sobota 8. listopadu 2014

Colorama Brocades - 219 Silver Swank

Ahojte!
Už je to sice nějakou dobu, co kolekce Brocades byla dostupná v našich drogeriích, ale věřím, že vám nebude vadit, když vám i po té době ukáži jeden lak, který do této kolekce patřil. Dokonce si i myslím, že hodně z vás si nějaký lak také pořídily, protože.. co si budeme povídat, v našich drogerkových končinách na podobné laky narazíte jen horko těžko.. a ještě navíc, když jsou tak krásné, co? :)
Opět nás výrobci ochudili o názvy, ale na internetu se dají dohledat. Tohoto stříbrného krasavce můžeme znát pod číslem 219, jeho jméno však je Silver Swank. No není to hned lepší se jménem?:)


Silver Swank, jak už název napovídá, je lak na stříbrném základu, který obsahuje maličké stříbrné a zlatavé částečky. Ty zlaté tedy vyniknou logicky mnohem více a ve výsledku si myslím, že to vytváří hrozně zajímavý efekt:) Mimo těchto částeček ještě lak obsahuje velké stříbrné hexagonky, kterých taky není pomálu. Bez problému se dostanou na každý nehet:) 


Osobně se s nějaký brokátovým lakem vidím na Vánoce pod stromečkem, tento mi úplně evokuje ozdoby na stromeček:) Po vzhledové stránce je tedy pro mě opravdu nádherný.
Co už je trochu horší, tak to je lakování. Lak je poměrně vodový a tak po nehtu různé stékal. Bylo tak nutné dávat pozor a lak případně korigovat. Díky velkým glitrům má nerovný povrch, ale není to nic, co by silnější vstva topcoatu nezpravila:) Schnutí naopak bylo poměrně rychlé.


Co je ale pro mě největším zklamáním, je výdrž laku. Bohužel se mi začal odlupovat už druhý den po nalakování. Je pravda, že to bylo hlavně díky tomu, že jsem si mysla hlavu, ale jiné laky to také vydrží, tak nevidím důvod, proč tohoto krasavce v tomto obhajovat.. bohužel. K plnému krytí byly potřeba 3 vrstvy, ale díky rychlému schnutí to nebyl žádný problém. Bohužel ale odlakování nebyla úplně procházka růžovým sadem. S úplnou samozřejmostí jsem sáhla po alobalové metodě, ale naneštěstí i alobal měl s tímto lakem problém. Při odlakování se chce tedy obrnit, protože to jde opravdu blbě.
Celkově tedy musím říct, že na to jak je lak nádherný, tak jeho vlastnosti bohužel stojí dost za prd. Na druhou stranu si myslím, že to je ideální společník na takové ty jednodenní příležitosti. Ty vydrží a jakou při tom udělá parádu:) Na delší nošení to ale není...

Co vy a "brokátové" laky, máte nějaký? Jak se vám líbí tento?
mějte hezký víkend, Luci

8 komentářů:

  1. ten je krásný :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Akorát včera jsem ho lakovala ( ale jen na jeden nehet vzhledem k tomu odlakování :D )

    OdpovědětVymazat
  3. Teď mě mrzí, že jsem si nějaký nekoupila :) vypadá nádherně, na zimu a Vánoce by byl super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja moc tieto laky, resp. takýto typ nevyužívam, ale vypadá super! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  5. Já nosím spíš klasické laky, ale tenhle je nádherný <3

    OdpovědětVymazat
  6. Mě nejdříve dost mrzelo, že jsem si žádný lak z této kolekce nepořídila, jelikož jsem nestihla dojít do drogérií včas, dokud ještě byly. Pak jsem ale četla recenze na ně a zklamání mě začlo pomalu opouštět, protože laky nemají moc dobré vlastnosti, i když jsou nádherné. A tvůj článek je jen dalším potvrzením. Je nádherný, to ano, ale i mezi laky tohoto druhu se dají najít kvalitnější kousky.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...