úterý 30. července 2013

AVON naturals - Pleťový krém s heřmánkem a vlčím mákem

Přeji příjemný úterní večer:)
Konečně nám trošku opadly ty vedra, bohužel ne na dlouho, ale tak alespoň tu je konečně léto jak má být.. jen škoda, že já si ho vůbec neužiju :( Nic, nebudu truchlit :) Zítra se snad něčím odměním, doufám, že narazím na nějaký zajímavý výprodej, když teď o nich všichni básní:) Máte nějaký tip?:)
Jinak dnešní článek bude o pleťovém krému od Avonu, který ani nevím, jestli je stále k dostání.. Katalog se mi dostane do rukou tak jednou za rok, takže opravdu nevím, ale myslím, že ty naturals řady obměňují maximálně v parfemaci nebo tak, takže nějaký podobný určitě k dostání bude;)


Tento pleťový krém obsahuje výtažky z heřmánku a vlčího máku. Po pravdě bych to snad ani nepoznala, s heřmánkem mám hodně zkušeností a z tohoto krému je cítit opravdu minimálně.. Parfemace mi přijde naopak velmi lehká a spíše květinová. Každopádně je příjemná a ničím mi nevadí. Krém sám o sobě je velmi lehký a pro mou normální až smíšenou pleť vyhovující.


I konzistenčně je poměrně lehký, pleť nezatěžuje, poměrně rychle se vsakuje a nezanechává mastný film. To, že se rychle vsakuje ale neznamená, že po chvíli ani nepoznáte, že jste krém nanesly.. naopak:) S tímto krémem jsem měla pleť krásně jemnou a hydratovanou. Používala jsem ho vždy na večer na odlíčenou pleť a perfektně jsem se s ním sžila.


Párkrát jsem ho zkusila použít i jako podklad pod make-up, tak se mi ale bohužel neosvědčil. Tím, že se poměrně rychle vsakuje, tak mi vlastně jeho aplikace téměř k ničemu nebyla. Mám radši, když mi při nanášení make-up "klouže". Jinak si na tento krém ale nemůžu vůbec stěžovat. Toto 125ml balení mi vydrželo celý rok, ale je čas na změnu:) Pleťové krémy ráda střídám, ale nevylučuji, že do budoucna si některý od Avonu zase nepořídím:)

Co vy a pleťové krémy, máte svůj oblíbený? A co vůbec vy a Avon obecně?
mějte se krásně, Luci

5 komentářů:

  1. Ahoj,tento krém se stále vyrábí,ale už v menším balení...
    Konkrétně s ním nemám zkušenosti,ale používám masku na ksichtík z této řady a je fajn a přesně jak říkáš,moc po heřmánku cítit není....naštěstí :-)
    Jinak,já mám Avonek docela ráda.... teď od něj používám krémy Anew Vitale a jsou perfektní.

    OdpovědětVymazat
  2. Oblíbený pleťový krém nemám, pořád hledám :) A co se týče toho Avonu, tak mi nevadí, taky ho mám celkem ráda a jelikož je mamka od kamarádky Avon Lady, tak si občas i něco objednám nebo dostanu na narozeniny.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám obľúbený žiadny ale trochu ich striedam keď sa mi minie vždy chcem vyskúšať niaky nový a mala som väčšinou s avonu krémy a tento vyzera fakt dobre:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky ráda střídám produkty, ale začala jsem hlavně díky blogu.. je to teď taková moje nemoc, musím furt zkoušet něco nového :D:)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...