pondělí 13. července 2015

Bourjois - Odličovací micelární voda na obličej a oči

Přeji krásné pondělní den všem:)
Doufám, že jste vstoupili do nového týdne tou správnou nohou:) Já jsem přesedlala ze školního procesu do toho pracovního, protože minulou středu jsem úspešně zvládla zkoušku a od té doby mám relativně prázdniny. Které však strávím v práci :D Ale co, víte jak to je - bez práce..... :) 
Dneska se podíváme opět na zástupce z řad odličování. Co si budeme povídat, tato kosmetika se spotřebovává snad nejčastěji, alespoň tedy u mě tomu tak je a vzhledem k mému skluzu v článcích je tu zase jedna micelárka.


Tato micelární voda od značky Bourjois se ke mě dostala prostřednictvím časopisu Elle, ve kterém byla přibalená. Po pravdě ani nevím, jestli bych jinak měla možnost ji vyzkoušet, protože k pleťovce této značky se úplně běžně nedostávám. Ale už teď můžu říct, že je to škoda. Protože tato "micka" za to stojí! :) Micelární voda je hypoalergenní a bez parfemace. Je tedy vhodná i pro citlivější pleť. Já ji používala zejména na večerní dočištění a ranní vyčištění pleti. Na úplně odlíčení jsem ji také zkusila, ale obvykle tento postup v odličování nepreferuji. Na dočištění je úplně bezvadná. Jak jsem již psala, je bez parfemace, na pleti mi nijak nevadilo. Stáhla zbytky makeupu a na pleti nijak nelepila. 


Co s týče celkového odlíčení, tak také nebyla špatná. Na oči je třeba dát trochu větší důraz, hlavně řasenku odličuje trochu déle, ale taky se dá. Co bych ještě ráda vyzdvihla je balení. Když jsem časopis s touto micelárkou otevřela, balení bylo trochu mokré a ulepené. Řekla jsem si "ajéje", ale vhledem k tomu, že jsem s "mickou" nikam necestovala (radši:)), nakonec to ničemu nevadilo. Naopak bych vyzdvihla víčko s klasickou bourjoisáckou kuličkou, díky které se micelárka velmi pohodlně otevírá. 
Celkově musím říct, že jsem byla s micelární vodou spokojená a jsem rozhodnutá zkusit i další produkty na pleť od této značky - jen na ni ještě někde narazit:)

Co vy a micelárky? Máte zkušenost konkrétně s touto?
mějte se hezky, Luci

10 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, vlastně jsem neměla z pečující kosmetiky od Alverde ještě nic. Ale micelárky mám ráda, hlavně Biodermu, kterou používám už pár let :).

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá docela fajn :) Já se teď konečně hodlám pustit do micelárky od Garnier :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Bourjois pleťové kosmetiky jsem neměla ještě nic, ale micelárka vypadá dobře, takže až trochu zredukuji zásoby, tak bych si ji mohla pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem jí měla a také díky Elle časopisu, ale to už je poměrně dávno. Nejvíce mi vyhovuje micelarka od L'Oreal, potom od Biodermi.

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím mi nesedla žádná micelárka. Škoda, že jsem ji v časopisu nepotkala taky.

    OdpovědětVymazat
  6. Já s ji koupila před odjezdem a nechala doma, tak teď jsem na ní zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nikdy si ji nezkoušela, ale kamarádka si ji nemůže vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Konkrétně s touto zkušenost nemám. Zrovna jsem dopotřebovala Garnier s růžovým víčkem, vyhovovala mi jak na pleti, tak při odlíčení a teď mám z řady Vegetal od YR a ta je taky super :)

    OdpovědětVymazat
  9. this is a very good blog, and it looks very cool

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...