sobota 20. prosince 2014

Mixa - Micelární pleťová voda

Ahojte!
Tak konečně tu máme trošku volna, co říkáte? Těšíte se na Vánoce? Já vám ani nevím, protože vím, že nějaké extra Vánoce mě nečekají, ve všech ohledech.. Ale jsem strašně ráda, že jsem zase na delší dobu doma a nemusím furt někam cestovat:)
Dlouho tu teď nebyla žádná pečující či pleťová kosmetika. Tak to musím napravit a víceméně se zase vrátit do zajetých kolejí:)


Od Mixy už jsem prá věcí vyzkoušela, např. pleťovou vodu nebo 2 druhy pleťových krémů. Tentokrát se ale koukneme na micelární vodu této značky. Nejdříve jsem se trochu lekla, že už jsem o ní jedno psala (to už se mi stalo asi podruhé, že tu jsou vlastně dvě recenze na ten samý produkt, akorát je většinou v jiném obalu.. no co už, mazat se mi to nechce, když už jsem to napsala :D ale trochu fail:)), ale nakonec jsem zjistila, že předtím jsem psala o pleťové vodě, teď ovšem píšu o micelárce.


Micelární voda je klasické plastové lahvičky, na jejímž konci je dávkovací pumpička. Nejsem si úplně jistá, jestli to je ten pravý "aplikátor", obzláště na "vodu", kterou tato micelárka je. Ze začátku jsem tedy s pumpičkou dost bojovala, aby mi micelárka nestříkala všude kolem, jen ne na tamponek. Nakonec jsem se s tím ale naučila a už to bylo v pořádku, chce si na to jen zvyknout :) Jak už je u značky Mixa zvykem, je vhodná pro citlivou pleť, s čímž souvisí i parfemace, která vesměs žádná není. Micelární vodu jsem používala jak na ranní dočišťování, tak i na odličování denního make-upu. 


Co se týče toho dočišťování, tak je tato micelárka naprosto bezproblémová. Ono i co se týká odličování makeupu, tak není nijak problémová, naopak zvládá v pohodě i silnější oční makeup. Je tedy pravda, že ho neodstraníte jedním tahem, jak píší na obalu, ale s trochu snahy nakonec makeup z očí odstraníte v pohodě. V očích nijak neštípe, čistí a odličuje bez většího problému. Někdy mi ovšem přišlo, že pokožka je po ní taková ulepená. Tento pocit ale po chvíli ustupuje. Celkově mohu říci, že tato micelárka je vhodná i pro běžné odličování a za sebe vám ji mohu doporučit:)

Co vy a značka Mixa, vyzkoušely jste něco? Jaká je vaše nejhorší zkušenost s odličovacím produktem?
mějte hezký víkend, Luci

2 komentáře:

  1. Já jsem si koupila od Mixi micelárku na suchou pleť a jsem s ní moc spokojená. Nejhorší zkušenosti mám s odličovačem na oči od Dermacol. Byl prý pro citlivou pleť a já jsem se po ní málem osypala. Strašně pálila.

    OdpovědětVymazat
  2. Používám Mixa krém na tělo a hrozně mě to pálí, tak jsem z toho byla zklamaná a vrátila se k Biodermě :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...