sobota 13. prosince 2014

Sandwich nailart: Gabriella Salvete - 101 & Essence - Not Punky Nor Funky (LE Be Loud!)

Ahojte!
Tento nehtový post navazuje na ten přechozí. Už tam jsem avizovala, že s původní stojedničkou od Gabrielly Salvete jsem provedla něco jiného :) Dnes se tedy můžeme podívat, co. Tento světloučký krémový lak je přímo jako stvořený na tzv. sandwich nailart. Věřím, že ho většina z vás asi zná, ale i tak vám ho v krátkosti přestavím:)
Btw. fotky se sluníčkem? Co to je v této roční době :D Proto mi udělalo radost, když jsem na tyto fotky narazila, trochu mi to i zlepšilo náladu, tak snad i vám:)
A mimochodem, všem Lucinkám přeji vše nejlepší k dnešnímu svátku! :)))


Sanwich nailart v podstatě spočívá v tom, že na klasický lak nalakujete další vrstvu nějakéto efektového laku a opět ho přetřete podkladovým lakem. Ten by však neměl být příliš krycí, aby vám úplně nepřekryl nános efektového topperu:) 101-ka od GS je na tento nailart úplně ideální. 


Jako efektový lak jsem zvolila Graffiti Topper od značky Essence. Tento lak je z limitky Be Loud!, která u nás byla už asi hodně dávno, bohužel si to už ani nepamatuji :( :D Většinou už v jejich limitkách nakupuji pouze laky.. a většinou ještě právě nějaké efektové topcoaty.. ty Essence opravdu umí. I tento je moc vyvedený:) Obsahuje nepřeberné množstvý různých glitrů a částeček různých tvarů i barev. Nejčastěji jsou vidět černé čtvrečeky, růžové a zlaté hexagonky, bílé proužky a malé zlatavé částečky. V lahvičce pak topper vypadá jako růžovo-zlatý.


3 vrstvy podkladového laku jsem už měla nalakované, na ně jsem přidala jednu vrstvu glitrového laku a to vše zafixovala jednou vrstvou topcoatu. Výdrž tohoto nailartu byla opravdu nadprůměrná! První odlupování se dostavilo až 5.den a lak spíše slézal ze špiček, než aby se extrémně odlupoval. Celkově se mi tento nailart velmi dobře nosil a jsem si jistá, že to není poslední "sandwich", který zde uvidíte :)

Co vy a sanwich nailart? Už jste ho zkoušely, líbí se vám?
mějte hezký víkend, Luci

3 komentáře:

  1. Tak ten je krásný, mám tyhle efektové laky Essence ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  2. 101-ka je na tohle tvoření opravdu báječná. :) Tohle vypadá skvěle, moc se mi to líbí. A vše nejlepší k svátku přeji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jsem nevěděla že se tak tohle lakovaní jmenuje. Moc se mi líbí a tvé nehty jsou nádherné ;)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...