pondělí 1. září 2014

Sinfulcolors - 10 Aqua

Čauky, zdravím vás všechny!
(článek je předpřipravený, jsem na dovolené, takže na vše případné komentáře odpovím, až se vrátím:))
Jsem tu opět s recenzí na jeden z láčků od značky Sunfulcolors. Laky jsem kupovala na galaxii přání, když byl výprodej laků na nehty. Jinak absolutně netuším, kde by se tato značka dala sehnat. Pokud vy ano, určitě dejte vědět do komentářů. Myslím, že i tato značka má některé zajímavé kousky.. a s jedním z nich vás dneska seznámím:)


Krásná zelenotyrkysová barvička, která mi občas přijde jako duochromová, nese název Aqua. Což mi přijde naprosto trefné, protože takhle nějak bych si představila čistý oceán, který hraje různými barvami. Opravdu jsem si připadala, jako bych měla mořskou vodu přímo na nehtech:) Bohužel se ale i tak chová. Lak je extrémně řídký a dost stéká z nehtů, takže je potřeba ho dost korigovat a dát si pozor.


Když jsem viděla tu konzistenci, už jsem si říkala "ajéje, to je zase jeden z těch laků, které bych mohla vrstvit do nekonečna a stejně by plně nekryly", ale ne.. mýlila jsem se:) Aqua kryje celkem obstojně. Tedy, dokážu si představit i více krycí lak, né že ne, ale na fotkách vidíte dvě vrstvy s topcoatem, které jsou úplně dostačující. Na to, že jsem ani moc nevrstvila, ale dost dlouho schnul. Bohužel jsem se ráno probudila s obtisknutou peřinou, což přímo nenávidím (a myslím, že opravdu nejsem sama). V tu chvíli jsem tak zralá do něčeho kopnout:)


S výdrží je taky dost na hraně. Už druhý den mi začal slézat z konečků, jinak mi ale držel. Nic dalšího jsem si k výdrži nepoznamenala, tak snad to taková katastrofa nebyla. 
Celkově musím říct, že se mi hrozně líbí barva. Podobnou doma určitě nemám, ale vlastnostmi mě opět Sinfulcolors nepřesvědčil. Blbá konzistence a špatné schnutí. Bohužel.. doufám, že mé další laky od této značky budou trochu jiné, ale asi spíše ne no..

Co vy a tato barva? Máte doma nějakou podobnou?
mějte se hezky, Luci

4 komentáře:

  1. Modré barvičky moc nemusím,ale tahle se mi moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem kdysi podobný odstín laku na nehty :) Jeden, který mám teďka a je jakžtakž podobný je od Maybelline Colorama 292 (moje recenze s fotkama - http://zdenka23.blogspot.cz/2014/06/maybelline-colorama-292.html ), který je ale stříbrno-modrý ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná barvička :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ten vypadá velmi zajímavě :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...