sobota 4. července 2015

Rimmel - Extra Super Lash Buiding Mascara, dostín 101 Black Black

Ahoj, přeji vám pěkný parný víkend!
Já nevím jak vy, ale já tyhle vedra příliš nemusím.. Pro mě je ideální léto do 25°C s větříkem, kdy se člověk nepotí jako vrata u chlíva a je mu příjemně..:D Vzhledem k tomu, že se nemám ani kde smočit, tak radši tyto dny trávím doma, kde je prostě nejlépe (celý den mi do pokoje sluníčko nesvítí, jsem to vyhrála :D). Jak to máte vy?
Dneska se podíváme na jednu drogerkovou řasenku, kterou už mám nějaký ten pátek vypotřebovanou.. aneb doháním resty:) Už strašně dlouho jsem si sama nekoupila žádnou řasenku, možná už tak 2 roky. Fakt :D Buď je vyhraju, nebo dostanu nebo jsou třeba zdarma k nákupu. Po pravdě, ani nevím, po které bych momentálně sáhla. I tato se ke mě dostala díky výhře, tak se na ni jdeme podívat.


Extra Super Lash Building Mascara od Rimmelu je řasenka, která slibuje prodloužení, zvýraznění a oddělení řas. Podle popisu vcelku univerzální řasenka. Obsahuje hydrogel, který napomáhá přinavosti a rychlejšímu schnutí a zároveň jejím vrstvením se docílí přirozeného efektu. Toť z oficiálního popisu. A čím souhlasím a s čím ne? Já mám svoje řasy poměrně dlouhé, ale nevýrazné a ráda bych je měla o něco hustší. Tato řasenka, ač slibuje prodloužení, se mi nezdála jako nějaká extra prodlužovací. Což mě osobně nevadilo, ale slibuje to, takže za to pochvalu nedostane. Řasy ale zvýraznila hezky a oddělila je, nijak zvlášt řasy neslepovala a opravdu zasychala celkem rychle, žádné obtiskávání se nekonalo.


Kartáček má kuželovitý tvar, který se směrem ke špičce zužuje. Abych řekla pravdu, nepracovalo se mi s ním úplně nejlépe. Tím, že se konec zužuje, se mi špatně dostávalo k řasám ve vnitřním koutku, kam se příliš řasenky nedostávalo a ve výsledném efektu to bylo i celkem viditelné. Ve vnějším koutku jsme měla řasy krásné, ale ve vnitřním skoro jako bych žádné neměla. I spodní řasy se mi s ní nemalovaly úplně nejlépe, ale pořád lépe, než ty ve vnitřním koutku. 


Tady to již můžete vidět na fotkách. Bez řasenky, s jednou vrstvou a s finálními dvěma vrstvami, které jsem běžně nanášela. Na fotky jsem se snažila nalíčit řasy co nejlépe, takže jsem si vyhrála i s vnitřním koutkem, ale i tak je patrné, že tam jsou řasy mnohem méně zvýrazněné. Taky je celkem vidět, že řasy se mi nijak zvlášt neprodloužily, pouze zvýraznily. Celková výdrž řasenky byla v pořádku, až na to, že ke konci už celkem opadávala pod oči. 
Jak bych ji zhodnotila celkově.. Mně řasenka dělala hezké výraznější, avšak stále přirozené řasy, takové jaké já preferuji. Avšak nesplnila úplně všechny své vlastnosti, které by měla mít. Navíc se mi s kartáčkem nepracovalo úplně nejpohodlněji. Jaký je konečný verdikt? Pokud máte podobný typ řas jako já a měly jste už někdy podobný kartáček a pracovalo se vám s ním hezky, klidně do ní běžte! Pokud však hledáte převážně prodlužující řasenky, nad touto bych úplně neuvažovala.. Na druhou stranu řasenka za 100Kč vás asi úplně nezruinuje, patří rozhodně mezi ty levnější. 

Máte s touto řasenkou zkušenosti? Jaké řasenky vyhledáváte vy, prodlužující/zahuštující?
mějte hezký den, Luci

13 komentářů:

  1. Řasy pěkně zvýrazní :) Mě se taky podařilo za poslední dobu vyhrát 3 řasenky :D

    OdpovědětVymazat
  2. No ale na řasách vypadá krásně. Teď jen nevím, jestli je to zásluha řasenky nebo jestli máš tak krásné řasy od přírody :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou i řasenky, které mi dělají řasy docela hrozné.. Viděla bych to tak půl na půl :)

      Vymazat
  3. Já mám taky docela dlouhé řasy, ale ne příliš husté.. Dávám proto přednost objemovým řasenkám. Od Rimmel jsem vlastně žádnou neměla, moje nejoblíbenější je Better than sex od Too Faced, ale ta cenaa.
    A s tím počasím souhlasím, taky mám raději takové příjemné teplo. Tohle už je moc :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky radši volím objemovky, ale jak jsem psala, řasenku jsem si nekupovala dost dlouho, takže používám, to co se ke mě dostane :D
      O Better than sex jsem toho četla už hodně. Docela mě zaujala, ale celkem mě odrazuje co velmi brzké vyschnutí, o tom už jsem taky četla celkem dost...

      Vymazat
  4. Dva roky si nekoupit řasenku? To bych nevydržela:-D Já spíš než prodloužení u řasenek preferuji zvýraznění, takže myslím, že za ty peníze by se dala zkusit, navíc se mi ten efekt na Tvých řasách líbí:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne rasy zvyrazni. S timto kartackem jeste zkusenost nemam.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem od Rimmelu tu voděodolnou a taky mi přijde taková že nenadchne, neurazí, jak říkáš, pro přirozené řasy ideál:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se to celkem líbí, ale zase jestli se ti nenandavá dobře, tak to bych se s tím neštvala . :)

    OdpovědětVymazat
  8. rozmýšľala som nad skúsením inej, ako Maybelline The Colossal Volum' Express, ktorú používam už asi viac ako 5 rokov (myslím, konkrétne značku a druh), však s touto som nadmieru spokojná a asi ju nevymením, kým ju neprestanú vyrábať :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  9. na očiach vyzerá celkom dobre, ale ja absolútne neviem s takýmto tvarom kartáčiku pracovať, mala by som úplne zlepené riasy :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  10. Jej, moja oblubena riasenka. S prestavkami sa k nej vraciam uz roky.
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
  11. Tuto řasenku jsem zkoušela. Jednu dobu to byla jedna z mála, která mě nedráždila. Ale jinak nic moc. Hrozně se mazala a opadávala, efekt nic moc.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...