sobota 6. prosince 2014

Oči se značkou Makeup Revolution

Ahojte!
Vím, že jsem se zase nějakou dobu neozvala, ale nemám teď zrovna úplně nejjednodušší období, do toho škola, takže úplně moc nestíhám. Nicméně mě sem táhnou takové menší povinnosti, takže jsem tu :)
Zhruba před měsícem jsem byla oslovena zastoupením značky Makeup Revolution I ♥ Makeup, zda bych nechtěla otestovat a zrecenzovat nějaké jejich produkty. Na nabídku jsem ráda kývla a vybrala si 3 produkty značky Makeup Revolution a jako bonus mi byl zaslán ještě jeden produkt navíc, za který mimojiné moc děkuji!
Celkově jsem měla možnost testovat produkty po dobu tří týdnů, kdy jsem je používala opravdu denně, takže si dovedu tvrdit, že nějaký ucelený názor už na ně mám, takže dnes a příští týden s nimi přijdu :)
Btw. pokud se vám nelíbí "filozofie" této značky, nenutím vás tento článek číst:) Mně znaška sama o sobě ničím nevadí, jen úplně nejsem rozhodnutá, co si myslet o pomyslné inspiraci některými produkty, proto jsem si takové úplně vybírat nechtěla. Tak... a jdeme na to, dneska se podíváme na dva produkty na oči. :)


Byla jsem rozhodnutá, že určitě chci vyzkoušet nějaké stíny (ty já fakt můžu!:)), nakonec tedy padla volba na menší paletku ze zapečeními stíny: Baked Eyeshadow v odstínu Pure and Innocent, což jsou moc hezké přirozené barvičky, které já můžu ještě víc:) A jak už jsem psala, byl mi zaslán i jeden produkt navíc, a to je právě báze pod oční stíny Focus & Fix Eye Primer v odstínu Matte. Mohla jsem tedy zkoušet toto kombo dohromady.


Jako první vezmu na řadu bázi pod oční stíny. Balení je obyčejné tubičkové, ale pro mě je poměrně elegantní, černá se zlatou je prostě klasika:) Nápisy se ani po třech týdnech nijak neobouchaly, za což chválím!


Báze se nanáší klasickým houbičkouvým aplikátorem, který jsme zvyklé výdat třeba u korektorů. Takovýto typ mi u bází moc vyhuvuje, dokážu jím totiž nanést přesné množství, které budu potřebovat.


Odstín Matte vypadá na první pohled jako korektor. Že o něj nejde poznáte asi až při roztírání na víčku. Báze taková mazlavá, dobře se roztírá. (O složení nic nevím, moc tomu nerozumím, takže se v tom zbytečně nechci dloubat, ale z konzistence bych i řekla, že v ní nějaký ten silikon je.) Stíny na ní drží hezky celý den, dobře na ni uchytávají a funguje i jako celkem dobrý zvýrazňovač - stíny s bází jsou mnohem intezivnější.
Celkově bázi opravdu nemám co vytknout, má praktické balení, super odstín, který případně může korigovat drobné diskolorizace víčka, příjemnou konzistenci a skvělé vlastnosti, které od báze pod oční stíny očekávám - tedy výdrž stínů a jejich intenzita. Za sebe rozhodně doporučuji! Seženete zde za 109Kč.


A teď už ke stínům. Původně jsem měla v merku nějakou paletku, ale nakonec jsem si řekla, že zapečené stíny budou takové neobvyklejší a že vlastně žádné takové nemám. Vybrala jsem si odstín Pure and Innocent, který obsahuje celkem 5 zapečených stínů v přírodních barvách do hněda, zlata či lehce do růžova.


Co tedy nehodnotím vůbec kladně, je balení. To je tedy opravdu ten nejlevnější plast, co existuje. Hrozně se viklá už po pár použití, nápisy se rychle ošoupávají a teď se mi dokonce na víčku udělala prasklina. Je sice hezké, že na stíny vidíte hned při prvním pohledu na paletku, ale kvalitou by mohl být obal rozhodně pevnější.


Tady už ale s kritikou končím, protože tyhle stíny, jsou přátelé úplně boží! Nekecám, fakt. Když jsem objednávala, tak jsem očekávala, vzhledem k formě stínů - jsou zapečené, že budou málo pigmentované a že budu muset fakt hodně tlačit na štětec, abych z nich něco vydolovala. Jaké překvapení mě však čekalo, když jsem je poprvé zkusila. Jsou opravdu moc hezky pigmentované už při prvním přejetí prstem a takové jsou dokonce i na očích! Samozřejmě s použitím báze, o které jste si mohli přečíst výše:) Stíny bohužel trošku práší, paletka je tedy od nich při pravidelném používání dost zadělaná, ale to já stínům ráda odpustím, protože pod oči nijak neopadávají a balení si kdyžtak otřu.


Co se odstínů týče, pak paletka obsahuje jeden hezký světlý stín s jemnými odlesky do zlatova, který je mimochodem skvělý jako rozjasňující do vnitřního koutku! Dále pak studenou zlatou, a přesně takovou já mám nejradši. Zlatá z teplým odstínem mi totiž nesluší. Potom tu je jeden velmi originální odstín, který jen tak někde nenajdete. Jedná se o střední hnědou, která má ale poměrně výrazné odlesky do zelena! Nechápu:) Pak je tu světloulinká růžová a nakonec taková hnědo-rezavá barvička s většími stříbrnými třpytky.


Na této fotce vyniká hlavně zelený odlesk prostředního stínu. No řekněte, viděli jste už někdy něco podobného? :) Celkově si myslím, že odstíny z této paletky jsou dost neotřelé a opravdu krásné. Všechny jsou tedy se třpytem, což mě nevadí, většinou takové stíny volím nejčastěji. 
Výdrž stínů je s bázi celodenní, bez báze taktéž, avšak jejich intenzita je trochu horší. Nijak se neslévají ani nemizí, prostě drží jako přibité při obou dvou variantách.
U paletky je potřeba počítat s horší kvalitou balení a s tím, že ač jsou stíny zapečené, tak trochu práší. Nicméně za to vám bude odměnou velmi pěkná pigmentace (na fotkách vidíte jedno přetření!), což za 119Kč zde je hodně slušné. Za mě taktéž doporučuji:)

No a nakonec bych vám tu ukázala jedno líčení s touto paletkou, se kterou jsem se po celé tři týdny líčila velmi ráda. Na líčení jsem použila zlatavý stín přes celé víčko, hnědý stín se zelenými odlesky do záhybu a vnějšího koutku a do vnitřního koutku nejsvětlejší odstín z paletky.


Trochu jsem vás dneska zahltila fotkami, ale myslím, že i ten kdo nechce číst celý článek, si z toho dneska něco odnese:) Pokud jste ho dočetli až sem, jsem za to nesmírně ráda!
Já děkuji zastoupení značky Makeup Revolution, za poskytnutí těchto produktů. Vás ujišťuji, že můj názor není nijak zkreslený, je prostě takový, jak jsem napsala:) Příští týden se můžete těšit na další dva produkty, tentokrát na tvář. 
Ještě bych vás ráda upozornila, že až do 11.12. můžete využít na stránkách Makeup Revolution poštovné zdarma, které vám bude odečteno při nákupu nad 500Kč.

Co vy a tato značka? Jak se vám líbí odstíny z paletky?
mějte hezký víkend, Luci

10 komentářů:

  1. Moc hezká recenze i fotky :-) Také spolupracuji s MR a příští týden budu zveřejňovat recenzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych řekla, že ta paletka je skoro úplně stejná jako jedna od MUA, co jsem měla v Ladyboxu, akorát ta měla jen tři barvy, ne pět. Myslím, že právě ty první tři, co máš na swatchích. Nevyrábí je stejná firma? Každopádně souhlasím, že jsou moc hezké, pěkná recenze. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Údajně by měla být Makeup Revolution "mladší sestrou" MUA, takže to je dost možné:)
      A děkuji za pochvalu:)

      Vymazat
  3. Já mám dvě paletky a jako jsou fajn, ale zase nejsou to ty nejlepší stíny, které mám doma. Nic jiného než paletky mě od této značky nelákají, ale moc se mi líbí třeba i ty matné rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to nejsou ty nejlepší stíny, ale já jsem z nich byla mile překvapena:)

      Vymazat
  4. Tuhle paletku zapečených stínů taky právě testuju (v pondělí bude recenze :D), ale mě na víčkách teda tak hodně nevydrží... Bez báze se po pár hodinách slije a s bází elf, se kterou mi stíny většinou drží skoro celý den vydrží max 7 hodin a začne se slívat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je vidět, jak je všechno hrozně individuální. Já se stínama nemám problém prakticky vůbec. Bázi pod ně používám vždy a ještě se mi nestalo, abych je měla v půlce dne třeba slité v ohybu.. Taky hodně záleží na typu víček, jestli je máš mastnější a tak :)

      Vymazat
  5. Dneska jsem se na tu paletku divala v obchode, ale odolala jsem ji. Vypada nadherne.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...