čtvrtek 18. června 2015

Odličování s L'Oréalem (řada Sublime Soft)

Ahoj všem.
Po kratičké odmlce jsem zase zpátky:) Dneska to bude hned o dvou produktech najednou. Mám je sice již dávno vypotřebované, ale znáte mě, vždy chci všechno dohnat.. Navíc jsou oba ze stejné řady, tak mi přišlo fajn, je spojit a publikovat v jednom článku. Jedná se tedy o odličovací produkty značky L'Oréal, konkrétně z růžové sady Sublime Soft. 


 L'Oréal - Sublime Soft Micelární voda
Jako první na řadu přichází micelární voda, již poměrně známá a většinou poměrně dost oblíbená:) Musím říct, že i mě zaujala a byla jsem s ní moc spokojená. Je víceméně bez parfemace, nikdy mě nijak nedráždila. Co mi možná trošku vadilo, bylo mírné lepení, ale to pozoruji u většiny micelárních vod. Ale vzhledem k tomu, že je primárně používám k celému odlíčení, ale k dočištění pleti po aplikaci odličovacího mléka a očního odličovače, tak mi to nijak zvlášť nevadilo. Abych to upřesnila, pleť si odlíčím ještě před tím, než jdu do sprchy, ale dočistím ji až po sprše a hned po dočištění nanáším krém, takže nějakou lepivost nemám kdy vnímat:) Zkoušela jsem se s ní ale samozřejmě i odlíčit a vůbec nebyla špatná. Poměrně rychle a efektivně stáhla make-up, dokonce mě zaujala více, než její slavná kolegyně od Biodermy. Ještě bych dodala, že tato micelární voda je určená pro suchou až citlivou pleť, přičemž já mám spíše normální až smíšenou a vůbec ničemu to nevadilo. Vůbec jsem nezpozorovala něco, co by naznačovalo tomu, že tato voda není primárně určená pro můj typ pleti. Celkově jsem tuto micelárku moc ráda používala a klidně se k ní v budoucnu ráda vrátím.


L'Oréal - Sublime Soft Zjemňující čistící péče, Odličovací pleťové mléko
Jako druhý produkt této řady jsem vyzkoušela pleťové mléko. Opět pro suchou a citlivou pleť, ale zase.. myslím, že po něm můžete sáhnout i vy s podobnou pletí jako mám já. Mléko je velmi jemné příjemné parfemace, v ničem mi nevadila a klasické konzistence. Jak jsem již psala, odličovací mléko používám ještě přes sprchováním, mléko během té doby pleť hezky hydratuje, pleť nijak nepne, je hezky uvolněná a po dočištění výše zmíněnou micelárkou je hezky jemná a připravená na další hydrataci v podobě krému. Co se týče odličování, tak nevím, ale já mám pocit, že jsou na tom všechny mléka vesměs stejně.. Ano, odlíčí, ale není to poslední krok v odličovací proceduře, vždy je potřeba ještě pleť něčím dočistit. Většinu makeupu mléko stáhne, ale aby bylo odlíčení 100%, nesmí být posledním produktem.. To je můj názor. Pro někoho tedy může být mléko zbytečné, ale já jsem na to tak zvyklá. Zatím jsem třeba nepřišla na chuť "mokrému" odličování pomocí různých gelů/olejíčků/pěn.. Nevím, vůbec mě to neláká, vzhledem k tomu, že se ani neodličuji v koupelně:) Celkově musím říct, že toto mléko bylo průměrné, neměla jsem s ním žádný problém, ale odličovalo stejně jako většina ostatních mlék, ničím extra mě nedostalo. 

Co vy a odličování? Jaký způsob preferujete?
mějte se hezky, Luci

4 komentáře:

  1. Micelárku jsem měla a byla vážně super. Odličovací mléka ale nesnesu, nevím proč, ale nikdy mi nevyhovovaly. Asi dva roky jsem na odlíčení používala ubrousky, oči odlíčila dvoufázovým odličovačem, poté čistící pěna a zakončila micelárkou (většinou Bioderma). Ted jsem si ale pořídila odličovací olej, tak jsem zvědavá, jak mi tento nový způsob bude vyhovovat :).

    OdpovědětVymazat
  2. Micelarni vodu bych rada vyzkousela, ale ted prave pouzivam dve a to garnier a biodermu.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zjistila, že úplně nejradši mám micelárky. Dřív jsem používala jen odličovací mléka, pak odličovací oleje, pak micelárky a když se nad tím zamyslím, tak micelárky u mě vedou - pro mě nejlepší ta od Nivei :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžu si pomoct, ale ta mi úplně strašně smrdí po alkoholu.. a nějak se přes to nemůžu přenést, ač jinak není vůbec špatná..

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...