sobota 1. března 2014

Nákupy vs. spotřebováno za únor 2014

Ahojte!


Taky vám ten únor tak rychle utekl? Ani bych se snad nevymlouvala na to, že je to nejkratší měsíc v roce (ty dva, tři dny navíc mi přijdou celkem zanedbatelné)... prostě, asi měl nožičky a utíkal, seč mu síly stačily :) Takže tu máme další měsíc.. a jak už je u mě na blogu zvykem, zahájíme ho kosmetickou statistiku :) (joo, stále mě to baví ;) :D)

Nákupy za únor 2014

Po předešlém měsíci, kdy jsem to s nákupy opravdu přehnala, jsem se chtěla v únoru dost držet.. Jako.. číslo je o polovičku menší, ale i tak.. není zrovna malé, co říkáte? 20 nových kousků je i tak celkem dost... ups:) Nicméně velkou roli v tom hraje 10ks zdobících pásek na nehty, nebýt jich.. tak je to jen 10, to už je lepší:) Jinak jsem si teda pořídila ještě "novinku" od Balei, konkrétně tělové mléko do sprchy, které se mi osvědčilo (myslím tím samotné mléko, ne přímo toto od Balei), dále suchý šampon, protože ten můj stávající už dochází, to samé krém na nohy. Můžete vidět i 2 vzorečky, které se ke mě dostaly přes časopisy a zbytek... no, to už je zase jen můj rozmar :)) Brokáty od Maybelline jsem tam nechat nemohla.. hrozně se mi líbí :) Jen jsem zatím nečetla moc pochvalné recenze, obzvláště co se výdrže týče... tak uvidíme. Pak taky můžete vidět objednávku kosmetiky Milani. Dlouho jsem sháněla nějakou tělovou tužku, kterou bych mohla používat na dolní waterline.. tak snad se mi tato jumbo osvědčí.. a klasicky, přece bych si nekoupila jen jednu věc, tak jsem ještě přihodila zajímavý lak:) A to nejlepší (a i nejdražší...) si nechám nakonec:) Po Naked Basics jsem koukala už hodně dlouho.. a po úspěšném prvním semestru jsem si říkala, že bych si ji tedy mohla pořídit, jakože za odměnu (těch odměn bylo trochu víc noo...:)). Jenže byla neustále vyprodaná a až zhruba před 14 dny ji naskladnili, takže jí konečně mám.. jupííí:)

Spotřebováno za únor 2014

Spotřeba je na mé poměry průměrná. Okolo 6-8 kusů se pohybuji pravidelně, tentokrát je jich právě 8.
Lilibe - Odličovací tampony 120ks - moje stálice, můžete je vidět snad v každém druhém, ne li každém spotřebovánu:)
Balea - Balzám pro hedvábný lesk vlasů s extraktem z fíků a perel - u balzámů nemám nějaké extra požadavky, aplikuji je pouze do délek vlasů, takže mi od nich postačí, když vlasy příliš nezacuchají a půjdou pak rozčesat. Což tento balzám splnil, nicméně je to na mě až moc velké balení (300ml), takže příště Baleu už asi nee.
Rexona - 2in1 sprchový gel - gel, který byl součástí kosmetické kazety, kterou jsem dostala už snad před 3 roky k Vánocům. Voněl dost výrazně, ale nic co by mi vadilo a skvěle pěnil.. opravdu někdy až moc:) Když se ke mně znovu dostane, zlobit se nebudu, sama ho ale znovu kupivat nebudu.
Mixa - Pleťová voda s optimálním respektem pro citlivou pleť - byla fajn, neměla jsem s ní sebemenší problém. recenze ZDE
Garnier Essentials - Osvěžující odličovač očí - byl fajn, ale řasenku mohl odličovat o něco lépe. Jinak ale bez problému, nicméně očních odličovačů je na trhu tolik, že asi budu zkoušet dál a dál jiné;) recenze ZDE
vzorek Palmolive - Sprchovací mléko Feel Passionate - dostalo se ke mě skrz nějaký časopis. Chvíli jsem váhala, jestli je to teda mléko, nebo sprcháč.. nakonec jsem ho vzala jako sprcháč a byl celkem fajn. Dost pěnil, pěkně voněl (i když, taková ta jeho "tečka" mi už úplně nevoněla), ale pochybuju, že se ke mě plné balení dostane.
2x vzorek Missha - Signature Real Complete BB Cream & Perfect Cover BB Cream - psala jsem o nich už minule, tohle jsou oba tmavší odstíny, které mi už tolik neseděly, ale opět jsem se utvrdila v tom, že prvně jmenovaný mi vyhovuje o dost více:)

Taak.. a jsme zase na konci, tentokrát mi to nepřišlo ani moc dlouhé:) Celkem jsem se tedy v únoru dopracovala k číslu +12. Není to úplně špatné, ale stejně.. dopracuji se někdy k nižšímu? Snad, uvidíme :) Krabičky tentokrát vypadají podobně zaplněné:)


Jaká je vaše nejúspěšnější spotřeba? Máte s něčím z výše zmíněného zkušenost?
mějte hezký víkend, Luci

11 komentářů:

  1. Vyrovnané nákupy i spotřeba, tak to má být :)
    Z nákupů závidím paletku od UD Naked Basics. A laky Colorama schvaluji, mám je taky :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovědětVymazat
  2. Balea mléko mohu jedině doporučit je skvělé :) !

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten Balea balzám na vlasy s fíky a přijde mi celkem fajn. Vlasy se mi po něm hezky lesknou, lépe se rozčesávají a dokonce i nějakou dobu ho ve vlasech cítím.
    Jinak od Garnieru mám takovouhle pleťovou vodu a s tou jsem teda nadmíru spokojená :) A krásně voní...

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se teď podařilo spotřebovat opravdu hodně kosmetiky, vše bude na blogu. Jinak Milani tužky mám dvě a jsou naprosto perfektní, nepoužívám je teda na waterline, ale na víčku drží celý den, vůbec se nemažou. Tak snad budeš i ty spokojená. Já si plánuji pořídit určitě další kousky.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. používám ji zatím jen krátce, ale zatím jsem spokojená.. tak snad to nezakřiknu:) ale hrozně mě láká i ostatní Milani kosmetika.. určitě neodolám dalšímu nákupu:)

      Vymazat
  5. Na mléko do sprchy se také chystám :), ale mám jich teď tolik k vypotřebování, že si budu muset na pár dní ještě nechat zajít chuť :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Dúfam, že ten šampón na objem máš v Ostrave. A kde is ho kúpila? Jeden by som potrebovala pre kamošku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kámoška, myslíš ten suchý šampón? Ten jsem koupila u nás v Tetě, ale jsem přesvědčená, že v Ově ho seženeme kdekoli v drogerce:) A ano, tedka si ho přivezu:) :D

      Vymazat
    2. Dúfam, že je na objem, jak je napísané !
      Lucka sa poteší ;)

      Vymazat
  7. Pěkné věcičky:)! a tu paletku paletku od UD Naked Basics,ti opravdu závidím:)! Určitě si ji musím do budoucna pořídit:)Jinak skvělý článek!:)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...