sobota 25. května 2013

Nákupy vs. spotřebováno za duben 2013

Ahoj, přeji příjemné sobotní dopoledne!
Z důvodu "studijního volna" jsem nestihla přidat tento článek do již klasické rubriky "nákupy vs. spotřebováno", ale neochudím Vás o něj :) Sama mám tyhle články hrozně ráda, baví mě totiž "šmírovat" jak jsou na tom ostatní:) Snad i Vás tyto články baví ;) A musím říct, že duben byl co se týče kosmetických statistik naprosto parádní, jdeme rekapitulovat :)

Nákupy za duben 2013
Oproti minulým měsícům vypadá fotka nákupů poměrně chudě, ale i tak si myslím, že je toho více jak dost:) Celkem jsem napočítala 20 produktů. Co si budeme povídat, většina z toho jsou pouzé mé rozmary, "jé to se mi líbí, to si koupím" :D Co jsem opravdu potřebovala byl krém na nohy a šampón na štětce.. ostatní.. to mě tak nějak zaujalo :D Samozřejmě nesmí chybět profláknuté Color whispers a pískové laky od Gabrielly Salvete. Jsou tu ale i výhry.. ano, i tentokrát se mi zadařilo. Přišla mi výhra od Zuzky - lesk na rty + 3 vzorečky make-upu a pak také moje první výhra na zahraničním blogu, konkrétně u KarenD a to 4 nááádherné láčky z Forever21.. no, jsem z nich unešená!:) Zatím jsem se k nim nedostala, ale nesmírně se těším, až je nalakuji :) O většině se zde (snad) dříve nebo později dočtete ;) Máte s něčím z mých nákupů zkušenost? Podělte se:)

Spotřebováno za duben 2013
Co mě ale obrovky těší je tato fotka! Je na ní (pro mě) neuvěřitelných 17 spotřebovaných výrobků! To se mi ještě nepovedlo.. a většina jsou, teda byly v plném balení :) Jdeme je krátce shrnout.
schauma - Šampon Push-up volume pro větší objem - šampóny od schaumy mám poměrně ráda (možná jste si toho už i všimly:)) a tento mi vyhovoval snad ze všech nejvíce. Vlasy jsem po něm měla opravdu nadýchané, méně se mi mastily.. žádné lupy, byla jsem s ním spokojená :) Jinak je určen pro jemné, slabé a unavené vlasy.. a neobsahuje silikony ;) Klidně se k němu v budoucnu vrátím.
schauma - Balzám Push-up pro objem - balzám se stejné řady. Opět, nemám co bych mu vytkla.. Používala jsem je najednou, takže za mou spokojenost mohou oba dva, tedy chvála u šamponu platí i pro tento balzám. Navíc slibuje až 3x snadnější rozčesávání.. nevím jestli je až tolikrát snadnější, ale neměla jsem sním žádný problém. Opět, klidně si ho ráda koupím znovu.
3x vzorečky vůní - Moschino I love love - moc pěkná svěží citrusová vůně, ráda jsem ji nosila, ale vůní mám doma tolik, že je snad nestihnu nikdy spotřebovat :D Takže si ji pravděpodobně kupovat nebudu, ale voněla hezky, to ano.
David Becham Intimately for woman - absolutně nemůžu identifikovat vůni, ale na mě byla poměrně výrazná a těžká, tahle mě tedy nepřesvědčila.
Avon - City rush for her - poslední vzoreček.. a to je naopak neuvěřitelně sladká vůně, takové moc ráda nemám, ale tahle mi nevadila.. naopak mi bylo docela líto, že už mi došla. 
Dermacol - Čistící a odličovací pleťové ubrousky - mé druhé vypotřebované balení. Tentokrát jsem si ho vypotřebovala úplně sama (minule mi dost pomohla mamka) a musím říct, že tyhle tedy už NEE! Za prvé mi hrozně vadí parfemace.. a za druhé toho moc neodlíčí :/ Udělá z Vás klasickou pandu, takže se musíte doodlíčít ještě něčím spolehlivějším. Za mě téměr k ničemu..
La Roche-Posay - vzoreček Physiological micellar solution - vůbec poprvé jsem vyzkoušela opěvované micelárky. Nijak mě nedráždila, odlíčila celkem spolehlivě.. ale, já nevím.. neměla jsem s ní pocit úplně 100% odlíčení, radši použiji 3 různé odličovací přípravky než jeden univerzální. Ale jinak jsem s ní problém neměla:)
Goldwell - vrozeček šampónu a kondicionéru - u tohodle si prostě netrofnu hodnotit, za jedno použití opravdu nic nepoznám. Ale žádný zázrak mi na vlasech nevytvořily, takže pro mě klasické šampóny.. jen byl teda docela "porod" ty pytlíčky ve vaně naříznout.. vůbec to nešlo :D
Balea - Tělový krém kokos - co říct, byla jsem s ním strašně spokojená! Miluji vůni kokosu, takže se k němu klidně i vrátím, pokud ho nepřestanou vyrábět.. což by byla rozhodně škoda.. recenze ZDE
Givenchy - vzoreček Skin softening intensice moisturizer - tento vzoreček jsem měla asi na třikrát, takže opět nechci nijak extra hodnotit, ale myslím, že celkem slušně hydratoval, na druhou stranu mi ale celkem smrděl.. a mazat se něčím co mi smrdí, to asi nee :)
Lilibe - Odličovací tampony - Asi jsem našla svole nejoblíbenější odličovací tamponky. Vyhovují mi úplně maximálně.. navíc stojí pár kaček (tyto 120ks myslím něco kolem 25,-) a i když kolikrát denně spotřebuji třeba 4, tak si myslím, že se to stále vyplatí.. rozhodně si je koupím znovu!
Oriflame - Šampon & kondicionér 2 v 1 - snad stoletý šampón, který už jsem ani nechtěla používat, proto jsem s ním čistila pouze štětce, na které bohatě stačil. Myslím, že už se snad ani nevyrábí:)
Corine de Farme - Eau de Rose tonizující a uklidňující voda - Měla jsem ji neuvěřitelně ráda! Jen škoda, že už se u nás sehnat nedá:/ Klidně bych si ji znovu koupila. recenze ZDE
Fa Nutriskin moisturising Acai berry - tento sprcháč jsem měla taky hrozně dlouho, měla jsem ho u taťky snad rok, takže jsem ráda, že je také konečně pryč :) Byl to obyčejný sprcháč, žádný zázrak ani propadák ;)
Essence - 24h ochranný balzám na ruce caramel hot chocolate - krém ze zimní limitky a já je dodělávám v dubnu:) nevadí, měla jsem ho ráda.. voněl mi trochu jako termix:) Když bude další nějaká zimní limitka, určitě se po nich kouknu:) malá recenze ZDE
Ebelin - Odlakovač bez acetonu s vůní mandlí - Další spotřebovaný odlakovač.. tentokrát se mi s ním ale stala drobná nehoda, proto jsem ho dodělala poměrně rychle. V den svého maturitního plesu jsem si zhruba 1/3 odlakovače vylila na nohu a koberec.. prostě se dařilo:) Je to normální odlakovač, koupila jsem si už i další balení.. líbí se mi hlavně to, že tolik nesmrdí, proto po něm sahám poměrně často ;)

Fíha, konečně jsem se dobrala až na konec! Jestli jste to někdo přečetl celé, tak Vám tleskám.. v dubnu toho bylo opravdu hodně:) Celkem jsem tedy na +3 výrobcích, což je naprosto skvělé!!! :) Bojím se ale, že už to jen tak nezopakuju :D A na konec zase porovnání obou krabiček ;) Tentokrát vypadají skoro stejně plně, dokonce i ta se spotřebovanýma věcma vypadá o něco plnější.. krásný pohled, nemyslíte? :)

Co Vaše měsíční statistiky, vedete/nevedete? Máte s něčím ze zmíněného zkušenost?
užívejte víkendu, Luci

6 komentářů:

  1. pískové laky od G.S jsou jasnéa skvělé, a šampon na štětce je asi fajn a jemný, co? Taky na štětce takový potřebuju! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na štětce jsem chtěla hlavně nějaký levný.. a tenhle je zrovna i pro miminka, tak co by ublížil štětcům :) Myslím že stál kolem 50,- a štětce čistí naprosto bez problému:)

      Vymazat
  2. ahoj, mám strašne mastiace sa vlasy a strašne veľa lupín..myslíš že by mi ten šampón pomohol alebo si mám radšej kúpiť nejaký z lekárne ktorý je určený práve na môj problém?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojda, tak to si opravdu netroufnu ti poradit.. já sama mám strašně jemné vlasy, které musím obden mýt, protože se mi u kořínků poměrně rychle mastí.. s tímto šampónem jsem to zvládla i ten jeden den navíc.. a lupy mám většinou po ovocných šampónech nebo obecně, když už nějaký šampón používám dlouho.. ale jestli by se tento šampón hodil na tvé vlasy? opravdu netuším, jak jsem psala, primárně je určen pro jemné, slabé a unavené vlasy. ale "majlant" rozhodně nestojí, tak by tě jeho koupě nemusela z tohodle pohledu úplně mrzet, ale i tak.. možná bych doporučovala spíše nějaký šampón "více specializovaný" šampón pro tvůj typ vlasů.

      Vymazat
  3. 17 kousků, to ti závidím :D. Jediné, co jsem si pořídila také je korálový pískový lak :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obávám se, že takové číslo je zde poprvé a taky naposledy :D ten korálový lak je opravdu nádherný:)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...