středa 4. února 2015

Nákupy vs. spotřebováno za leden 2015

Ahojte!
Po měsíci jsem zase zpátky:) Zkouškové bylo tentokrát opravdu náročné a nějak jsem nedokázala vtěsnat blog mezi všechno ostatní :( Mrzí mě to, ale když to nejde jinak.. snad vám to tedka alespon trochu vynahradím:) Budu se snažit najet zase na nějaký pravidelná mód:)
Se začátkem nového měsíce se pojí i kosmetická statistika. Takže asi víte, co vás dneska čeká:) A musím říct, že jsem konečně se statistikou spokojená, utrácela jsem totiž úplně minimálně (ale na nových věcech to není vůbec znát :D), takže se na to pojďme podívat:)


Nákupy za leden 2015
Leden byl ve znamení neutrácení a plánuji to tak i v únoru, jsem totálně finančně vyšťavená :D Takže za tento měsíc jsem utratila jenom 267Kč!!!! Nesedí vám to s plností krabičky? Není se čemu divit :D Mám celkem 45 nových věcí a utratila jsem za ně 267Kč? Jsem kouzelník co:) Ne, podařilo se mi 2x vyhrát úplně skvělé a nadupané soutěže a pak jsem si ještě nakoupila za dárkovou kartu v DMku, kterou jsem dostala k Vánocům:) Takže jsem vlastně platila pouze za tužku na oči (109Kč), tvářenku (149Kč) a 9Kč jsem doplácela právě v tom DMku. Super, ne? :)


Tohle je již výše zmiňovaný nákup v DMku, ve výsledku jsem za něj zaplatila 9Kč :D
  • Astor – Perfect Stay 24h Concealer, odstín 001 Ivory (DM; 99Kč)
  • Essence – Metal Glam Eyeshadow, odstín 18 Choco-Chic (DM; 75Kč)
  • Miss sporty – Studio Color Mono Eye Shadow, odstín 108 Romance (DM; 48Kč)
  • Maybelline – Fit Me! Pressed Powder, odstín 125 Nude Beige (DM; 229Kč)
  • Max Factor – Face Finity All Day Primer (DM; 359Kč
  • Nivea – Cellular Anti-age Oční krém (DM; 199Kč)



 Tohle je pro změnu úplně úžasná výhra od ještě úžasnější Martinky :) Skákala jsem skoro až ke stropu, když jsem zjistila, že jsem vyhrála:) Tolik úžasných věcí na jednou.. to se jen tak nevidí. Ještě jednou moc děkuji!:))
  • Michael Kors – Cosmetics Bag, Estée Lauder – Perfectly Clean Splay Away Foaming Cleanser, Creme Long Lasting Lipstics, odstín Rose Tea, Pure Color Gloss, odstín Plum Divine, Lancome – Gloss in Love, odstín 385 (výhra) 


Aaa tohle je úplně megamózní výhra od Veru :* Když jsem balíček rozbalovala, nestačila jsem se divit, kolik úžasných věcí skrýval:) Ještě v něm byl  lesk od Maybelline, ale ten jsem věnovala mamce:) Veru moc děkuji, je to moje největší výhra vůbec!:)
  • Alverde olej na nohy, Himalaya Herbals víceúčelový krém, sada dvou laků na francouzskou manikúru Sally Hansen, sada 6 pastelových mini laků Claire´s, BrushArt štětec na tvářenku, Bourjois rtěnka Rouge Edition 12 hr 29 Cerise sur le lisptick, tužka na oči v zelené barvě Bourjois Clubbing Waterproof, Catrice holografický topper - limitka Haute Future, tekuté třpytky k aplikaci na oční stíny, Alverde sypké oční stíny v broznovém odstínu, mini balení Biosilku, nehtové třpytky a spousta vzorečků (to všechno!!! výhra)
 Tady jsem si splnila jedno přání z wishlistu. Konečně můžu vyzkoušet něco od MACu:) Původně jsem chtěla tvářenku a Skinfinish z kolekce Lightness of Being, ale bohužel už byly vyprodané :( Tak mi nakonec došla podobná tvářenka ze stálé kolekce <3 NYX tvářenka je výsledkem "syndromu jedné položky" :D Další Holika Holika tužka, která je prostě skvělá a dva vzorky, které si ke mě našly cestu.
  • MAC – Sheertone Shimmer Blush, odstín Dollymix (lips2kiss.cz; 910Kč)
  • Holika Holika – Jewel light Waterproof Eyeliner, odstín 11 Light Brown Amber (109Kč, ebay)
  • NYX – Powder Blush, odstín Mauve (kosmetika-usa.cz; 149Kč)
  • 2x vzorek: Vichy – Teint Ideal; Astor – Perfect Stay Foundation 24h (v časopisu; od DM)

Spotřebováno za leden 2015
Spotřeba v lednu není sice nijak závratná - celkem 7 věcí, ale zase jsem vyhodila pár již nepoužitelných produktů, na co to tu hromadit, když už jsou k ničemu, že:)

  •  Dermacol - Make-up Cover, odstín 209 - známý make-up, který většina používá jako velmi krycí korektor. I já to tak měla v plánu, ale bohužel jsem netrefila odstín. Používala jsem ho opravdu minimálně. Teď jsem ho po delší době vytáhla z úložné krabice a ono z něho normálně něco teklo! Přes to zavřené víčko! Takže ten jde, stejně by mu za pár měsíců končila expirace.. Recenze nebude, používala jsem ho opravdu jen minimálně a znovu už si ho pořizovat nebudu.
  • 2x Avon - Kajalstick, odstín Purple & Black, Silver - dvě už mnohaleté tužky. Podle mě je mám tak možná už 6,7 let a jsou... no, dost k ničemu:) Musím dost dřít, abych s nich dostala nějakou slušnou barvu a to na slabé kůži okolo očí moc dobře nejde že. Takže ty taky jdou, nemám pro ně upotřebení.
  • Oriflame - Visions Lip Love Lipstick, odstín Justin - něco podobného jako tužky. Tuhle rtěnku mám strašně dlouho a vůbec ji nepoužívám, má dost neslušivý světle růžový odstín se shimmerem.. fujky.


  • Lilibe - Odličovací tampony 120ks - myslím, že nepotřebuje komentář, vídáte je tu pořád:))
  • Balea - Med Sprchový gel + šampon 2v1 s ureou - miniaturka, která byla součástí jedné z výher. Využila jsem ji na dovolenou a zbytek dopotřebovala v lednu. Nijak zvlášť nevoněl ani nepěnil, znovu už ho nepotřebuji kupovat.
  • Maybelline - Affinitone Concealer, odstín 02 Natural - na recenzi tohoto korektoru se můžete těšit v jednom z dalších článků, a už teď prozradím, že bude hodně pozitivní!:)
Tak to by bylo:) Celkově jsem se dopočítala k číslu +38. Je to hooodně, ale těší mě hlavně to, že jsem za to utratila tak málo:) Hodně v tom hrají roli ty dvě skvělé výhry, ale očekávám zase ticho po pěšině teď, takže snad únor bude i na výsledný číslo povedený:) Uvidíme. 

Jak jste na tom vy, taky teď v novém roce šetříte a snažíte se neutrácet? :)
mějte se hezky, Luci

4 komentáře:

  1. Skvele vyhry!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné věcičky :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné výhry! :) Doufám, že bude článek o těch lacích na nehty od Sally Hansen :) Já se snažím šetřit, ale vždycky se objeví nějaká akce, takže... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Super věci, laky od SH mám v plánu si pořídit také :). Tvářenky od MAC jsou super, mám taky nějaké, bohužel ale u jedné mi moc nesluší odstín, což mě mrzí. Ted si nadávám, že jsem si ji nevyzkoušela v obchodě na obličeji a hned se nechala přemluvit prodavačkou a koupila ji :(

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...