pátek 26. prosince 2014

Co mi Ježíšek letos naježil (2014)

Čauky!
Letos jsem tu trochu později s tímto článkem, ale trošku nestíhám:) Ale i tak tu je, doufám, že jste prožili a vlastně i stále prožíváte krásné a pohodové  svátky vánoční:)
Sama mám tyto "očumovací" články hrozně ráda, tak doufám, že jste na tom stejně. Protože jeden takový tu pro vás mám:) V dnešním článku vám ukážu dárky, které jsem letos dostala. Opět nejsou všechny, fotila jsem ty, které by vás mohly zajímat nebo se prostě hodí k obsahu blogu. Tak jdeme na to:)


I letos jsme měli stromeček na stolečku a musím říct, že je to tak mnohem lepší:) Při vytahování dárků jsme ho alespoň nemuseli chytat :D  Je to takové praktičtější:) Bohužel jsem letos nefotila u stromku, takže fotka je pořízená až s rozbalenými dárky.


Jako první tu mám fotku se 3 svetry, které jsem si vybrala v F&F. Tam já strašně ráda nakupuji a všechny tyto kousky byly ve slevě, možná proto tam tak ráda nakupuji. Protože nikdy nemám problém na sebe něco najít a navíc mají i často nějaké slevy.. takže super! Dále můžete vidět voňavou svíčku, kterou nikdy nepohrdnu a pak Lucku Luskovou, plyšáka, kterého jsem chtěla.. jmenovkyni přeci:) :D (Nejsem v 21 letech už stará na plyšáky? Ne! :D)


Pokud mě sledujete na instagramu - mimochodem, právě tam probíhá soutěž:), tak víte, že mi 23. (prosince) taťka věnoval poukázky na 2000,-, protože nevěděl co s nimi.. a já věděla hned, takže jsme šli nakupovat na C&A. Další můj oblíbený obchod:) Nakonec jsem si vzala super maxi černý svetr s děrovanými rukávy, tmavě modrou blůzku, vínovou košili, krásný modrá šátek s kytičkama, ponožky, protože ty k Vánocům patří a nebýt těchto, tak jsem žádné nedostala (!!! :D) a nakonec mi táta vnutil i tuhle trochu infantilní čepici :D


Tak tohle je asi nejvtipnější :D Od táty jsem dostala patery boty a ani o jedněch jsem nevěděla. No chápete to? Kdo zdá chlapa, který rád kupuje ženským boty? Jáááá, je to můj táta :D:D:D Jen jako nevím, co budu dělat s těma černýma na podpatku vpravo dole.. no, jako sranda dobrá :) :D


Tady je nejhodnotnější dárek celých Vánoc - Ipad mini. Věděla jsem o něm už dopředu, ale i tak mi udělal moc velkou radost.. ještě se s ním teď naučit :) A také něco užitečného do školy.. "Ježíškovi" jsem vysvětlila, že ty knížky jsou prostě moc drahé na to, abych si je kupovala sama, tak jsem ho poprosila, jestli by mi s nimi nepomohl.. a pomohl :)


Vlevo je krabička s řetízkem, který obsahuje perlu, kterou jsem si musela vyloupnout přímo z mušle! Koukala jsem na to jako puk, ale je to velice zajímavý a hezký dárek:) Podle barvy nalezené perly, by mi ta moje měla přinést zdraví:) Dále dárkovou kartu do DM, omomommmm.. to bude zase serepetiček:) A novou flašku, protože já jsem jejich ničitel.. resp. mě žádná dlouho nevydrží, jako deštníky :( :D

Také jsem dostala vstupenku na MS v hokeji, které příští rok je u nás. Jupíííííííííííí :) Budu na zápase Česko - Švédsko, paráda:))))


A pozvolna přecházíme k dárkům kosmetickým:) Dostala jsem dva sety, jeden od Playboye se dvěma sprcháči a druhý od B.U. také se sprcháček a voňavkou. Všechno se hodí, navíc je to hezky sladěné - naprosto bez domluvy :) :D


Dále dvě pěny do koupele, protože ty já můžu, a Ježíšek to ví:)) A jedny kosmetické tampony. Tyto jsem ještě nezkoušela, tak uvidíme:)


Jedním mým vysoveným práním byla Cheeky Sweet Spot sada tvářenek od Benefitu.. a opravdu jsem si pod stromečkem našla:) Měla jsem neuvěřitelnou radost:)) A také jsem tam našla 6 glitrových laků od značky Yes Love. Ty vypadají opravdu božsky!


A jako poslední tu mám várku kosmetiky Avon. Avon kosmetiku jsem hrozně dlouho žádnou neměla, takže jsem za ni moc ráda. V balíčku jsem objevila sprchový gel, tělové mléko, štětec a magnetický lak. Plus to srdíčko vůbec nevím co je, protože to nemá žádný popisek, ale myslím si, že by to mohl být nějaký šampuk do koupele:)

Tak a to je všechno:) Dostala jsem ještě nějaké spodní prádlo, hodně skleniček (protože mi je furt někdo rozbíjí! :D) a hrníčků, povlečení a tak:) Ještě také nějaké penízky, takže už přemýšlím, co bych si za ně mohla koupit, nakonec to ale vypadá na něco z nové kolekce MAC :)
Fotka králíčka Mikiho bohužel letos chybí, protože, jak už jsem psala, jsem u stromečku letos nefotila. Ale o běhání v papírech a jejich škubání jsme ho neochudili:) Letos se mezi těma papírama úplně ztratil:)
Tak to by bylo všechno, dejte mi do komentářů vědět, co jste dostali vy, nebo dejte třeba odkaz na článek, moc ráda se na něj podívám:)

Užívejte si zbytek svátků!
Luci <3

12 komentářů:

  1. To já takový článek letos vůbec nestihnu, ale stejně jsem dostala spíš samé praktické dárky, které nejsou příliš fotogenické :D. Tvoje dárečky jsou boží :)! Nejvíc ti asi závidím tu vstupenku na hokej :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky, musela jsi být hodná!! Ty boty mě pobavily :-D A vstupenka na hokej - jen tiše závidím :-)) Já jsem článek také psala a je hned prvním na mém blogu :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Máme stejný ten tm. modrý svetr s kamínky, či co to vlastně je. :)) Jinak super dárky, taky mám tyhle články moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda pomůžu, resp. jsem dotazník už vyplnila:) Ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  5. Jee tak ti uprimne zavidim ten zapas v hokeji chci taky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, jsem zvědavá na tu sadu tvářenek. :) Líbí se mi taky ten nápad s perlou. A teda zápas Česko - Švédsko bude o nervy... :D

    OdpovědětVymazat
  7. ipad je super, určitě si brzy zvykneš. Do školy je nejlepší :). Mám ho už několik let a uvažuju, že budu brzy upgradovat na novější. Jinak jsi dostala krásné dárečky :). Já jsem zrovna taky dopsala dárek s těmi mými :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo, patery boty od táty? Taky bych chtěla! :-D Perlu štěstí jsem dala letos dvěma kamarádkám k narozeninám. :) A ještě něco... na plyšáky není člověk nikdy moc starý! ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Super dárky! :) Nejvíc asi závidím vstupenku na hokej :-D Taky bych šla...

    OdpovědětVymazat
  10. 5x boty? Od chlapa? No na Vánoce je možné všechno :-D A 6 laků.... a set od Benefitu... tady byl někdo hodný :-)))

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...