sobota 15. listopadu 2014

Gabriella Salvete - 101

Ahojky!
Dneska jsem tu s článkem trochu déle než obvykle, ale bohužel mi celé dopoledne stávkoval internet, takže jsem svůj čas musela využít trochu jinak, než jsem původně plánovala. Ale nevadí, internet se už rozchodil a tak hurá na články:) 
Po dlouhé době vám ukážu jiný lak, než je pískový, od značky Gabriella Salvete. Co si budeme povídat, tato značka je má opravdu hodně oblíbená, z drogerkových snad i nejoblíbenější, a doma jejich laků mám opravdu hodně. V poslední době jsem ale spíše sahala po nových řadách jako jsou Stars či Sugar, ale zatoužila jsem po klasické krémovce, takže jsem okamžitě sáhla po nádherné světloučké růžové nude barvičce s číslem 101:)


Pokud si dobře pamatuju, tak po tomto laku jsem sáhla před zkouškou z biofyziky. Jasně, já nevydržím bez laku dlouho a na zkoušku jsem chtěla něco trochu sofistikovanějšího, takže sto jednička od GS se mi zdála ideální. A taky že byla:) Je to totiž krásná nevýzarná krémovka, která má jemný růžový podtón, skvěle by se podle mě hodil třeba na francouzskou manikúru. Ale i samotný vypadá na nehtech moc pěkně a propůjčuje jim podle mě takový ten hezký upravený vzhled.


Lakoval se celkem v pohodě, ovšem trochu hůře kryl. Na fotkách vidíte 3 vrstvy a bohužel na nich jsou stejně vidět bílé odrosty nehtu, ale naživo to nebylo nijak rušivé, takže jsem ty tři vrstvy (už tak to je na mě dost) nechala a přetřela je ještě topcoatem.


Celkově jsem nehty s tímto lakem nosila 3 dny, poté jsem s ním provedla něco jiného, na to se ale můžete těšit v příštím nehtovém postu:) Zkusí někdo tipnout, co to bude?:) Co jsem ale chtěla říct, lak mi po celé ty tři dny vydržel bez problému, loupat se nezačal, jen mi trochu zmizl ze špiček. To jsem ale ochotná tolerovat. Takže co se výdrže týče, tak jsem s lakem taktéž spokojená.
Celkově musím říct, že tento lak je hrozně fajn, nějaká podobná barvička by neměla chybět asi v žádné holčičí sbírce. Nebýt toho horšího krytí, tak je tento lak úplně bez chybičky.

Jaké značky laků máte nejradši vy? Máte tip na nějaký hezký nude lak, hodící se na podobné příležitosti, jako jsou zkoušky?
mějte hezký prodloužený víkend, Luci

9 komentářů:

  1. Žádný dobrý nude lak jsem ještě nenašla, jediný který se mi celkem líbí je od Avonu Barely There (je ale trochu do hněda a né taková ta bílo-růžová :D)... Laky Gabriella Salvete mám moc ráda a vcelku dobře mi drží na nehtech, nejdéle to dokázal ale Maybelline Colorama :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypada dobre

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tento lak teda vypadá fakt moc pěkně! Možná ho půjdu okouknout. ;)
    Já osobně jsem celkem spokojená s laky od Miss Sporty, vydrží mi s top coatem celke dlouho a jejich škála barev je fakt super.
    Mám už minimálně tři měsíce vyhlídnutý lak od Astoru v odstínu 405 Dawn Lilac. Akorát se mi za něj nechce dávat v drogérce nějakých 140 korun... No snad si ho někdy pořídím. O:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla období nude laků asi tak před rokem, teď mě tělovky moc nebaví. Ale když už mám nějakou důležitou schůzku, kde s výraznými nehty nemůžu, používám spíš hodně světle pastelové růžové.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Tak teď jsem se musela i zasmát. Ja jsem totiž tento lak měla na nehtech několikrát a vždycky to bylo na zkoušce! Teď, když mám školu hotovou po jeho lakování moc netouzim, protože ho mám spojený
    spíše s těmi nepříjemnými věcmi... Jinak mám ještě moc ráda nude lak od Essie, Spaghetti Strap se tuším jmenuje...

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle barvička se mi moc líbí! Mám ráda takové jemné barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  7. z cenovo prijateľných Essie, Demure Vix, no mne vyhovujú aj Catrice za skupinu dostupnejších a lacnejších :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...