sobota 31. března 2012

Essence - Viva la green

Ahoj :)
Taky vás tak děsně štve to počasí venku? Mě hrozně, vždyť bylo tak krááásně, taky to mohlo ještě vydržet... ale co naplat.. 
Minulý týden jsem nalakovala lak, který mi připomínal, že už je tady konečně jaro (teď už to zase tak nevypadá:/), vyloženě barvička na jaro jako dělaná:)


Nejsem nějaký extra milovník zelené barvy, ale tento odstín jsem prostě ve stojanu nechat nemohla! A už vůbec nechápu, jak mi doma mohl ležet více jak půl roku bez povšimnutí, než jsem ho konečně nalakovala... protože barva je to opravdu nádherná. Těžko se mi popisuje, přirovnala bych ji k mátový, nebo hodně tmavé mint... nevim :D 
Lakovala jsem dvě vrstvy s nadlakem, ale už v první vrstvě kryl skvěle... ale zvyk je zvyk :) Lakoval se v pohodě, bez problémů... a vydržel, no nevím, nechci kecat... ale mám dojem že po dvou dnech se začal po kusech loupat :( Ale tak na to jsem tak nějak zvyklá, mohla to být i větší tragédie..:)
Je pravda, že je to barva takový výrazná k běžnému nošení, ale všichni mi ji chválili.. a mně osobně se taky hrozně líbila! Prostě krásná jarní barvička :) Určitě se k ní moc ráda jednou vrátím..:) Jinak bohužel netuším, jestli je tento odstín stále v prodeji. Jak jsem psala, lak jsem kupovala už více než před půl rokem, takže opravdu nemám tušení.. Na Essence stránkách ho v nabídce pořád mají, tak by se asi sehnat ještě dal ;)
Co vy na něj říkáte? Líbí se vám tento odstín? :)

13 komentářů:

  1. Vypadá nádherně :D.

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. přesně v téhle barvě sháním kalhoty, moc pěkná barva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to držím palce, aby si je sehnala! je to fakt krásná barva :)

      Vymazat
  3. Pěkná barva.. :) takový chci tričko :D

    OdpovědětVymazat
  4. ♥ má neskutečně nádhernou barvu,po tomhle odstínu od essence se určitě v obchodě podívám :)


    PS: Zvu tě na svou giveaway o parfémy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podívej, snad ho ještě mají..
      jinak děkuji za pozvání, zúčastnila jsem se ;)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...