pondělí 22. prosince 2014

Milani - The Multitasker Face Powder, odstín 01 Light

Ahojte!
Vítám vás u jedné z posledních recenzí na tomto blogu v roce 2014:) Je to hrozné, jak rychle to uteklo.. :) Říkám jedna z posledních, protože v příštích dnech se můžete těšit na klasické vánoční články, tedy na nějaké přáníčko, na článek s dárky, co jsem dostala a také na vánoční nehty:) Možná i nějaký MOTD na Vánoce, ale uvidím, jak to všechno stihnu:)
Dneska si vezmu na paškál značku Milani a jejich lisovaný pudr. Kosmetika Milani se v posledním roce v blogosféře objevovala celkem často. Nebýt jiných blogů, tak bych na tuto značku vlastně ani nenarazila:) Musím říci, že mi je celkem sympatická, mají zajímavé produkty, tak doufám, že postupně jich budu moci vyzkoušet co nejvíce:) Dneska to ale bude o pudru.


Dlouho jsem přemýšlela, jaký nový pudr bych mohla vyzkoušet, nakonec ale padla volba právě na Milani. Pudr jsem objednávala na eshopu a odstín vybírala dost náhodně. I tak jsem si ale vzala nejsvětlejší odstín 01 Light. Na oficiálním obrázku mi přišel dost do růžova, což není úplně podtón, který bych vyhledávala, ale nakonec to bylo úplně v pohodě. Balení je samo o sobě poměrně velké a obsahuje 10,5g produktu. Což je trochu méně, než jsem obvykle zvyklá, ale nevadí. Balení je mohutnější hlavně díky tomu, že v horní části se nachází samotný produkt a po jeho odklopení je zde místo na labutěnku a zrcátko. Já osobně tedy labutěnku ani zrcátko nevyužila, ale pro někoho to může být dobrá vychytávka ;) Balení je ale jinak bohužel celkem chatrné. Průhledné kolečko se celkem viklá, nápis se ošoupává... no žádná sláva to tedy není.


Co ale chválím, je krásní krajkovo kytičkový vzor, který je na pudru vyražený. Dále chválím to, že pudr prakticky vůbec nepráší. Na druhou stranu mi ale přišlo, že se i špatně dostává na štětec, musela jsem proto trochu přitlačit a kroužit v produktu trochu více. Ač se nejedná o transparentní odstín, přišlo mi, že barvu makeupu nijak neměnil a vypadal na pleti velmi přirozeně. Já pudr používám spíš ze zvyknu, než že bych ho nějak nutně potřebovala:) Mám pleť normální až smíšenou, občas mě pozlobí t-zóna, ale nijak zvlášť se nelesknu. Takže výdrž pudru úplně posoudit neumím, ale k večeru už jsem kolem nosu viděla, že se trochu lesknu, ale nic závratného, co bych nevydržela:) Pudr se mi podařilo vypotřebovat skoro až do konce, nicméně poslední zbytečky se mi vysypaly a už jsem je nějak nechtěla zachraňovat, protože toho bylo opravdu hrozně maličko. 
Celkově jsem s pudrem neměla žádné větší problémy. Asi bych uvítala trochu bytelnější balení, za tu cenu už jsem měla i pudry, které měly rozhodně lepší obal. S obsahem jsem ale neměla žádný větší problém a pokud máte podobnou pleť jako já, klidně vám ho můžu doporučit:)

Co vy a kosmetika Milani? Máte nějaký svůj oblíbený pudr, ke kterému se vracíte?
mějte se hezky a užívejte si Vánoc, Luci

3 komentáře:

  1. Vypadá docela dobře. Já mám nejradši pudr od MAC, je to nejlepší pudr, jaký jsem kdy vyzkoušela a vydrží strašně dlouho :)

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmetika Milani mě zatím baví. Mám dvě rtěnky, jednu růžičkovou tvářenku, oční linky, tři stíny Bella Eyes a se vším jsem spokojená. Nedávno jsem si objednala ještě oboustranné tužky na oči i obočí, protože je chválila Zlatosfera. Osobně bych Milani přirovnala k lepšímu průměru v drogerii. Jinak tvůj pudr vypadá zajímavě, myslím, že by mi taky mohl sednout :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tenhle pudr znám od vyprávění Petry, která je celkově do téhle značky zamilovaná. :D Už nějaký ten pátek chci něco vyzkoušet, ale vždy nevím, co první. Tak třeba to bude tenhle pudr. :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...