čtvrtek 22. března 2012

Miss sporty - 345 & Check matte

Ahoj všem!:)
Dnes tu mám post s dvěma laky najednou.. Ten vínový jsem dostala od spolužačky k Vánocům a druhý, matující jsem si před pár týdny koupila sama.. a až teď nastal čas je oba vyzkoušet ;)


Lak od Miss sporty je v odstínu 345 (jiné značení není?) a je to taková klasická vínová barvička. Ničím vyjímečná není, ale žádnou podobnou ještě nemám, takže proč ne ;) Je to moje první zkušenost s laky od MS a musím říct, že si nemůžu stěžovat...
I když, na první pohled mě zděsil štěteček, je opět poměrně široký, dokulata zastřižený.., ale kupodivu se mi s ním pracovalo víc jak dobře :) Konzistence je klasická, bezproblémová :) Nanášela jsem dvě vrstvy, ale ta druhá lak hodně ztmavila.. Po pravdě se mi líbit více v první vrstvě, která kryla skvěle... ale jsem prostě zvyklá na dvě, tak jsou prostě dvě :D
Jako nadlak jsem nanesla Check matte opět od MS. Byly to mé první matné nehty, takže jsem byla na co celkem zvědavá... a to mě opět nezklamalo :) Ovšem, úplně to zazdila má maminka :D S radostí jsem jí je šla ukázat a ona "No super, ale ještě si dej nadlak, aby se ti to pěkně lesklo.".. bohužel vůbec nepochopila podstatu věci :D Ale mě se to fakt líbilo a stále líbí :)
A co se týče výdrže, to jsem byla nadšená! Vydržel mě neskutečných 5 dní, až poté se začal více loupat, těch pár odloupnutých "růžků" nepočítám, ty už mě nechávají chladnou... Ale byla jsem opravdu překvapená, jak dlouho vydržel :)
Tato fotka je focela nutím třetí den po nalakování. Můžete vidět obtich na prsteníčku, to jsem prostě byla po nalakování moc rychlá a trochu sem si lak poničila, ale jinak lak držel stále naprosto bez problému:) A ještě co se týče barvy, na této fotce mi přijde taková nejreálnější... i když na sluníčku byla o hodně světlejší a sytější, taková skoro až do fialova..:) ale to se mi bohužel zachytit nepodařilo:(

4 komentáře:

  1. Jéé, mně se ty matný nelíbí :D Promiň :D Mně je to vždycky líto, když vidím jak byl lak původně krásně lesklý a pak tohle :D Nojo, je to moda, nemuze se to libit kazdemu :) Kazdopadne barva laku je to krasna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v pořádku:) já to prostě chtěla hrozně zkusit :D samozřejmě to na klasický leský laky nemá, ale zase nemůžu říct, že by se mi to uplně nelíbilo :)

      Vymazat
  2. Krasny odiet :O ale skoda lebo ako matny nejako nevynikne :/ nejake obzivenie by sa asi zislo no :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přemýšlela jsem nad nějakým oživením, ale už se mi nějak nechtělo :D

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...