani nedivím:) A ani tato tvářenka na tom není jinak. Zhruba po třech hodinách se začíná vytrácet, maximálně dá tak 4,5-5hod. No, není to úplně málo, ale už jsem vyzkoušela i lepší tvářenky, které toho se mnou vydržely víc.. a že já jsem opravdu problémový uživatel tvářenek :D Škoda té výdrže, ta by mohla být lepší. Proto vám tvářenku mohu doporučit jen napůl, a to pokud se nesaháte a nepodpíráte si tváře, tak jako já :D Tvářenku seženete zde za 109Kč.


Z rozjasňovače jsem byla na první pohled hodně zklamaná. Bohužel totiž vůbec barevně neodpovídá fotce, kterou můžete najít na stránkách zde. Vědět to, tak si vyberu úplně nějaký jiný, protože jeden takový už v téměř identickém odstínu doma mám. Ale co už. To bylo zklamání, ale dostavilo se i překvapení. Rozjasňovač je totiž úplně obří, má 7,5g a s jistotou ho budu mít celý život :D Čekala jsem, že bude velikostně nějak nastejno s tvářenkou, ale on je vizuálně až 2x větší.


Balení je ale jinak totožné s tvářenkou. Opět průhledný vypouklý vršek a černý spodek. S tím rozdílem, že u rozjasňovače se mi zlaté nápisy jinak neobouchaly.


Rozjasňovač je velmi zajímavě vyražený, má moc pěkný vrchní reliéf. Je taktéž zapečený, ale nijak nepráší a je moc hezky pigmentovaný. Musí se s ním tedy zacházet velmi opatrně :)


Barevně je pro mě bohužel zklamáním. Očekávala jsem nějaký do oranžova, broskovova, místo toho je studený bílorůžový a takový už mám. Ano barva je to krásná, ale mít dva podobné je trochu zbytečné. Nicméně je tvářích vypadá obzvláště v zimě opravdu dobře. Nevšimla jsem si, že by obsahoval nějaké velké třpytky, je to spíše opravdu lesklý pudr. Na tvářích mi vydrží celý den, za což chválím!
Rozjasňovač vám mohu doporučit, za 139Kč zde dostanete opravdu obří rozjasňovač, který je snad nevypotřebovatelný, ale za to moc hezký, neobsahuje zbytečné třpytky a vydrží. Je ovšem potřeba počítat, že oficiální obrázky neodpovídají moc skutečnosti, radši se koukněte na nějaké swatche:)

Nakonec vám ještě ukáži líčení tváří s těmito dvěma pomocníky:)


Co vy a tvářenky/rozjasňovače? Používáte je? Jaké jsou vaše oblíbené?
mějte se hezky, Luci

7 komentářů:

  1. Škoda, já se na tyhle tvářenky moc těšila, tak teď váhám. Taky si sahám často na tváře a courají se mi po nich celý den vlasy apod., takže si tvářenku taky docela rychle otřu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako, mně nevydrží tvářenka skoro žádná, až na jednu, dvě výjimky, co jsem zatím vyzkoušela. Celkově jsem s tím i smířená, takže pokud jsi na tom podobně, snad si jí i můžeš koupit.. :D Odstíny mají krásné:)

      Vymazat
  2. Rozjasňovače nepoužívám, nikdy mě ani nenapadlo něco jako "jo, k tomu by se hodil rozjasňovač" :) Tvářenky jsem ale začala používat a momentálně celkem ráda používám krémovou tvářenku právě od Makeup Revolution :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě rozjasňovač skvěle doplní celkové líčení, ale pokud ti přijde jako zbytečnost, tak je nesmysl, aby sis ho pořizovala jen proto, že to někdo řekl, nebo proto, že ho většina používá:)

      Vymazat
  3. Tvářenka je moc pěkná a na tobě se mi spolu s rozjasňovačem opravdu líbí. :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...