sobota 20. června 2015

Gabriella Salvete Sugar Enamel - 06 Galaxy

Ahoj ahoj, přeji vám příjemné sobotní dopoledne:)
Pokud bych měla říct jednu drogerkovou značku, která mě fakt baví.. a to ve více ohledech, tak je to rozhodně Gabriella Salvete. Už jsem toho od nich vyzkoušela docela dost a asi nikdy jsem nebyla vyloženě zklamaná. A jejich kolekce laků, no řekněte.. kdo by se do nich "nezamiloval".. určitě máte alespon jeden jejich lak:) Já bych je měla nejradši všechny, ale rozum mi to zakázal, takže třeba z kolekce Sugar mám laky dva a dneska vám jeden z nich ukážu:)


Už je to možná i rok, co GS přišla s řadou Sugar Enamel na trh. Ale znáte mě, já vždycky chodím se vším strašně pozdě:) Ale jsem opravdu ráda, že tyto řady laků nejsou pouze sezónní záležitostí, ale že se dají stále sehnat:) Jako první jsem si koupila krásného modráska v odstínu Galaxy. Odstínově to až královská modrá se spoustou bílých částeček, jak je u Sugar laků zvykem.


Aplikace laku byla trochu horší, než jsem úplně očekávala. Lak je sice konzistencí tak akorát, ale hodně stéká k okrajům nehtů, je teda si potřeba dávat pozor, abyste pak nebyly jako "čuňátka" se špinavou kůžičkou:)) I ty částečky se na nehtu poměrně špatně uchytávaly, všechny se shlukovaly společně uprostřed nehtu, bylo je tedy potřeba lehce naťupkat i jinam. To bylo možná zapříčiněno i tvrdším štětečkem, který dokonce rozryl i podlak :O


Lakování sice nebyl žádný med, ale odměnou za to mi byla skvělá výdrž. Tento lak mi prosím vydržel na nehtech v parádním stavu celých 5 dní! Tomu říkám fakt wow, paráda!:) Lak kryje ve dvou vrstvách, krásně se sám o sobě leskne, ale díky částečkám zanechává hrubší povrch, takže jsem na něj nanesla ještě vrstvu topcoatu.
Z aplikace jsem byla docela zklamaná, šlo to celkem špatně, ale když jsem viděla, jak ten lak krásně drží a jak krásný je, tak jsem mu to i ráda odpustila:) Je dobré se psychicky připravit na to lakování a pak už to nebude tak hrozné :)

Co vy a kolekce laků od GS? Jaká je vaše oblíbená?
mějte hezký víkend, Luci

12 komentářů:

  1. Já mám moc ráda tyhle laky, hlavně díky výdrži, takže je používám často :) Jinak tenhle má úžasnou barvičku.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám moc ráda tyhle laky, hlavně díky výdrži, takže je používám často :) Jinak tenhle má úžasnou barvičku.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten je nádherný! Navíc miluju modrou barvu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Od GS jsem zatím měla jen jeden lak a to z té glitrové řady, myslím, že to byl odstín lila a byl oblíbenej moc, ten jsem i vypotřebovala :) A teď se mi z té matné řady líbí bílý lak

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se teda vůbec nelíbí :( Celkově se mi efekty, které GS laky mají nelíbí.. nikdy jsem neměla žádný pískový lak, a ani ty třpytivé mě neberou. Dávám přednost klasice a nosím jen "obyč" laky bez shimmeru, třpytek a podobných efektů :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, já takovéhle laky s různými efekty vyloženě vyhledávám :) Někdy i obyčejný krémový lak ozdobím nějakým efektovým. Ale zase, když mám chuť vyloženě jen na krémovku, tak se nestačím divit, jak relativně úzký výběr mám.. většinou sahám právě po těch shimmerových, glitrových atd.:)

      Vymazat
  6. Tento je opravdu velice pekny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ježiš, tak ten lak je naprosto boží! ♥

    OdpovědětVymazat
  8. tiez mam tento v tmavej ružovej farbe ale nepouživam ho moc sa mi nepači

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som mala naposledy od GS kolekciu Stars no to lakovanie/odlakovanie bolo fuška ale ten krásny výsledok na nechtoch stal za to, táto tvoja farba vyzera uužasne !!!!

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...