středa 31. prosince 2014

4 kosmetická "P" za rok 2014 + přání do nového roku

Ahojte!
Tohle je úplně poslední článek v tomto roce, ani se mi to nechce věřit.. A když je to ten poslední, tak bych chtěla trochu kosmeticky zabilancovat. Nikdy předtím jsem to nedělala, ale myslím, že je to celkem fajn. Denča na instagramu měla super nápad a vymyslela 4 kosmetická "P" - překvapení, průšvih, pašák a přání. Zdá se mi to jako super nápad, proto jsem se v tom rozhodla pokračovat (snad nevadí Deni:)). Do každé kategorie jsem vybrala 3 zástupce, které jsem za tento rok vyzkoušela, kromě přání že:)

O překvapeních jsem měla poměrně jasno:) Vybrala jsem dva dekorativní zástupce a jednoho, řekněme tělového zástupce.
  • Rexona - Maximum Protection - tohle je ten nejlepší antiperspirant, který jsem kdy vyzkoušela! Je opravdu účinní a používat ho, to byla prostě radost:) Teď používám jeden od jiné značky a je to naprosto katastrofa, už se těším, až se zase vrátím k Rexoně, protože ta jediná dokáže mé podpaží ukočírovat:) minirecenze zde
  • Holika Holika - Jewel light Waterproof Eyeliner - tužky sice moc nepoužívám, bohužel ani tyto, což úplně nechápu, protože jsou opravdu božské! Tak krásně měkoučké a pigmentované, navíc v tak krásných barvách! A že jsou opravdu voděodolné, prostě se vůbec nehnou! Mám je v odstínech 01 Blackgem, 02 Black Cristal  a 16 Black Plum. Kupuju si je na ebay, rozhodně se jich nemusíte bát, myslím, že značka Holika Holika už je celkem profláklá. Dají se sehnat okolo 120Kč za kus a opravdu je jen a jen doporučuji! Recenze určitě bude ;)
  • Maybelline - Great Lash Mascara - tahle řasenka, to bylo pro mě jedno velké překvapení. Ze začátku byla dost mokrá, tak trochu slepovala, a to je co říct, protože už jsem jí měla doma více jak rok a počítala jsem spíše s tím, že bude už vyschlá. Nojo, ale tahle řasenka je král co se týče výdrže, byla použitelná ještě další třičtvrtěrok.. nekecám! Fakt jsem jí používala skoro 9 měsíců. Byla prostě hrozně fajn! Ale nevím, jestli je ještě normálně v prodeji, kdysi se dávala zdarma k nákupu. recenze zde
U průšvihů jsem se taky zrovna moc nerozhodovala. Dva nezbedníky ještě stále používám a řeknu vám, že je to fakt utrpení. Ale díky blogu mám alespoň potřebu všechno dopotřebovat, tak doufám, že to stihnu v co nejkratší době :D
  • NYC - Smooth Skin Perfecting Primer - je otřesný! Používám ho právě teď a je to naptostá katastrofa. Je tekutý, příšerně "rozjasňující" (je hnusně perleťový), hrozně dlouho zasychá, s makeupem cuckovatí a vůbec ho nemám ráda! Recenze bude a vůbec nebude pozitivní!
  • La Roche-Posay -Hydreane BB Cream - a tohle to samé. Tohodle výtečníka mám pořád ve své kosmetické taštičce a je skoro stejně hrozný, jako jeho kolega výše. Krém je poměrně světlý, to ano, ale vůbec to není BB cream, vtíravě voní a hrozně mi vadí v okolá očí! Při líčení vždycky úplně slzím, tak musím počkat, až to přestane. Musíte ho rozmazávat a zapracovávat rychle, jinak vám vytvoří moc hezké fleky. Na to že je to lékárenská značka a pálí mě v očích, tak jsem dost nemile překvapená. Za mě rozhodně ne a očekávejte také recenzi v tomto duchu.
  • Bel - Odličovací tampony - Denča je označila jako "ludry od Belu" a nedá mi to, než se smíchem souhlasit. Tohle jsou ty nejhorší tamponky, které jsem kdy vyzkoušela. Jsou nepříjemně hrubé, obličej byste s tím asi mnohem lépe ostrouhaly, než odlíčily.. a přišly mi jako průhledné, prostě tenoučké, tekutiý produkt div jimi jen neprotekl.. no za mě prostě ne! Doufám, že už s nimi nikdy nebudu mít tu čest..
 
 
Mezi pašáky jsem zařadila mé opravdové oblíbence. Tady vidíte, jak jsem zatížená na dekorativní kosmetiku, konkrétně na stíny a tvářenky, to je moje! Kdo by to ale před dvěma lety řekl.. já ne:)
  • Urban Decay - Naked Basics - moje láska, pořídila jsem si ji za první úspěšný semestr. Ze začátku jsem byla trochu skeptická, očekávala jsem opěvovanou máslovou konzistenci, ale stíny jsou přeci jen matné, tak to byla největší hloupost to očekávat. Stíny jsou moc hezky pigmentované, nanáší se bez problému a vytvoříte jimi jak denní, tak i výraznější líčení. Plánuji si pořídit i Basics 2, protože takovéto barvičky se v žádném kosmetickém arzenálu neztratí:)
  • Inglot - Freedom System Tvářenky - Inglot jsem obejvila teprve letos a za ukončený první ročník jsem se odměnila (vidíte, jak se odměňuju? :D). Mám i stíny, ale zatím mám jen dva, takže o těch mluvit dnes nechci, ale mám jednu jejich tvářenku.. a ta vám je! Takokou pigmentaci jsem ještě neviděla. Musí se s ní zacházet opatrně, ale je fakt božská! A jako jedna z mála tvářenek mi opravdu vydrží:) Navíc se mi líbí koncept jejich Freedom Systemu, takže já si plánuji pořídit i další odstíny:)
  • Clarins - Ombre Matte Eyeshadow - miláčci, ty jsem si pro změnu nadělila k narozeninám :D Mám 3 odstíny 02 Rose Pink, 04 Rosewood a 05 Sparkle Grey. Jsou božské, to vám říkám! Někdo si stěžuje na jejich výdrž, ale mě drží s bází jako přibité celý den. Mají krásné neutrální odstíny, perfektně se s nima pracuje.. Já jim prostě nemám co vytkout :) Trochu jsem přemýšlela i nad koupí ostatních odstínů, ale jak se říká, nic se nemá přehánět že:)
 

Přání mám opravdu hodně. Já jsem hrozná, všechno co se mi líbí, tak chci mít :D Ale vybrala jsem 3 produkty, no vlastně 4, které beru jako odrazový můstek, ty bych si fakt chtěla příští rok pořídit:)
  • the Balm - Cindy-Lou Manizer - the Balm mě jako značka strašně láká a nejvíc od nich asi tento narůžovělý rozjasňovač. Doufám, že vychytám nějakou jejich zajímavou akci, protože tohodle krasavce já nutně potřebuju!
  • MAC - Lightness of Being Collection - tahle kolekce mě naprosto uchvátila! Měla by dorazit každým dnem. Mám ještě nějaké penízky od Ježíška, takže si pránuji pořídit jednu tvářenku a jeden rozjasňovač z této limitky. Ještě nevím jaké, ale sakra doufám, že je seženu! :) Tahle kolekce je totiž úplně nádherná a MAC je pro mě taková další kosmetická meta:) Tak snad si ji splním:)
  • Urban Decay - Naked 3 - když se objevila na trhu, tak mě nezaujala, ale postupem času si mě získala:) Doma mám dupy Naked 1 a Naked 2, takže ty prozatím nepotřebuji.. ale tahle narůžovělá trojka, to je něco jiného:) Doufám, že se budu moci odměnit za úspěšné zkoušky. Tohle bude totiž první volba!
 
Tak a dostala jsem se na konec této kosmetické čtyřky. Co na to říkáte? Shodujeme se v něčem? Máte také své oblibence a propadáky za tento rok?
 
Už bych vám jen chtěla popřát hezkého Silvestra, oslavte ho tak, jak jen sami uznáte za vhodné, buďte obklopeni lidmi, kreté máte rádi a vstupne společně tou pravou nohou, do roku nového. Do něho vám přeji hlavně hodně zdraví, protože to je nejdůležitější! Dále hodně lásky a štěstí, protože i to je potřeba:) Já doufám, že se tu nadále budeme potkávat a dělat si vzájemně radost i v roce novém!:) 
 
 
Šťastný nový rok Vám všem! Mám vás ráda! ♥
vaše Luci

4 komentáře:

  1. Moc hezky pojatý článek. Cindy-Lou Manizer ti maximálně doporučuji. Pořídila jsem si ho před časem, když měl the Balm akci 2+1 a naprosto se zamilovala. Ta barva je naprosto neskutečná a vypadá nádherně. Až bude akce jdi do něj!

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Naked paletky jsou skvělé, používám je strašně ráda :)
    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný článek! Taky bych chtěla Cindy-Lou, mám už Mary-Lou, ale chtělo by to i ten studenější odstín. A Rexona je super.

    Také přeji všechno nejlepší do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přemýšlela jsem taky nad propadákem roku a nemohla jsem si vzpomenout.Až po přečtení článku jsem si vzpomněla,ten primer od NYC:-D,no něco tak hrozného jsem ještě neměla,přesně jak píšeš děs,hrůza,katastrofa-letěl do koše:-D

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...