pondělí 4. srpna 2014

Miss sporty Oh My Gem! - 003 Be a Star + Miss sporty - Check Matte

Ahojte!
Dneska výjimečně až takhle pozdě, ale musela jsem díky včerejší bouřce (takové kroupy jsem už hoodně dlouho neviděla!:)) zprovozňovat internet, pak pro změnu zase vypli proud, tak jsem si šla dát šlofíka a dřív jsem se k článku prostě nedokopala.. Nevadí, hlavně že je, ne?:)
Konečně je čas zase na nějaký lak, dlouho tu nebyl:) Stejně tak jsem dlouho nepoužila matný topcoat a k fialovému glitrovému krasavci se mi prostě hodil.

 Lak Be a Star je z kolekce Oh My Gem! od Miss sporty. Tyto laky mě v drogerii mooc zaujaly. Jakmile je něco glitrové, se shimmerem či jinak zajímavé, mé oči to upoutá vždycky:) Jedním z mých vybraných je i tento krásný tmavě fialový lak se spoustou stříbrných a světle fialových glitrů. Na nehet se jich dostane opravdu hodně, nicméně se jim úplně nechce ke krajům nehtu, tam jim musíte trochu pomoci. Vrstvením laku se glitry dostávají do takového fialového oparu, což vypadá rozhodně zajímavě.

Konzistence laku byla trochu hustší, ale vzhledem k textuře laku je to celkem pochopitelné. Laky s glitry většinou takové jsou. U tohoto však nebyl žádný větší problém. Až na ty glitry, které úplně nešly lakovat k okrajům nehtů. K plnému krytí mi stačily dvě vrstvy, plus jsem přidala i jednu vrstvu matného topcoatu od stejné značky. Tento topcoat mám už snad více jak 2 roky a pořád je super. Bohužel jsem ho od té doby už ve stojanech neviděla.

Co bylo ale opravdu skvělé, to byla výdrž. První větší odlup přišel až pátý den po nalakování! Což je u mě rozhodně nadprůměrné. Do té doby jen pouze mírně mizel ze špiček. Pokud by byly všechny laky takové, byla bych nadmíru spokojená:) Celkově musím říct, že laky MS mě hodně překvapují, ač je v drogeriích spíše opomíjím. O odlakování nemám žádnou poznámku, ale pravděpodobně jsem použila alobalovou metodu, která je na tyto laky jako dělaná a vždycky usnadní celý odlakovací proces.
Celkově se mi tyto nehty strašně dobře nosily, dobře se na ně koukalo, skvěle vydržely.. a vůbec, mně se prostě líbily:) Tento lak jsem určitě neměla naposledy a už se těším, až vyzkouším i další jeho kamarády z této kolekce:) Opravdu vám doporučuji na ně kouknout, obzvláště pokud máte rády glitry jako já:)

Co vy a tato kombinace, líbí se vám? Používáte někdy matný topcoat, jaký?
mějte se hezky, Luci

14 komentářů:

  1. ten je nádhernej!!

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Lak vypadá vážně hezky a zajímavě. Většinou stojan MS obcházím, ale myslím, že ho budu muset prozkoumat, když ukrývá taková skvosty :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá božsky já ho mám v červeném :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. S matovou verzí je přímo božský, mám ho také ale ještě jsem no nelakovala, to jsem celá já :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám z téhle kolekce zelený a je taky úchvatný, chci si dokoupit ještě tento fialový a modrý :)

    OdpovědětVymazat
  6. To jak jsi ho přelakovala tím matným top coatem je super, vážně to vypadá moc dobře a už přemýšlím, jak by to vypadalo na tom mém bronzovém z OMG. :)
    Taky používám ten od MS. Mám ho snad podobně dlouho jak ty a velká spokojenost. Jen už dochází, tak nevím, co si pak počnu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by to vypadalo super, Romi!:) Já si celkově myslím, že glitrové laky přetřené matným TC vypadají skvěle:)

      Vymazat
  7. Líbí se mi moc! A od Miss Sporty bych tak pěkný lak vůbec nečekala. Já mám jen jeden matný lak od Nubaru a spíš ho vždycky ještě přetřu lesklým top coatem, ten matný finiš mě moc nebere. :-D

    OdpovědětVymazat
  8. wow to by som v zivote nepovedala, ze to je Miss Sporty :)

    Pozyvam ta na DERMACOL giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. krásny, aj keď to odlakovanie:...:)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow tak ten je mooooc pěkný :) Musím se po něm poohlédnout

    OdpovědětVymazat
  11. presne tenhle lak mám i tu samou barvu je super az na to ze se spatne odlakovava :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...