sobota 16. srpna 2014

Maybelline - Great Lash Mascara (odstín Blackest Black)

Ahojte!
Díky práci jsem v posledních týdnech a dnech na blog celkem kašlala, ale to se teď snad změní. Konečně mi totiž začaly ty pravé prázdniny a já se tomu tady budu moci trochu více věnovat:) Nic neslibuji, ale snad tomu tak bude:)
Dneska vám napíšu o mém velkém objevu, který se ke mně dostal víceméně náhodou. Ale zpětně jsem moc ráda, že tomu tak bylo:) Jedná se o řasenku, která se před více jak rokem dávala zdarma, když jste si koupili tehdejší novinku Color Whisper. Nakonec můžu říct, že "whisperky" mě nenadchly tolik, jako tato řasenka, která se vlastně dávala zadarmo:)


V řasenkách jsem byla vždycky víceméně konzervativní, měla jsem svoji oblíbenkyni, kterou jsem si kupovala neustále dokola. Ale díky blogu mám tu možnost vyzkoušet i jiné řasenky, ať už díky nějakým dárkům nebo soutěžím. Sama jsem si ale už hrozně dlouho žádnou vyloženě nekoupila, vždycky se ke mně nějak dostanou:) Stejně tak to bylo s touto. Od pohledu ale řasenka vypadá hodně výrazně, takže bych si ji v regále určitě všimla. Růžovozelenou barvu jen tak nějaká nemá. Navíc řasenky od Maybelline jsou celkem vyhlášené:) Bohužel jsem o řasence nikde nic moc nenašla, co přesně by měla zaručovat. Ale z názvu vyplývá, že by měla dělat jednoduše skvělé/dlouhé řasy.


Co by vás mohlo ale překvapit, možná i nepříjemně, je její pidimidi kartáček. Menší jsem opravdu neviděla:) Vždycky jsem měla řasenku s takovým normálním kartáčkem s průměrnou velikostí. Takže jsem z toho až tak překvapená nebyla. Ale kamarádka, která je zvyklá na obří kartáčky, se úplně zděsila, co tohle je a jak se s tím můžu namalovat :D Je pravda, že ze začátku jsem byla s řasenky dost zklamaná. Asi právě díky malému kartáčku a mokrosti řasenky, mi řasy děsně slepovala, ale opravdu příšerným způsobem. Ale tohle je právě ten typ řasenky, který začíná být fajn, až po určitém opotřebení. A že mi teda vydržela! Kupovala jsem jí na jaře 2013, začala ji používat v zimě téhož roku a ještě teď ji prosím mám! Sice už dost dosluhuje, ale pořád je ještě použitelná. Tomu já říkám držák!


Neudělá mi sice takové řasy, jako výše zmiňovaná Salvetka, ale i tak je udělá ucházející, s kterými jsem spokojená. Po mírném opotřebení už řasy neslepuje, hezky odděleně je nabarví a prodlouží. O Zahuštění asi nemůže být řeč, ale jak jsem psala, nikde jsem nenašla, co by tato řasenka měla umět, takže jí to za zlé nemám. Celý den drží na svém místě, nikam neopadává. Odličovat jde taky víceméně dobře (dvoufázovým odličovačem), jen mi trochu více zůstává u kořínků, ale to mi dělá každá řasenka, tak je potřeba se na tuto část při odličování více změřit. Jak už jsem psala, tato řasenka mě strašně překvapila. Jak jsem z ní byla ze začátku silně v rozpacích, tak mi ukázala, jak skvělá dokáže být. Navíc ta neskutečná výdrž, co se použitelnosti týče, to jsem ještě nezažila. Kolikrát si koupíte už trochu "jetou" řasenku a po měsíci používání ji můžete vyhodit. Ale tuhle už mám doma skoro rok a půl a pořád je super, nechápu!:) Celkově je to pro mě velký objev, který vám rozhodně můžu doporučit. 

Co vy a řasenky? Měníte, nebo máte svoji oblíbenou?
mějte hezký zbytek víkendu, Luci

12 komentářů:

  1. Mám svoji oblíbenou:) a jinak parádní článek!(:
    na našem blogu novy clanek a giveaway. komenty oplacim a budu ráda kdyz se zúčastníš:).
    http://www.daifash.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. ja som si ju teda kupila tiez, ale ma o dost iny kartacik a mne nevyhovuje...tiez na nu chystam recenziu v blizkej dobe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bude pravděpodobně její obdoba Lots of Lashes:)

      Vymazat
  3. Udělá pěkné řasy :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mně více než řasenka zaujala tvoje líčení, fakt moc krásné :) Já vždycky když jsem viděla tuhle řasenku, tak jsem si říkaala, že by byla ideální na cestování, svojí velikostí by nezabírala tolik místa :D

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že je řasenka poměrně malá oproti ostatním:)
      A moc děkuji, to mě těší:) Pravděpodobně jsem nalíčená jednou z MUA paletek (dupe Naked), ale nejsem si jistá..

      Vymazat
  5. Za mňa je táto riasenka jedna z tých lepších, aké som kedy mala :) Nie je to zázrak ale moje riasy pekne predĺži a oddelí a drží celý deň. Naopak tá so srdiečkovým hrebienkom je dosť na nič. U mňa zatiaľ vedie Maybelline Big eyes, ale už mám vyhliadnutú ďalšiu, ktorí dávam veľké nádeje na riasenku roka! ;)

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat
  6. U mňa to bolo práve naopak - nadchla ma viac Whisperka ako táto riasenka. Použila som ju párkrát a odvtedy mi len tak leží v krabičke... Obľúbených mám viacero - Avon Mega Effects žltú Studio Lash od Miss Sporty, Max Factor Masterpiece Max a GS Diamante :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, mě ty Whisperky nezaujaly.. zejména díky tomu, že mám doma mnohem lepší "máslíčka" nebo balzámky na rty..
      Jinak děkuji za tipy na řasenky!:)

      Vymazat
  7. Tak na tuto řasenku jsem často koukala v Tescu ve výprodejích :D ale prostě jak to tam měli hozený v koši, upatlaný od různých jiných produktů, tak mě to dost odrazovalo. A celkový vzhled řasenky se mi taky moc nelíbí... Ale vidím, že může být opak pravdou. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě Maybelline řasenky nesedí, tuhle mám taky, ale asi trochu jinou, mám takový srdcovitý kartáček a je příšerná.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  9. Ta je má oblíbenáá :))) Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...