středa 27. srpna 2014

L´Oréal - Jemný odličovač očí a rtů

Čauky!
Tak už to máme jasné. V pátek odlétáme na Kapverdy na Boa Vistu a vracíme se za týden v sobotu. A v neděli už se stěhuji na kolej a od pondělka škoda. Fíha, budu to mít teď trochu zhuštěné, ale budu se snažit předpřipravit nějaké články:) Snad se budete moci těšit a na nějaký dovolenkový post:)
Dneska opět z řad odličování. Tak nějak se mi to sešlo, že mi vše, co mám na odličování, dochází.. takže je pravý čas na recenze:) Tento odličovač se mi doma sešel hned dvakrát. Jedno balení už jsem dopotřebovala a načala jsem druhé, takže si myslím, že názor mám celkem ucelený.


Jemný odličovač očí a rtů od L´Oréalu je typický dvoufázový odličovač. Jsou tedy viditelné dvě fáze, jedna světlá "vodová" a tmavá olejová. Při protřepání se mezi sebe dobře mísí, není tedy potřeba protřepávat dlouho. Nicméně se ale naopak poměrně rychle zase oddělují. Než si stihnu odlíčit jedno oko, už bych mohla protřepávat znovu. Tento odličovač jsem používala výhradně na odličování očí, na rty by mě ho ani nenapadlo dát.. ono po pravdě, ani bych neměla co z nich odlíčit:)


Odličovač slibuje odlíčit i voděodolný makeup. Ten já sice nepoužívám, ale mezi voděodolné řadím napč. i Color Tattoo a s těmi si poradí, takže myslím, že by to neměl být problém. Jeho konzistence není až tolik mastná, třeba takový odličovač od Greenline byl daleko mastnější. Za to ale účinnější.. S tímto odličovačem se mi stávalo, že ač se oční okolí zdálo býti čisté, ráno jsem se probudila s černými fleky. Celkem často se mi stává, že mi při usínání slzí oči a pak se ráno probudím jako panda.. Toto je případ tohodle odličovače. Zdání tedy klame.


Co mi tedy ale opravdu nevyhovuje, je způsob dávkování. Je jím pouze otvor, který nemá nikde žádné vyvýšené hrany, což je opravdu škoda. Protože takhle mi akorát všude stéká, mám od toho ruce, stůl, kolikrát i oblečení. Je třeba tampónek pořádně přimáčknout k otvoru, ale i tak se stane, že mi odličovač někde vyteče. Z toho jsem tedy opravdu dost nešťastná. Nebýt tohoto a toho, že se občas tváří jako super odličovač, ale ráno se probudím se zbytky líčidel pod oči, tak by to byl i fajn pomocník, ale takhle tedy ne. Vydržím s ním ještě to jedno balení, ale pro příště už raději zvolím něco jiného.

Co vy a tento odličovač? Jaký je váš oblíbený?
mějte se hezky, Luci

5 komentářů:

  1. Díky za recenzi, aspoň ušetřím :)
    Jinak já teď používám Garnier a jsem spokojená :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/omamena-fifty-shades.html

    OdpovědětVymazat
  2. bohužiaľ hlavný problém týchto výrobkov novej rady je to, že majú otrasný spôsob dávkovania, s tým nemôžem nesúhlasiť...ja milujem ich Micelárnu vodu, iné odličovače tým pádom nepotrebujem, no to dávkovanie ma skutočne vytáča, niečo by s tým mali spraviť...

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď hodně oblíbila dvoufázový odličovač od Mixy, funguje skvěle a navíc oční okolí hezky hydratuje. Určitě doporučuji vyzkoušet :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Je výborná :) krásně zklidní oči :) Na blogu zbývá posledních pár dní do konce soutěže o bělící pásky na zuby CREST. Přijď se podívat a vyhrát♥Blog Classy&Fabulous

    OdpovědětVymazat
  5. zlostí ma to dávkovanie :)
    Pozývam ťa na moju giveaway, kde môžeš vyhrať 10 skvelých produktov :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...