sobota 8. března 2014

Vyhlášení 2.narozeninové giveaway

Ahojte:)
Doufám, že si užíváte pěkného víkendu:) Včera o půlnoci byla poslední možnost se zúčastnit soutěže, kterou jsem vyhlásila ku příležitosti 2. narozenin blogu. A nezbývá tedy nic jiného, než slavnostně vyhlásit její vítěze:)) 
Předem bych vám chtěla moc poděkovat, za velice slušnou účast - 50 lidí. Dále za vše pěkné komentáře, kteří jste mnozí z vás připojili.. opravdu mooc děkuju, děláte mi radost:) A proto je čas udělat radost taky dvěma z vás:)


Vaše komentáře jsem si vytiskla a rozdělila do 3 skupinek. Do krabiček na vaše přání balíčku, tedy vlevo pro balíček 1 a vpravo pra balíček dva. A nahoře můžete vidět (v pouzdru od štětců :D) hrstku z vás (celkem 13:)), které jsem vybrala sama. Jak jsem psala, chtěla bych touto soutěží odměnit i nějakého mého opravdu pravidelného a aktivního čtenáře. Projela jsem všechny články od začátku roku (před soutěží) a v případě, že jste nějaký komentovaly a zároveň se zapojily do soutěže, umístila jsem vás právě mezi těch 13 lístečků:) Nejdřívě jsem tedy losovala právě z těchto třinácti a na základě výběru balíčku jsem pak losovala dodatečně z krabiček (a mno vybrané jsem umístila zpět do osudí). A jak že to tedy dopadlo? Famfáry prosím..... :D 

První balíček vyhrává......

a druhý balíček poputuje k......
(ano, Moni je jedna z těch třinácti, které jsem vybrala :))

Holkám gratuluji a upaluju jim napsat, snad potěšující, email:) Ostatní nezoufejte, určitě to není poslední soutěž, která se zde objeví;) 
Ještě jednou vám moc děkuju za přízeň a komentáře! Doufám, že vás po soutěží zmizí co nejméně:)
mějte hezký víkend, Luci

7 komentářů:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...