pondělí 1. dubna 2013

Nákupy vs. spotřebováno za březen 2013

Zdravím všechny!
Tak jak dneska, přežily jsme všechny? Doufám, že ano :) Měsíc se s měsícem sešel a je tu další kosmetické shrnutí.. tak neskutečně to letí, ta měsíc už maturuji, ach jo:( Ale nic, to není náplní dnešního článku:) Musím říct, že jsem se v nákupech tak do půlky měsíce opravdu držela a vypadalo to nadějně, pak se to ale nějak zvrtlo... :D Podívejte se sami:)

Nákupy za březen 2013

To množství je opravdu hrozné, ale musím to vysvětlit.. není to totiž tak hrozné, jak se na první pohled zdá:) Celkem jsem napočítala 51 věcí (hups..), ale z toho jsem si koupila pouhých 17 věcí, jenom 17!!! :D A jak je to možný? Velkou pěnu (dole) mi koupila mamka, to jsme na 18 a zbytek.. zbytek jsem vyhrála přátelé:) Nějak se mě štěstí prostě drží:) Mnou koupené věci jsou na fotce vlevo, hranicí jsou opět odličovací tamponky:) Od nich napravo jsou už výhry. První z nich - Nude Magique BB od L´Oréalu, na FB jsem se přihlásila do náboru testerek, tak nějak jsem na to už zapomněla, ale na začátku března jsem zjistila, že mě vybrali.. tak jsem z toho měla poměrně radost, protože recenzí moc nebylo, ale postupně pak mé nadšení upadalo a když mi balíček nepřišel už 14 dní, tak jsem na to opět zapomněla.. ale minulý týden přišel a tak ho poctivě přes prázdniny zkouším, v dohledné době se tu objeví recenze. Další výhrou byla řasenka od Essence, konkrétně u Martiny na blogu:) Žádnou Essence řasenku jsem zatím neměla, tak ráda vyzkouším:) Dále jsem vyhrála u Nelky soutěž s Biodermou. A co jiného jsem si měla vybrat, že proslulou micelárku:) Od Biodermy jsem zatím nic neměla, tak moje volba byla víceméně jasná:) A to nejlepší nakonec.. zbytek totiž je výhra od Katky, pokud dobře počítám, tak na fotce je to 30 kusů kosmetických věcí! neuvěřitelné! Když jsem rozbalovala balíček, tak jsem ani nevěřila kolik toho tam opravdu je!:) Je tam plno vzorečků, takže už se těším, až všechny vyzkouším:) Součástí ceny byla i poměrně velká kosmetická taštička a vzorky pánských vůní, které mají už svého majitele:) No, udělalo mi to opravdu obrovskou radost, všechny výhry! :) A radost jsem si udělala i já, své nákupy nijak komentovat nebudu, většinou jsou to věci do zásoby, ale co jsem opravdu musela vzít byl Lumi Maguique od L´Oréalu, když mi přišel slevový kuponek na tento MU, tak prostě musel být můj, hned! :D Toť k nákupům, i když spíše novinkám, asi vše:) Zajímá vás něco? Dejte vědět do komentářů:)

Spotřebováno za březen 2013

Spotřebovaných věco je tentokrát, myslím si, akorát:) Celkem 7 kusů, plných kusů - žádné vzorečky:) Z čeho mám opravdu radost:) A vypadá to, že duben bude asi hodně "plodný" na spotřebované věci, protože mi skoro vše dochází :D A co jsem tedy vypotřebovala v březnu?
NATURALIS - Olejová lázeň Levandule - klasická pěna do koupele. Dostala jsem ji k Vánocům a od té doby ji používala, takže mi vydržela 3 měsíce. Byla taková.. normální, ničím oslnivá. Vonělo po levandulích, docela dost napěnila, ale bohužel moc nevydržela. Mojí koupelovou půlhodinku nevydržela.. ke konci z ní nezbylo už skoro nic. Možná se ke mě ještě někdy dostane, ale sama si ji znovu asi nekoupím.
RYOR - Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť - toto tonikum jsem si moc oblíbila. Pokud nenajdu nějaké lepší, tak se k němu v budoucnu ráda vrátím:) recenze ZDE
L´Oreál Elséve nutrition highlight - Balzám na melíry - tento balzám je taky snad stoletý :D Měla jsem ho u taťky, kde jsem ho používala tak 2-3x do měsíce, opravdu málo, takže jsem ho tam měla taky snad rok.. Melírované vlasy už dávno nemám, takže jsem ho používala jenom proto, že jsem ho tam prostě měla :D Němůžu k němu říct něco více, to bych ho opradu musela používat denně..
Dermacol - Odličovací pleťové mléko - přišlo mi takové průměrné, nemám moc zkušeností s odličovacími mléky, ale nijak zvlášť mi nevadilo. Sice trochu štípalo v očích, ale na jejich odlíčení není určený, byl to spíše takový můj experiment. Momentálně si ho znovu kupovat nebudu, budu spíše hledat v jiných vodách:) recenze ZDE
Lacoste - Toaletní voda Joy of pink - Vydržel mi zhruba 2 a půl měcíse, což je mylím tak akorát na změnu nového parfému:) Tato toaletní voda voněla celkem příjemně, ale moc nevydržela. K opětovné koupi mě nepřesvědčila. recenze ZDE
Garnier - BB crem - Jedno velké KONEČNĚ!!! Ani nevíte, jak jsem se těšila, až tento "zázrak" vypotřebuji.. Používala jsem ho denně snad půl roku a pořád ne a ne ho vypotřebovat.. Ale konečně je to taky a já zase můžu požívat normální krycí a nemasné make-upy:) Asi jste pochopily, že se řadím k něm, který tento tónovací krém nijak nenadchnul, je hrozně mastný, nic nezakryje a byl i na mě trochu tmavší, nicméně se to dalo snést. Samostatnou recenzi jsem nepsala, protože jsem na to jednoduše neměla náladu a navíc toho bylo všude dost :D Znovu už rozhodně NE!
Balea - Krém na nohy Evropa - Já si nohy potřebuji mazat i v zimě.. bohužel se odřu skoro v každých botech, na které nejsou mé nohy aktuálně zvyklé, takže jizvy a suché místa po puchýřích musím mazat permanentně. Tento krém, ač vhodný spíše na léto (obsahuje třpytky), to celkem dokázal ukočírovat, suchá místa mi zvláčnil a zjemnil. Je to limitka, takže už ho neseženu, ale rozhodně se nebojím si pořídit další "baleácký" krém na nohy ;) krátká renceze ZDE

Toť je konec mé měsíční kosmetické statistiky:) Opět dodávám některá čísla: "Nakoupené" produkty: 51 (z toho opravdu mnou koupené: 17); spotřebované produkty: 7; celková bilance: + 44 produktů :D Nebudu komentovat, pokud jste přečetly článek celý, tak víte proč tomu tak je ;) Na závěr dodávám klasickou fotku - porovnání obou krabiček:) Do té s novými věcmi se to ani nevešlo :D


Jak jste na tom Vy s měsíční statistikou? Máte s něčím (z fotek) nějakou zkušenost?
mějte se krásně (a třeba skládejte básně:)), Luci

6 komentářů:

  1. Štatistiku nakúpeného si zatiaľ nevediem, asi by som sa každý mesiac zhrozila, koľko som opäť minula. Zato používať sa darí, tento mesiac to bolo 10 kusov :)

    http://onestepclosertomylife.blogspot.sk/2013/04/spotrebovane-32013.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si jí začala vést s tím, že mě to alespoň donutí ty nákupy omezovat.. ale nějak se to nedaří :D

      Vymazat
  2. Tyjo takových výher, aspoň vím, kdo mi je všechny vyžírá :D Ne teď vážně, moc gratuluju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. promiň :( :D já mám vždycky takové období, kdy se mi výhry sejdou.. a poté je zase na chvíli klid, takže si troufám říci, že teď je řada na tobě! :D držím palce :)

      Vymazat
  3. Teda, ty jsi se v březnu pěkně rozjela:) POkud správně vidím tak na fotce más odličovák na oči od Garnier, tak ten mám taky a je super:) a jinak asi s ničím jiným nemám zkušenosti s tím co máš na fotu:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. trošku... :D ale snad mě trochu omlouvají ty výhry:)
      tak to ráda čtu, snad jsem s ním nešlápla vedle;)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...