pátek 24. května 2013

Maturitě odzvonilo a já jsem zpět! :-)

Zdravím Vás všechny! :)
Ani nevíte, jak jsem ráda, že konečně už "můžu" psát zase na blog a trochu se mu věnovat:) Já mohla i předtím, ale svědomí mi to nedovolilo :) Přecijen maturita je další velkou životní zkouškou (první byla autoškola) a já nejsem zrovna učící se typ, ale dobře to dopadlo!!! :) Řekla bych až překvapivě hoodně dobře, takové výsledky jsem nečekala :) Celkově mám maturitu za krásných 7 (alespoň si to myslím, např. z češtiny mám jen výsledky dílčích zkoušek, nikoli výslednou známku, ale na jedničku by mi to dát mělo:)) z celkových 5 známek:) Ano, já se musím pochlubit :D Ne, musím říct, že to bylo i hodně o štěstí, ale to k tomu také patří :)

Zdroj: zde

Nicméně, není to poslední velká zkouška, která mě letos čeká.. ještě jsou přede mnou samozřejmě přijímačky na vysokou školu, které jsou opravdu pekelně těžké. Ale řídím se heslem "Nedovol aby tě strach z prohry vyřadil ze hry", takže se o to ještě poperu! :) Ale co se řýče přispívání na blogu, tak už se bát nemusíte, mám v zásobě tolik námětů na články, že se do toho musím vrhnout co nejdříve:) Takže ode dneška jsem již zpět a v plné síle :)

Pro dnešek by to bylo asi vše, chtěla jsem jen dát vědět, že odteď už tu bude zase normální režim :) A hned zítra se můžete těšit (snad budete:) :D) na opožděné spotřebováno za měsíc duben ;) 

Děkuji všem, kteří mi v minulém článku popřáli hodně štěstí, asi to opravdu pomohlo! A taky Vám děkuji, že za dobu, co jsem nepřispívala jste stále navštěvovali můj blog, nikdo z pravidelných čtenářů neubyl, naopak ještě nějací přibyli.. jste prostě skvělí!!!! :) Nechtělo by to odměnu? Já myslím, že ano :) Ale nemám nápady, tak mi dejte do komentářů vědět, o co byste si třeba rády (předpokládám:)) zasoutěžily :)

PS. pokud máte nějaký dotaz ohledně maturit (třeba budoucí maturanti), klidně ho napiště do komentářů, ráda Vám odpovím ;)

Zatím se mějte krásně, čerstvá maturantka (:D) Luci

9 komentářů:

  1. Gratuluju a přeju hodně štěstí s přijímačkama :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to gratuluji, na tvé články se těším :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem a zatiaľ závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji.. určitě ti budu zanedlouho taky gratulovat ;)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulace. Moje ségra je má už taky za sebou, takže vím, jaké jsme měli s ní nervy :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nervy to byly opravdu velké, ale stálo to za to! děkuji a posílám gratuluci i tvojí ségře;)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...