pátek 17. července 2015

Rimmel Rita Ora - 703 White Hot Love & Colorama - #46

Přeji pěkné páteční dopoledne:)
Zase nám začaly ty vedra, tak snad máte lepší plány než já. Já si asi budu zase muset napustit dětstký bazének a lehnout si do něj s nohama venku:)) Nic jiného mi totiž v tom horku nezbývá :D A pořád lepší než nic, že.. o tom, jak to asi vypadá, se radši zmiňovat nebudu :D
K horku a opálené kůži samozřejmě patří nalakované nehty. Konkrétně tyto jsem nosila loňské léto a přišly mi úplně super. Hezky s nimi vynikla opálená kůže. Pro tuto manikůru jsem zvolila kombinaci matného bílého laku společně s jemnými tělovými třpytky.


Bílý lak od Rimmelu z kolekce Rita Ora někteří milují a jiní k němu mají výhrady. Byla jsem sama zvědavá, jak obsojí u mě. Svuj tehdejší bílý lak jsem musela vyhodit a nějaký doma určitě každá lakomaniačka musí mít:) Musím říct, že pigmentovaný je opravdu velmi dobře. Nemám ráda takové ty pseudobílé laky, u kterých se plného krytí nedočkáte ani ve třetí vrstvě. Tohoto jsem nanášela vrstvy dvě, ale to pouze proto, že lak v první vrstvě dělal trochu díry. To je asi jeho jediné mínus. Jinak se mi lakoval moc hezky a celkem i rychne schnul.


Přes něj jsem se rozhodla ještě nalakovat velice jemný efektový lak. Je od Coloramy a má takový tělový nádech. Spodní bílou nepatrně zabarvil a dodal jí šmrnc pomocí miniaturních tělových částeček. Pro větší efekt jsem ho nanesla taktéž ve dvou vrstvách a topcoat na vrch už jsem nepřidávala. Nehty se leskly i bez něho. Tento efektový lak se mi nanášel naprosto bez problému.


Co se výdrže týče, tak v poznámkách mám, že byla naprosto famózní! Slézal mi spíše ze špiček, než že by se odlupoval. To asi vlivem toho, že jsem ho nosila na dovolené u moře. První větší odloupnutí přišlo až 15.den po nalakování! Jo, tak dlouho mi vydržel, nekecám! Byla jsem tím sama velmi překvapená a to velice příjemně. Určitě jsem toto kombo nelakovala naposledy, protože si myslím, že na nehtech působí velice lichotivě a ta výdrž... no nebudu se dále rozplývat, myslím, že můj názor je více než jasný:)

Jak vy jste na tom s laky Rita Ora? Jakou barvu nejraději nosíte v létě?
mějte se hezky, Luci

14 komentářů:

  1. Žádný jsem neměla, ale odstíny mají vážně krásné :). Měla jsme totiž kdysi pár Rimmel laků a vždy jsem byla hrozně zklamaná. Strašně rychle vyschly :(.
    Jinak včera jsem náhodou narazila na tvůj instagram a překvapilo mě, že taky studuješ v ostravě. Konečně nějaký beauty lover i v Ově, haha :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, ty tam taky studuješ? :)) Já jsem žádného beuaty lovera, jak píšeš :D, ještě nepoznala/nepotkala :) Tak pokud bys chtěla parťáka na nějaké to čumendo po obchodech, nebo jen na kávičku, já se hlásím :) :D

      Vymazat
  2. 15 dni? To mi jeste zadny takovy lak nevydrzel.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Bílý lak Rimmel mám taky :) pěkné nehty

    OdpovědětVymazat
  4. Přihlásila jsem se do pravidelných čtenářů,máš super blog! Jinak tyhle laky od Rimmelu mám ráda :)
    denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já teď nosím samé výrazné barvy, mám v zásobě nové laky od essie, tak mám na celé léto vystaráno :) Tenhle je ale taky nádherný a ta výdrž mi teda vyrazila dech, to mi snad nikdy takhle dlouho žádný lak nevydržel! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je krása, nosila jsem výraznější barvy, ale teď na podzim mám náladu spíš na nude odstíny!
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. krásný odstín :) od rimmelu mám laky nejradši.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. žádný lak od RO nemám, ale tyhle vypadají super ! Rimmel má fajn laky

    OdpovědětVymazat
  9. Lak vypadá krásně, ale já osobně mám radši, když mám na nehtech lak s hladkým povrchem :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, pozývam ťa na GIVEAWAY na blogu mojej sesternice :)

    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. krasna farba! ja som nemala ziaden ale tento ma laka :)

    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu ROWENTA a vyrobky DOVE :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...