sobota 15. března 2014

Grandient nail art: Miss sporty - nr.080 & Colorama Brocades - 224 Crushed

Ahojte!
Doufám, že si užíváte víkendu, tak jak uznáte za vhodné:) Mě sice mrzí, že se na víkend dost pokazilo počasí, ale bohužel bych ho stejně asi nevyužila, mám toho zase nějak moc..:) Nicméně na blog si čas ráda najdu, takže jsem zpět s dalším článkem.
Po dloouhéé době jsem zase měla chuť na něco složitějšího, alespoň co se týká lakování:) A tak jsem vyzkoušela jeden z nail artů, po kterém pokukuji už hrozně dlouho. Prvotně jsem se inspirovala u Lucy, která vytvořila i velmi povedený a názorný návod, ale poslední impuls mi vnukla Lubica:) To už jsem prostě věděla, že grandient nail art musím zkusit taky, avšak jsem věděla, že u mě to nikdy nedopadne tak povedeně, jako u holek... :D Proto prosím omluvte mé, více méně, ušmudlané provedení... O:-)


Jako podklad jsem zvolila svoji oblíbenou černou. Oblíbená je zejména proto, že skvěle kryje, rychle schne a perfektně drží.. myslím si, že jsem našla tu ideální černočernou:) Jedná se o lak od Miss sporty (což mě nesmírně překvapilo, ale obecně jejich laky a kosmetiku asi dost podceňuji) z řady Lasting colours s číslem 080 - jaká škoda, že nemá nějaký název.. I když má tento lak perfektní vlastnosti, já s ním ale spíše bojuji.. Asi k tomu hodně napomáhá i dost široký štěteček, který MS laky mají, takže lakování s černou u mě nikdy nevypadá zrovna "nejčistěji", o čem se taky můžete na fotkách přesvědčit :(


Nicméně tento lak jsem lakovala už po několikáté a nikdy mě nezklamal. Konzistencí je to naprostý ideál, kryje už v první vrstvě, ale ze zvyku prostě dávám vrstvy dvě:) Schne poměrně rychle, ale ta výdrž.. to je tedy opravdu něco:) O té ale až na konci článku ;) A jako parťáka k tomuto černočernému jsem vybrala "nový" - pro mě nový:) brokátový lak od Coloramy v odstínu Crushed (na lahvičce název není, ale na internetu se dá lehce dohledat;)) - jedná se o tu červenou verzi s číslem 224:) Crushed je kráásný červeno-vínový lak plný malých třpytek i větších glitrů. Větší glitry vidím jako růžové s odlesky do lehce růžovo-stříbrna a pak taky samotné stříbrné glitry. Menší třpytky pak vidím v barvách červené, vínové a zlaté. Obojí je v laku hojně zastoupeno:)


Trochu jsem se bála krytí laku, abych ho nemusela zbytečně po tom černém vrstvit, ale obava byla zbytečná:) Červený lak na tom černém krásně vynikl a vrstvila jsem opravdu minimálně:) I celkové "roztírání" laku šlo velmi dobře, glitry se nijak neshlukovaly, krásně se rovnoměrně rozprostřely:) Myslím, že i výsledný přechod nevypadá úplně nejhůř, i když některé nehty se mi úplně nepovedly. 
Celkově jsem ale s nehty moc spokojená. Sice to nevypadá tak perfektně, jako u holek, ale na mě je to myslím dobrý výkon:) Navíc mi tato manikúra perfektně držela, nosila jsem ji celý týden a měla jsem snad jen ošoupané špičky a asi dva odloupnuté rohy nehtů.. prostě pecka:) Na odlakování jsem ani nepoužívala alobal, takže i to bylo velmi pohodlné. Na Coloramu se určitě můžete těšit i v samostatném článku, jen zatím nevím kdy ;)

Co říkáte na tento nail art? Jakou kombinaci barev byste volily vy?
mějte se hezky, Luci

11 komentářů:

  1. Vypadá to krásně, líbí se mi to. A díky za ten tip na černý lak, určitě ho zkusím.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Wáu, vypadá to fakt hezky :) od Miss Sporty mám doma pár laků a jsou super, určitě vyzkoušej i další, třeba z rychleschnoucí řady ;)

    OdpovědětVymazat
  3. počasie sa zatial až tak nepokazilo iba slnko nesvieti je zatiahnute inak pohoda...tato kombinacia sa mi velmi pači určite by som ju vyskušala:))

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé, já mám ráda fialovou se stříbrnou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho lakovala společně s béžovým Miss Sporty, ale s tou černou je to moc pěkná kombinace Luci. :) Nechápu, jak ty holky tohle dělají, mně se to nikdy nepovedlo tak, abych byla spokojená. :/

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že to vypadá hodně dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to pěkně, já si teď chci vytvořit zlaté třpytky s podkladem nude nebo bílé :).

    OdpovědětVymazat
  8. To je moc hezká kombinace, myslím, že černé sluší všechno a navíc tenhle styl tohoto lakování se mi strašně líbí, ale ještě jsem ho nezkoušela, mám to v plánu :-).

    OdpovědětVymazat
  9. A tyhle nehtíky jsou takové děsivě pekelné. No jako pro čertici, ale hodnou čertici :). Já bych dala třeba stříbrnou s růžovou, ale takhle se mi to líbí moc.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...