středa 20. srpna 2014

Lirene - Hydratační tonik

Čauky!
Dneska je pro tento blog velký den! Ano, moji stálí návštěvníci si možná všimli... přesně po dvou a půl letech jsem se dokopala k tomu, abych trochu pozměnila design. Není to nic světoborného, ale chtěla jsem se držet jednoduchosti.. a po pravdě, mám z toho radost a líbí se mi to:) Pokud máte k němu nějaké připomínky (čte se špatně písmo, špatně zvolené barvy, všechno špatně,...), dejte mi prosím vědět dole do komentářů. Každý názor je pro mě cenný a přeci jen chci, aby se vám tu líbilo a byste se sem rádi vraceli:)
Tolik na úvod a už se zase budu věnovat recenzování. Dneska přišla řada na zástupce z pleťové kosmetiky, dá se zařadit i mezi odličovací produkty. Jedná se o hydratační tonik od značky Lirene.


Tonik je průhledná tekutina uschovaná v namodralé lahvičce, což může být matoucí. Sama, když jsem tonik kupovala, tak jsem si myslela, že má modrou barvu.. omyl:) Obsahuje výtažek z okurky, aloe a glycerinu. Slibuje osvěžení, zatahování pórů, oživení pokožky, dále by měl do hloubky hydratovat a urychlovat regeneraci. No, neslibuje toho zrovna málo.. S něčím se dá souhlasit, ale jsou také body, které se mi těžko posuzují a spíš se přikláním k tomu, že to tohle tonikum úplně nezvládá. Jednoznačně mohu potvrdit osvěžení a oživení pokožky. Tonik používám jak ráno, tak večer na dočištění pleti. Večer to ani tak nevnímám, ale ráno je to skvělé osvěžení a příprava na start to nového dne. 


Body, které úplně neumím posoudit je urychlená regenerace. To na pohled opravdu moc nepoznám:) Čemu ale úplně nevěřím je kýžená hydratace (když už to má i v názvu) a zatahování pórů. Žádné redukce pórů jsem si nevšimla. Možná je to i tím, že momentálně je mám hodně rozšířené a ucpané, myslím, že jsem viníka našla, ale toto tonikum tomu nijak nepomáhá. A hydratace? Už jste viděli, že by někdy nějaká "voda", tekutina hydratovala? Voda předci přirozeně vysušuje. Nevím, jak by dokázali, aby tohle tonikum bylo hloubkově hydratační, ale podle mě není. Je fakt, že pokožka je po jeho aplikací zklidněná, nijak nepne, nelepí, není asi vysušená, nicméně hloubkovou hydrataci si představuji trochu jinak:)


S tonikem ale nemám žádné větší problémy. Snad možná jen, že dost výrazně voní. Pro mě je to taková těžká květinová vůně. Já bych se bez ní klidně obešla. Dávkuje se fajn, hlavně díky vystouplým okrajům u dávkovacího otvoru. 
Tonikum rozhodně špatné není, účelu, kvůli kterému jej používám, slouží bez chybičky. Jen si trochu myslím, že nás opět trochu tahají za nos výrobci. Já si opravdu nestojím za tím, že by bylo tonikum hloubkově hydratační:) Jinak ale ok, klidně ho můžu doporučit (jen je ještě potřeba se připravit na tu výraznější vůni).

Co vy a toto tonikum? Co si myslíte o té hydrataci?
mějte se hezky, Luci

1 komentář:

  1. Měla jsem a bylo fajn, hydratační není, ale nevysušuje. Což je v pohodě. :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...